• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

yune kacmıs makbuskaydirigubbakcemile3bız hayalmı görüyoruz acaba ya-tatlicadiarzu-

ay site yine ağır açtı kusuruma bakmayın sonuçları aldım ama doktora gösteremedim yoktu diğer doktora gittim oda yarım gün çalışıyomuş hasta kabul etmedi anlayacağınız elim boş döndüm haftaya kaldı artık..

gökçem gelmiş canım yaa iyi olmana sevindim tatlım bi süre girmemen senin açından da iyi olur ee nasılsa emir büyük yerden:)))
inşallah güzel haberlerle dönüceksin

neyse ben kaçıyorum haber vermek için girdim site çok ağır hemde yemek yapıcam öptüm sizi

riçhim gidiyonmu acı site ağır cevaplar geç geliyo
makberim canım evet çok ağır canım eğerlerin çok iyi canım inşalah beişnde sana bu ay gwelir
öpüyom ikinizi

slm bacılar nasılsınız
makbusum hormon tahlılın normal cnm bence hatta cok ıyı gıbı bana göre yanı korkmana gerek yok cnm hadı hayırlı olsun sekerım:1hug:
ooo derın hanım sayfalarda sızı görmek negüzel özlemısım kız senıŞeniz
sevalım sen nasılsın bızım topıgın gündüz müdavını:asigim:a.s.
yaaa döndüm gülüm arrık ama dün yoktun nerelerdesin naptın?iyisin inş cnm öpötüm seniopuyorumnanaktan
kızlar mrb nasılsınız hepiinizi çokk özledim ama giremiyorum malesef pc yasak kociş tarafından slm verip çıkıcam iyiyim çok şükür belirtim yok şimdilik hayırlısını diliyorum bakalım herkesi tek tek öpüyorum güzel dilekleriniz için sagolun kib görüşürz inşş
oyy gökçem benim.iyi olmana sevindim cnm.ne zaman belli olacagını yazmamışsın ay sabırsızlanıyorum yaaa inşallah ya rabbim:Saruboceq:
ay site yine ağır açtı kusuruma bakmayın sonuçları aldım ama doktora gösteremedim yoktu diğer doktora gittim oda yarım gün çalışıyomuş hasta kabul etmedi anlayacağınız elim boş döndüm haftaya kaldı artık..

bebegim olsun herşeyde bi hayır var.belkide bu doktorlar senin için hayırlı degilde yeni doktor bulursun.yada bi öncekini degilde bu son gittigini bekle bakalım ne zaman gelecek.ona devam edrsin kuşum.inşallah herşeyin en hayırlısı olsun senin için.:Saruboceq:

sevalim naptın canım?işler düzeldimi bugün biraz.inşallah çok çok işlerin olsun cnm.bak yine bayram geliyo hayırlısıyla üç beş bişyler toparlarsınız yine sen hiç korkma.Allah herkesin rızkını ayarlıyor.önemli olan dürüst olmak senin gibi ve sabretmek.

merhaba kızlar derinsu seval napıyonuz site yavaş canım sıkıldı bende bebek giydirme oyunu oynadım hepsine bi isim koydum bisürü kızım oldu ellerinizden öperler teyzeleri zemuszemus

merhaba kızlar derinsu seval napıyonuz site yavaş canım sıkıldı bende bebek giydirme oyunu oynadım hepsine bi isim koydum bisürü kızım oldu ellerinizden öperler teyzeleri zemuszemus

aa merhaba cnmkaydirigubbakcemile3iyi etmişsin bende öptüm onları inşallah bigün gerçegi olur bu muhabbetin:)))
bu arada sabah konusamadık fazla birsürü şeyler yazdım aslında ama okuyamadın sen sanırım:((

derinim bacım tatlı dilli bacım inşalah rabim hepmizin rıskınnı verir canım biraz kıpırdama var loçkam akşamları iş olmayınca erken kapyıom gidiyom aceleyle yemek yapıyom ütü varsa ütü yapoıym
bu akşam unutulmaz var erken kaçarım koçişte gelsin yemek yeriz ben film başına koçişte bana ayak uydursun atrık loçkam öpüyom cana
nuaanrycım sennasılsın

