Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım hoşgeldin. Ben ovulasyon testi kullandım. Tavsiye ederim. . . Yılladır hamile kalmaya çalışıyordum ovulasyon testini ilk kez kk de öğrendim 3 ay denedim. Ve sonunda gebe kadım şimdi bebişimi bekliyorum ..
ben tek kaldım galiba neyse ya tekrar topiğe girdiğinizde bana şu ovulasyon testinden bahsedermisiniz
öptüm hepinizi
merhba tatlim ovulasyon testleri yumurtlama zamanin yaklastiginda gebelik testi gb iki cizgi cikarak sana bugunler denemeye baslayin diye haber veriyor. ayni gebelik testi gb idrarla yapiyorsun yumurtlama yokken tek cizgi cikiyor yumurtlama yakini ve yumurtlama gunu iki cizgi. internetten "ovulasyon testleri" diye arastir.
ayyy ben hamiş kokusu alıyorum .allahım çok güzel bir haber .inşallah richim hamişsin .canım ne testler yaptım kurusada ikinci çizgi çıkmıyo hamiş olmadan .ben inanıyorum yaa yarın güzel habei vericeksin bize .:Saruboceq::Saruboceq:kızlar ben geldım benım kırmızılar hala gelmedı sabah test yaptım ılk 5 dk cıkmayınca gıttım uyuudm sıırlendım kalktıgımda kahverengı bız cızgı daha gördüm daha öncede test yapmıstım ama böyle cızgı görmemeıstım ama kesın degıl bence kurumustu ya beklıyorum ıste sasırdım ıyıce kan tahlılı yaptıralım dedım hastane pazrgünü yapmıyomus
cano yaa çok geçmiş olsun .ben hep korkarım çöp kamyonlarından .neyapacakları belli olmuyo .bizde oyüzden çok büyük kaza atlattık .neyse cana gelmesinde bitanem .ama siz bi sadaka filan verin buara baya bişeyler yaşadınız..selam hanımlar ben geldim ama acayip moralim bozuk az önce kapıyı çaldı çocuklar bizim arabaya çöp kamyonu çarpmış hemde duran arabaya(( sol tarafı baya göçmüş nedir bu üstümüzdeki bela anlamadım yaa
ebroşum nerelerdesin yawwwww merak ettim seni dünde gözükmedin inşallah bi sorun yokturrrr
yaaa keşke ebroşum daaa gelseydi off onuda özlemiştim yaaa nerdesin delü garıııııııııııııı
tatlım yaa ben geldim hadi sizde gelin muhabbet edelim biraz..gökçem ebroşumla cuma akşamı konuştuk ctesi kayınvalidesinin kuranı olacaktı ama bugünde uğramadı bende merak ettim ebroşumu
iyiyim ben cano sen nasıl oldun ?belin iyimi ?umarım daha iyisindir .dikkat et kendine canım .hadi gelinde azcık kaynatalım yaa ..gökçem evet kuranı vardı ebroşun dündü sanırım..bugün ugramadı hiç...iyidir inşallah.
richim bende sizi özledim canım olsun die uzak durdum kk dan ama rabbim ol demeyince olmadı neyse inş gelir bigün melegim
günüm gönderme imkanım olsa sana birsürü gönderirdim keçi boynuızu ama imkan yok gibi bende denemedim bi ara harnup pekmezi içti ama fayda etmedi bide e vitamini içti o da morfolojiyi düzeltmiyo galiba evet spermler döllüyo ama saglıklı degil die yaşamıyolar bakalım ii bi merkez bulmam gerek
bersum valla onuda özledim gelseydi konuşurduk yaa allah kabul etsin kaynanası için inşş
kızlar riçin testini koyayımda öyle gideyim dedim..ben mi yanlış görüyom yaa silik pembe degil mi bu kızlarr.Allahım inşallah yanılmıyoruzdur yaaa.
![]()