Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sagol canım iyiyim hoşgeldinopuyorumnanaktantekrardan merhaba ben işlerimi bitirdim derinsu nasılsın dün benim için güzel düşüncelerini yazmışım teşekkürlerimi yazmıştım bilmem cevabım geldimi dün akşam elimde olmaksızın canım çoook sıkıldı bizim bi arkadaş vardı 35 yaşında evleneli 1 ay oldu kız rahatsızım diye sağlıkocağına gidiyo reglinin geciktiğini anlıyo tahlil yapıyo hamile onun adına sevindim ama azcık kıskandımda :kedi: gerçi benim annemde hemen kalmıs ama ben ona cekmemişim napalım kader*****
kızlar bişey sorucam gökçemin test günü ne zaman bilen var mı çok merak ediyorum inşallah müjdeli haberlerle gelecek
bu arada hamileyim topiğine baktımda sanki hergün biri hamile kalaıyo oradan buraya bi rüzgar estirsede RABBİM bizde orada haykırsak ne güzel olur ben buraya üye oldum dahada takar oldum yarında kan verecen acaba hastaneler acıkmı bi bilen varmı???
yaa tamam cnm hadi yine kolay gelsin.öptüm.inşallahhh temiz çıkacak canım korkma sen hiç.bugün bana oturmak yasak eşim aradı akşam misafir gelecekmiş 4 kadar vaktim var ben gene kacıyorum hazırlık yapayım ALLAH emanet olun bana dua edin kızlar simir temiz çıksın
kızlar ben nette poğaça tarifi arıyorum cevap geç yazarsam kusura bakmayın
bu arada hamileyim topiğine baktımda sanki hergün biri hamile kalaıyo oradan buraya bi rüzgar estirsede RABBİM bizde orada haykırsak ne güzel olur ben buraya üye oldum dahada takar oldum yarında kan verecen acaba hastaneler acıkmı bi bilen varmı???