• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

bu arada hamileyim topiğine baktımda sanki hergün biri hamile kalaıyo oradan buraya bi rüzgar estirsede RABBıM bizde orada haykırsak ne güzel olur ben buraya üye oldum dahada takar oldum yarında kan verecen acaba hastaneler acıkmı bi bilen varmı???

tekrardan merhaba ben işlerimi bitirdim derinsu nasılsın dün benim için güzel düşüncelerini yazmışım teşekkürlerimi yazmıştım bilmem cevabım geldimi dün akşam elimde olmaksızın canım çoook sıkıldı bizim bi arkadaş vardı 35 yaşında evleneli 1 ay oldu kız rahatsızım diye sağlıkocağına gidiyo reglinin geciktiğini anlıyo tahlil yapıyo hamile onun adına sevindim ama azcık kıskandımda :kedi: gerçi benim annemde hemen kalmıs ama ben ona cekmemişim napalım kader*****
sagol canım iyiyim hoşgeldinopuyorumnanaktan
teşekkür mesajını topictekini diyosan okudum canım..sagol.
olsun tatlım yaa inşallah bizimde olacak.ne kadar rahat olursak o kadar iyi sıkma canını sen.
kızlar bişey sorucam gökçemin test günü ne zaman bilen var mı çok merak ediyorum inşallah müjdeli haberlerle gelecek

bende merak ediyom hatta dünde yazdım ne zaman belli olacagını yazmamışın gökçem diye..bi ara girdi de yazmamış meraktayım inşşş vardır yaaaaa.

bugün bana oturmak yasak eşim aradı akşam misafir gelecekmiş 4 kadar vaktim var ben gene kacıyorum hazırlık yapayım ALLAH emanet olun bana dua edin kızlar simir temiz çıksın

bu arada hamileyim topiğine baktımda sanki hergün biri hamile kalaıyo oradan buraya bi rüzgar estirsede RABBİM bizde orada haykırsak ne güzel olur ben buraya üye oldum dahada takar oldum yarında kan verecen acaba hastaneler acıkmı bi bilen varmı???

canım takma niye takıyon o kadar..burada dertlşiyoruz ne güzel stres atıyoruz.rahat ol sen.o topiclerden etkileniyosan okuma canım.ben alışmışım direk buraya geliyorum.arada bakınıyom öyle diger topiclere..açıktır canım hastaneler de sen bugün sonuç alıcaktın biliyom ben.o neydi?

bugün bana oturmak yasak eşim aradı akşam misafir gelecekmiş 4 kadar vaktim var ben gene kacıyorum hazırlık yapayım ALLAH emanet olun bana dua edin kızlar simir temiz çıksın
yaa tamam cnm hadi yine kolay gelsin.öptüm.inşallahhh temiz çıkacak canım korkma sen hiç.
kızlar ben nette poğaça tarifi arıyorum cevap geç yazarsam kusura bakmayın

tamam bebişim bak sen öptüm.

bu arada hamileyim topiğine baktımda sanki hergün biri hamile kalaıyo oradan buraya bi rüzgar estirsede RABBİM bizde orada haykırsak ne güzel olur ben buraya üye oldum dahada takar oldum yarında kan verecen acaba hastaneler acıkmı bi bilen varmı???

canım takma niye takıyon o kadar..burada dertlşiyoruz ne güzel stres atıyoruz.rahat ol sen.o topiclerden etkileniyosan okuma canım.ben alışmışım direk buraya geliyorum.arada bakınıyom öyle diger topiclere..açıktır canım hastaneler de sen bugün sonuç alıcaktın biliyom ben.o neydi?

kızlar güzel tarifler buldum ağzımın suyu iyice akmadan mutfağa gideyimde yapayım bari hepinizi öptüm akşama görüşürüz canlar

tamam kızlar yanlız kaldım ama olsun napalım:sinifsinif:
kolay gelsin bersum yapda yeyim kocişinle ohh mis gibi:))

selam kızlar ya bu kk ya ne oluyo girmek için 1 saat cebelleştim yaw
neyse kızlar gökçemin çok selamı var hepinize test günüde 5 kasımmış inşallah güzel haberlerle gelip topiği coşturacak aminnnnnn

kızlar bgn kurtlar vadısı var ya:umursamaz:bura takılım dedım burdada kımse yokmafoldumben

kıslar bende ovulasyon testıyle dun çift çizgiyi gördüm hatta 2.çizgi daha koyuydu dun degerlendirdık ama bugun esım ben ıyıe sıkıldım gorev gıbı olmaya basladı dedi benimde canım sıkıldı tamda belki bugün olacaktı:((((((((

Back
X