• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

hımm demek yay burcusun pek bilmiyorum özelliklerini .bende kovayım ama harbiden tipik kovayım .
canım saol inşallah hepimiz birgün kavuşucaz minişlerimize ..hayırlı zamanda inşallah.
buarada dükkan muhabbetleride güzel olur bende her gelenle muhabbet ederdim .aslında birazda yoruyo insanı ..

canım görüşürsem söylerim selamını zaten arada girioya ozaman okur .evet 5de inşallah mucizesi onunladır...canım arkadaşıma yakışır hamişşlik..

canım kova burumusun bir ara okurum özeliklerinin ama tahmin edeyimmi merhamaetli vicdanlı iyimser
toplumun faydalı şeyler sunan iiiinsancıli akılcı ebroşum canım güzel oluoda bazıları kafamı şiriyolar bazen yorgunluktan dahi ağzımı açamıyom inşalah ebrarım hayırlısı olsun

selam kizlar nasilsiniz? ben esimin turk maketinden benim icin aldigi bayat cekirdekleri citliyorum :dance:
evde dunya kadar is var benim yaptigima bakin :))

aslinda sinirlerim bozuk neden olucak, bebek konusu!!! deliriyorum galiba:icecream:

saol canım o senin güzel görüşün .iyi olmaya çalışıyorum kimseyi incitmemeye yani .ama bazen oluyo insanız sonuçta..allah doğru yoldan ayırmasın bizleri..
canım haklısın bazen öyle şeyler yaşardımki beynim allak bullak olurdu ...
buarada ağlama nerelerde acaba ?uğramıyo hiç..

kizlar gelmemle gitmem bir olucak ama ben cekirdek citlerken vakti farketmemeisim markete gitmem lazim sonra cok kalabalik oluyor ne yazikki optum hepinizi

günüm hoşgeldin hayırdır canım neyin var ?bu bebekler bizi delirtti haklısın aslında ..
buarada afiyet olsun bayat filan ama türkmalı değilmi kaydirigubbakcemile3

günüm hoşgeldin hayırdır canım neyin var ?bu bebekler bizi delirtti haklısın aslında ..
buarada afiyet olsun bayat filan ama türkmalı değilmi kaydirigubbakcemile3

oyle walla ozlemisim bayat demeden acayip yemisim taze olsa ne olucak:))
ne olsun ebrarim bugunler yumurtlama gunlerine giriyorum iskence yine basladi yani!!! dene bekle negatif sonucu al; yarin doktora git su mu bu mu biz delirmeyelim de kim delirsin!!

walla dusunuyom da kendime aciyom bazen, hamile kalinca saf saf "oh be bitti o surec" die ne sevinmis ne rahatlamistim!!!

ah canım benim haklısın ama napalım bak enazından ümidimiz var hamile kalabiliyoruz yaa kesinlikle uğraşmayın olmaz deseler naparız..

biter di mi sevalim, bitsin artik!! neyse cenem dustu markete yetiseyim ben cabuk donucem eve yakin burda olursaniz gorusuruz kizlar

dogru ebrarcim halimize sukretmemiz lazim, ne biliim atamadim hala ustumden bebegimin kaybinin sokunu!! Rabbim acisin halimize.

derinim yelovcum hoşgeldiniz
derinim ne yaptı görüşmeyeli hlaıların geldimi
yellovcum sen nasılsın canım

günüm herşey güzel olcak inanıyorum sende inan ve güçlü ol bitanem .herşey bizim için kaderimizde nevarsa onu yaşıyoruz canım .ama ben inanıyorum hepimiz enkısa zamanda bebişlerimizle olucaz..

Back
X