Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaaa döndüm gülüm arrık ama dün yoktun nerelerdesin naptın?iyisin inş cnm öpötüm seniopuyorumnanaktanslm bacılar nasılsınız
makbusum hormon tahlılın normal cnm bence hatta cok ıyı gıbı bana göre yanı korkmana gerek yok cnm hadı hayırlı olsun sekerım:1hug:
ooo derın hanım sayfalarda sızı görmek negüzel özlemısım kız senıŞeniz
sevalım sen nasılsın bızım topıgın gündüz müdavını:asigim:a.s.
oyy gökçem benim.iyi olmana sevindim cnm.ne zaman belli olacagını yazmamışsın ay sabırsızlanıyorum yaaa inşallah ya rabbim:Saruboceq:kızlar mrb nasılsınız hepiinizi çokk özledim ama giremiyorum malesef pc yasak kociş tarafından slm verip çıkıcam iyiyim çok şükür belirtim yok şimdilik hayırlısını diliyorum bakalım herkesi tek tek öpüyorum güzel dilekleriniz için sagolun kib görüşürz inşş
ay site yine ağır açtı kusuruma bakmayın sonuçları aldım ama doktora gösteremedim yoktu diğer doktora gittim oda yarım gün çalışıyomuş hasta kabul etmedi anlayacağınız elim boş döndüm haftaya kaldı artık..
merhaba kızlar derinsu seval napıyonuz site yavaş canım sıkıldı bende bebek giydirme oyunu oynadım hepsine bi isim koydum bisürü kızım oldu ellerinizden öperler teyzeleri zemuszemus
derinim bacım tatlı dilli bacım inşalah rabim hepmizin rıskınnı verir canım biraz kıpırdama var loçkam akşamları iş olmayınca erken kapyıom gidiyom aceleyle yemek yapıyom ütü varsa ütü yapoıym
bu akşam unutulmaz var erken kaçarım koçişte gelsin yemek yeriz ben film başına koçişte bana ayak uydursun atrık loçkam öpüyom cana
nuaanrycım sennasılsın
evet cnm ya çok yavaş cidden.arada hızlı gönderiyo ama genelde böyle.evet yaprak dökümü de var benim en izledigim diziydi hiç kaçırmazdım ama unutulmaz çıktıgından beridir bakamıyom rahat:)kızlar iyi akşamlar derin cevaplarını okudum şimdi site yavaş benim nette kesilip duruyo o yüzden bi girdim bi çıktım bide belim ağrıyo keyfim yok pazara bile zor gittim sizde bayağı kaynatmışınız seval kolay gelsin mis gibi yemek kokuları senden geliyo demek kaydirigubbakcemile2 makber sen nasılsın bu gün görüsemedik ben yazdım ama coğusu gelmemiş bu akşam yaprak dökümü var bende saat 8de kaçacağım 3 saat var daha eeee daha ne var ne yok???
loçkam valah bende bezelye ypacam dündem kalma caık var patates dizmesi yapmıştım benim koçiş taze yemek olması lazım bide pilav yaparım hemencik yemek yeriz bulaşıkları ıykarım tv başın çok heycanlı bu bölümü sizce kim suçlu