Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım evet kimyasal gebelikti yaşadıgım...
sonrada pko oldugum ortaya çıktı geçen yıl.çok geç ögrendim yani.
şimdi de rahimagzında yara çıktı onu iyleştirmeye ugraşıyoruz...
öbür aya da tam anlamıyla tedaviye başlıcam kısmetse.
selam benım gibi necok arkadas varmıs meger.vereliniortakvereliniortakvereliniortak
canım yaa hadi hayırlısı inşallah .gelmiycek cano kırmızılar öyle umut ediyorum .allahım inşallah bebişin seninledir .buna çok ihtiyacımız var inan ..böyle güzel haberi duymaya ..ıyıyım derınım nasıl olum 31.gün beklıyorum ıste bgn adet sancım yok dün aksamdan berı kasıklarıma ara ara ıgne batarmıs gıbı batıyo ama belırtı yok hala dua edıyorum degılsemde adet olum gecıkmesın ümıtlenmım dıye cnm mafoldumben
cano hadi hayırlı olsun .çok sevindim inan .inşallah hayırlısıyla kavuşacaksın bebişine .selam fıstıklar tekrar hayırlı cumalar diliyorum hepinize..
sabah yazık çıktım hemen evden erken çıktık kocişten habersiz yazdım sonra kızıyo sabah sabah rüyanda mı gördün diye :)))))
her neyse annemle gittim hastaney doktorla görüştüm aslında adetin3. veya 4. günü başlamak lazım dedi sonuçlarıma ve pataloji raporuma baktı kolmen ve başka bir ilaç daha verdi daha almadım adı okunmuyor :))) önümüzdeki ay başlıcaz nasipse tedaviye..
gökçemm kaçırdım senide bitanem o kadar ihtimale rağmen olmadıysa vardır bunda da bir hayır inşallah kendiliğinden gelicek yiğenimiz üzülme ne olur(
şimdilik kaçıyorum annemdeyim kociş alıp eve götürücek gelirim yine öpüyorum sizi
sagol derinim rabbim büyük bakalım bekliyicez artık bende seni çok seviyorum bitanem burdaki arkadaşlarımın hepsini çok seviyorum allah razı olsun hepinizden
ebroşum yazın çok duygulandırdı beni saol bacım canom rabbim kimsenin emegini boşa çıkarmasın inş sabır versin inş herşey güzel olur hepimiz için öptm
gökçem canım sonucuna üzüldüm allah inşallah peş,nden hemen doğal yolla veriri bitanem
richim seninde şüphen varmış sanırım inşallah bebişin seninledir bitanem
makberim tedavin hayırlı olsun canım meleğine bi adım daha yaklaş bakalım
günüm sen nasılsın bitanem ya geçmişe bakamadım pek öyle okuyabildiklerime yazıyorum bişiyler
sevalim sende burdaymışsın iyisin dimi bitanem
derinim ebrarım ağlamam bersum senam sevilim betoşum semam ve diğer kıslar yok karşılaşamadık onlarla öpüyorum hepinizi kızlar kendinize çok iyi bakınn