- 20 Aralık 2020
- 17.178
- En iyi cevaplar
- 2
- 76.649
- 548
Zaten bu telefon yapılmış bize bıraktıgın an dünyanın işini yapıyorsun şuan kendime azcık zAman verdim sonra bende girişcemmBen gittim bir süpürdüm sildim toz aldım. Nevresimi çıkardımmyıkattım astım. Banyo temizledimtelefonu bırakınca oluyor herşey
Bidaha ben kaçarken senide çağırırım
Bende 4 gibi yapıcam yemeği benimde 5te geliyor geldiği gibi masaya oturuyor
Kuzucumm saat 07:50 şuan yeni sabah dün bir instagramda bir yer keşfettim hatta sende bakSizde sabah yenimi oldu tiniminiminnoşumşuan saat kaç
Sana umut verecek ne oldu bebeğim bana da söyle bende kendimden umutlanayım
Azcık kendini dinlemekte gerek bende herhün böyle değilim valla koca gün yattığımıda bilirimZaten bu telefon yapılmış bize bıraktıgın an dünyanın işini yapıyorsun şuan kendime azcık zAman verdim sonra bende girişcemm
Oo baya saat farkımız var kızzKuzucumm saat 07:50 şuan yeni sabah dün bir instagramda bir yer keşfettim hatta sende bakhani bazen bende şöyle oluyordu ya bu gidişle ben anne olamam bugün şöyle karamsarım filan derdim dün gece radikal kararlar aldımm
Hemen bakıcam buna canım
Var kuzum evettOo baya saat farkımız var kızznasıl canım memnunmusun o memleketten. Evleri çok hoşuma gidiyor hepsi bahçeli müstakil gibi bizim gibi apartman hayatı oek yok sanki
Ney canım sayfanın adı bakayım bendeya bende bu ay aşırı karamsarım nedense tüp bebek için araştırmalara bile koyuldum düşün. Birde eşimde dedi bende artık umudumu yitiriyorım sanki diye. O zaten içime oturdu. Cünkü herzaman o bana umutlu ol olucak derdi
Aynen öylee o yüzden artık mutluluk kelebeği olmalıyız walla depresif ve umutsuzluk bizi daha çıkmaza sokuyorHemen bakıcam buna canım
Çok doğru dedikleri aslında nasıl hissedersen o olur
52. Kattan öncesi ve sonrasını unuttumVar kuzum evettyaşam standartları çok yüksek herkes sporunda eğlencesinde hayat dolu insanlar seni tanımasa da mesela saçın çok güzel kıyafetin çok yakışmış diyen dolu tek kötü yani işte sağlık sektörü kuzumm bende şöyle hani hayalimizde böyle minik çatılı evler olur ya öleydii ama var o şekılde de ama eşimin iş yerine yakın olsun diye merkezi yerden tuttuk ev 52.kat
işte insana geldi mi şu umutsuzluk gitmek bilmiyor eşimde beni motive ederdğ şimdi artık oda acaba mı diyor hayırlısı olsun kuzum
Şimdi diğerlerine cevao vereyim zorda olsaVar kuzum evettyaşam standartları çok yüksek herkes sporunda eğlencesinde hayat dolu insanlar seni tanımasa da mesela saçın çok güzel kıyafetin çok yakışmış diyen dolu tek kötü yani işte sağlık sektörü kuzumm bende şöyle hani hayalimizde böyle minik çatılı evler olur ya öleydii ama var o şekılde de ama eşimin iş yerine yakın olsun diye merkezi yerden tuttuk ev 52.kat
işte insana geldi mi şu umutsuzluk gitmek bilmiyor eşimde beni motive ederdğ şimdi artık oda acaba mı diyor hayırlısı olsun kuzum
Tamam o zaman bu saatten sonra pozitifizAynen öylee o yüzden artık mutluluk kelebeği olmalıyız walla depresif ve umutsuzluk bizi daha çıkmaza sokuyor
Asansörle 40 saniyede çıkıyor kuzum52. Kattan öncesi ve sonrasını unuttumkız nasıl yaşıyorsun orda evden inip çıkmak dert olur insana camdan bakabiliyormusun
Aynen güzel özetlemişin çiçeğim walla tam da dediğin gibi herkesin bi köpüşü var bende bu gidişle alcam en azından bir uğraş olsunnŞimdi diğerlerine cevao vereyim zorda olsaön yargılı değiller yani bazen kötü anlatılır ya
Ya zaten yaşam standartları yüksek olduğu çok belli kuzum ekonomi düzgün olunca insanlarda doğal olarak daha mutlu cünkü geçim düşünmüyorlar kendilerine vakit ayırabiliyorlar
Ay nebileyim bize gelir gider birgün umutsuz oluruz sonra umutlanırız yine onların öyle olunca daha üzülüyor insan
Asansörde hızlıymış ama ben 5. Kattan korkuyorum maşallah sanaAsansörle 40 saniyede çıkıyor kuzumalıştım artık sorun olmuyor ilk geldiğim zamanlar parmaklıklar ardında gibiydim
Bende bir kedicik istiyorum ama evin beyi istemiyorAynen güzel özetlemişin çiçeğim walla tam da dediğin gibi herkesin bi köpüşü var bende bu gidişle alcam en azından bir uğraş olsunn
o yüzden artık daha umutluyuz kuzucum bütün imkanları değerledrcez
Bende kedileri aslında daha çok severimmAsansörde hızlıymış ama ben 5. Kattan korkuyorum maşallah sana
Bende bir kedicik istiyorum ama evin beyi istemiyor
Elimizden gelen herşeyi yapıcaz artık gerisi taktiri ilahi gerçekten
Kolay gelsin bitanem bende yemek yapmaya kalkayım bari görüşürüzBende kedileri aslında daha çok severimmneyse gideyim işlermi yapayım sonrs gene gelirim görüşürüz Kuzummm
Bitti şükür canım yeni girebildim anca
Ellerine sağlık canımBitti şükür canım yeni girebildim anca
Seninde canımEllerine sağlık canım
Yemek bulaşıklRı duruyor ama esra erol bu ara baya heyecanlıSeninde canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?