Yarın yapıcam ak koyun kara koyun çıkıcak inşallah canımCanlar çok teşekkür ederim rabbim nasip etti. İnşallah sizlerde çok yakında güzel haberler alırsınız dualarımda olcaksınızCookiie senin sonucuda dört gözle bekliyorum
Aynen bil ona göre davranırsın daha dikkt edersinYarın yapıcam ak koyun kara koyun çıkıcak inşallah canım
Korkularım var ama kısmet neyse yaşayacağım şey yaşıcam artık
İnşallah canım inşallahİnşallah canım benim duaya çok ihtiyacım var "şevval" adına dua eder misin lütfenHamile duası kabul olur şevval ayında ben de müjdemi alsam inşallah
Evet canımAynen bil ona göre davranırsın daha dikkt edersin
Bunları söyleyeceğim hiç aklıma gelmezdi ya hala inanamıyorum önce onu diyimEvet canımsenin belirtilerin varmıydı varsa nelerdi
Evet dün akiamdan beri bel ağrısı var bende de ara ara adet olcakmışım gibiBunları söyleyeceğim hiç aklıma gelmezdi ya hala inanamıyorum önce onu diyim
Adetime bir hafta hala baş dönmesi oldu. Kasık ağrısı hafif şekilde, göğüs hassasiyeti ve dolgunluğu oldu, bel ağrısı fazlaydı. Sende de var bel ağrısı galiba
Bende öyle diyodum bu kadar ağrıya olmam gerekiyor diyeEvet dün akiamdan beri bel ağrısı var bende de ara ara adet olcakmışım gibi
Ay bakalım nolcak ya testten emin değilim yarın bakıcam bakalım bendeBende öyle diyodum bu kadar ağrıya olmam gerekiyor diye
Hayırlı haberler alırsın inşallahAy bakalım nolcak ya testten emin değilim yarın bakıcam bakalım bende
Canım hemen hemen 1 hafta sürek kasık yumurtalık ağrısı vardı çok fazla doktora gitmeyi düşünüyodum vallaCookiie kuzum yumurtlama döneminde kasık ağrın fazla mıydı senin clife mı yaptı bilmiyorum bu sefer ağrım 4 gündür var eskiden 1-2 günde geçerdi
Sanırım clife ile ilgili ilk defa böyle oldu diğer dönemlerde 1-2 gün olur şiddetli bir ağrı olup geçerdi.Bunda çok şiddetli bir ağrı yok ama sürekli devam eden batmalar varCanım hemen hemen 1 hafta sürek kasık yumurtalık ağrısı vardı çok fazla doktora gitmeyi düşünüyodum valla
İşte benimde öyleydi kuzum yaa ben dedim acaba birddn fazlamı yumurta gelişio çatlıyo sürekli ağrı kesilmedi yada kist oldu diyodumSanırım clife ile ilgili ilk defa böyle oldu diğer dönemlerde 1-2 gün olur şiddetli bir ağrı olup geçerdi.Bunda çok şiddetli bir ağrı yok ama sürekli devam eden batmalar var
Geçen ay olmadı bende ama onda çok kullanamamıştım belki ondandır.İşte benimde öyleydi kuzum yaa ben dedim acaba birddn fazlamı yumurta gelişio çatlıyo sürekli ağrı kesilmedi yada kist oldu diyodum
Bende korktum polikistikover var ondan şüphelendim inşallah öyle değildirGeçen ay olmadı bende ama onda çok kullanamamıştım belki ondandır.
Canım inşallah hayra alamettir yaa nebileyim benimde umudumu kırdı eşim. Mutfaktan çikolata getir demiştim. Sen adet olcaksın çikolata istiyosun dedi. Ben de şimdi mutsuz mutsuz oturuyorumGeçen ay olmadı bende ama onda çok kullanamamıştım belki ondandır.
İnşallah olmazsın canım hem her çikolata isteyen adet mi oluyor hamişlerinde canı çeker tatlı şeyler hiç modunu düşürmeCanım inşallah hayra alamettir yaa nebileyim benimde umudumu kırdı eşim. Mutfaktan çikolata getir demiştim. Sen adet olcaksın çikolata istiyosun dedi. Ben de şimdi mutsuz mutsuz oturuyorum
BAkalım yarın ola hayrola canım senin kaç gün oldu yumurtama olalıİnşallah olmazsın canım hem her çikolata isteyen adet mi oluyor hamişlerinde canı çeker tatlı şeyler hiç modunu düşürme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?