• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

kızlar bende müsadenizi isteyecegim.hoşçakalın. öptüm hepinizi.uzanayım biraz sırtım agrıdı...kasıklarımda acıyo zaten.

sevalim gittin mi kuşum öptüm seni.sanada iyi haftasonları canım.opuyorumnanaktan

canım evet kimyasal gebelikti yaşadıgım...
sonrada pko oldugum ortaya çıktı geçen yıl.çok geç ögrendim yani.
şimdi de rahimagzında yara çıktı onu iyleştirmeye ugraşıyoruz...
öbür aya da tam anlamıyla tedaviye başlıcam kısmetse.

canım geçmiş olsunn inşlah tedavilerinin karşılığını alırsında bebişin biran önce gelirr sana

selam benım gibi necok arkadas varmıs meger.vereliniortakvereliniortakvereliniortak

dahada cok olmaması dileğiyle allahım kimseyi bu yolda oyalama:Saruboceq:sın

bu zamanda bebeği olmayan okadar cokki kimbilir bu site dısında kac yüz kişi var herkesin kendine göre sıkıntısı var kimi olana bakamaz kimi bizim gibi hasret ceker :roflol:

ıyıyım derınım nasıl olum 31.gün beklıyorum ıste bgn adet sancım yok dün aksamdan berı kasıklarıma ara ara ıgne batarmıs gıbı batıyo ama belırtı yok hala dua edıyorum degılsemde adet olum gecıkmesın ümıtlenmım dıye cnm mafoldumben
canım yaa hadi hayırlısı inşallah .gelmiycek cano kırmızılar öyle umut ediyorum .allahım inşallah bebişin seninledir .buna çok ihtiyacımız var inan ..böyle güzel haberi duymaya ..
selam fıstıklar tekrar hayırlı cumalar diliyorum hepinize..
sabah yazık çıktım hemen evden erken çıktık kocişten habersiz yazdım sonra kızıyo sabah sabah rüyanda mı gördün diye :)))))
her neyse annemle gittim hastaney doktorla görüştüm aslında adetin3. veya 4. günü başlamak lazım dedi sonuçlarıma ve pataloji raporuma baktı kolmen ve başka bir ilaç daha verdi daha almadım adı okunmuyor :))) önümüzdeki ay başlıcaz nasipse tedaviye..

gökçemm kaçırdım senide bitanem o kadar ihtimale rağmen olmadıysa vardır bunda da bir hayır inşallah kendiliğinden gelicek yiğenimiz üzülme ne olur :((

şimdilik kaçıyorum annemdeyim kociş alıp eve götürücek gelirim yine öpüyorum sizi
cano hadi hayırlı olsun .çok sevindim inan .inşallah hayırlısıyla kavuşacaksın bebişine .
sagol derinim rabbim büyük bakalım bekliyicez artık bende seni çok seviyorum bitanem burdaki arkadaşlarımın hepsini çok seviyorum allah razı olsun hepinizden
ebroşum yazın çok duygulandırdı beni saol bacım canom rabbim kimsenin emegini boşa çıkarmasın inş sabır versin inş herşey güzel olur hepimiz için öptm

bidenem sende saol .içimden gelenlerdi yazdıklarım.umarım herşey çok güzel olcak .yiğenimiz enkısa zamanda göbüşünde olucak .:ecrin_bebek:

yok cnm bı degısıklık daha gelen gıden yok ama belırtıde yok adet sancımda kesıldı anlamdım bacım ya bebiş yoksada bıran önce adet olum dıyorum ebrarım

gökçem canım sonucuna üzüldüm allah inşallah peş,nden hemen doğal yolla veriri bitanem
richim seninde şüphen varmış sanırım inşallah bebişin seninledir bitanem
makberim tedavin hayırlı olsun canım meleğine bi adım daha yaklaş bakalım
günüm sen nasılsın bitanem ya geçmişe bakamadım pek öyle okuyabildiklerime yazıyorum bişiyler
sevalim sende burdaymışsın iyisin dimi bitanem
derinim ebrarım ağlamam bersum senam sevilim betoşum semam ve diğer kıslar yok karşılaşamadık onlarla öpüyorum hepinizi kızlar kendinize çok iyi bakınn

ceylanım karşılaşamadık üzüldüm yaa .herşeyin yolunda olmasına sevindim .inşallah enkısa zamanda gelirsin ve hamiş haberini verirsin canım .özlüyoruz seni arada gel haber ver canım.hadi çok öptüm seni...

ebrarım kımsecıkler yok ya kac gecedır gıremıyodum bgn canımın içi işyerınde zehırlenmıs günü gecmıs peynır yemıs hastaydı erkenden uyudu mafoldumbenbende gırım dedım

richim yaa bilmiyorum ama hayır olur inşallah .keşke elindeki ovalosyon testlerinden bi denesen .çok merak ediyorum cano.allahım inşallah bebişin seninledir ..

hadi yaa çok geçmiş olsun canım .ay yazık doktora gittinizmi bari ?yoğurt yedirseydin cano..allah şifa versin..

gıtmıs cnm ya atesın yükselırse gel demıs doktor
ebrarım keske bı ısık olsa bılıyosun ovülasyon günü akıntı gelır ondananlarız testte cıft cızgı cıkar akıntıda yokkı yapım test

Back
X