derinim bacım tatlı dilli bacım inşalah rabim hepmizin rıskınnı verir canım biraz kıpırdama var loçkam akşamları iş olmayınca erken kapyıom gidiyom aceleyle yemek yapıyom ütü varsa ütü yapoıym
bu akşam unutulmaz var erken kaçarım koçişte gelsin yemek yeriz ben film başına koçişte bana ayak uydursun atrık loçkam öpüyom cana
nuaanrycım sennasılsın

amin canım benim.
evet bende unutulmazı izliyorum seviyorum canım.
benim yemegim falan da hazır rahatım bugün.
dünden pilav ve çorbam var.annem de kuru verdi dün yapmış:)))

kızlar iyi akşamlar derin cevaplarını okudum şimdi site yavaş benim nette kesilip duruyo o yüzden bi girdim bi çıktım bide belim ağrıyo keyfim yok pazara bile zor gittim sizde bayağı kaynatmışınız seval kolay gelsin mis gibi yemek kokuları senden geliyo demek kaydirigubbakcemile2 makber sen nasılsın bu gün görüsemedik ben yazdım ama coğusu gelmemiş bu akşam yaprak dökümü var bende saat 8de kaçacağım 3 saat var daha eeee daha ne var ne yok???

loçkam valah bende bezelye ypacam dündem kalma caık var patates dizmesi yapmıştım benim koçiş taze yemek olması lazım bide pilav yaparım hemencik yemek yeriz bulaşıkları ıykarım tv başın çok heycanlı bu bölümü sizce kim suçlu

nuatn hıoşgeldin daha yapmadım gidip eve yapaım bir sate kad pijamalarımı giyer oturur izlerim
birde yanına mısır patlatan olursa ohhhhhhh

ay bende sen gibiyim yemekleri atıyom makinaya pijamaları giyom meyveyi çerezi suyu her şeyi alıyom salonaki eşim ben vermeden alıp yiyemez filmde kalkmak zor geliyo bana kalırsa küçük kız adı edaymıydı o suclu ögrendin bırak admın peşini bi umut veriyo bi vermiyo asıl dizi dündü kül ve ateş uarınde aşkı memnu var gerçi benim eşim bu aşktan memnun kalmıyo ama ben izliyom

kızlar iyi akşamlar derin cevaplarını okudum şimdi site yavaş benim nette kesilip duruyo o yüzden bi girdim bi çıktım bide belim ağrıyo keyfim yok pazara bile zor gittim sizde bayağı kaynatmışınız seval kolay gelsin mis gibi yemek kokuları senden geliyo demek kaydirigubbakcemile2 makber sen nasılsın bu gün görüsemedik ben yazdım ama coğusu gelmemiş bu akşam yaprak dökümü var bende saat 8de kaçacağım 3 saat var daha eeee daha ne var ne yok???
evet cnm ya çok yavaş cidden.arada hızlı gönderiyo ama genelde böyle.evet yaprak dökümü de var benim en izledigim diziydi hiç kaçırmazdım ama unutulmaz çıktıgından beridir bakamıyom rahat:)
loçkam valah bende bezelye ypacam dündem kalma caık var patates dizmesi yapmıştım benim koçiş taze yemek olması lazım bide pilav yaparım hemencik yemek yeriz bulaşıkları ıykarım tv başın çok heycanlı bu bölümü sizce kim suçlu

ohhh mis gibi:))afiyet olsun kuşum.
valla canım burada tek suçlu belki şaşıracaksın ama bence melda..baştan ihmal ediyodu harunu çok...eda ne bilsin ablasının nişanlısı oldugunu onun...bilse yapar mı.tabii gidip adamla hemen aferdesin şeetmesi iyi bi olay degildi orasına bişy diyemem tabi.
bide ögrendigi gibi ablasına anlatmalıydı bence.

havalar soğudu burada sizin orda nasıl soğudumu gerci izmirde kış 3 ay sürüyo ama donduruyo

Back
X