Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Oldum kuzum 28. Günde bitti bile çalışmalara başladım evet vardı ama her nedense adetten bir gün önce bütün belirtiler gitti sabah bi kalktım olmuşum zaten sen nasılsın yerleşe bildin mi
Ah şu belirtiler ya Yerleştim kuzucum cumartesi kayınvalidem misafir olarak teşrif edecek görümcemle birlikte. Temizlik ve hazırlık yapıcam artık bugün ve yarın

Ah şu belirtiler ya Yerleştim kuzucum cumartesi kayınvalidem misafir olarak teşrif edecek görümcemle birlikte. Temizlik ve hazırlık yapıcam artık bugün ve yarın
Hımm tabi onarın beğenmesi önemli onlar oturcaklarya senin bitti mi adet canım

Bitti kuzum iki gün oldu biteli bu ay çok zorladı beni çok kanamam oldu haraket ettikçe geldi de geldi
Ay kıyamam canım benim stres ten olabilir canım birde çok hareketliydin ya ondandır bu ay güzelce dinlen canım yorma kendini

Drdr17 naptın tatlım geldimi kırmızılar
Geldi hayatım 4. Günümdeyim . Çörekotu kürü ne başladım . Eşimde çakır suyumu çaşır suyumu nedir ondan kullanıyor . Bakalım bularadan uzaklaştım baya . Kardeşimin düğün telaşı var onunla ilgileniyorum. Birde sanki buraya geldikçe daha çok mu kafamı takıyorum nedir . Bilmiyorum.

Bazen bende de o his oluyo ama ne kadar uzaklaşsam da yine bi şekilde bi yerde konusu denk geliyo bana

Ay kıyamam canım benim stres ten olabilir canım birde çok hareketliydin ya ondandır bu ay güzelce dinlen canım yorma kendini
Aynen kuzum da ne mümkün yormamak yardıma gelmeyenler gezmeye geliyo daha onlar ağırlayacak

Hayırlı olsun canım inşallah iyi gelir evet burda her şeyi anlatınca falan daha çok kafamıza takıyoruz galiba

Gele gele misafirliğemi geliyorlarmış o kadar iiin varken nedenn gelmek akıllarına gelmemiş. Neyse canım güle güle otur evinde

Baede Jou işleri bitirdinizmi kızlar ben bitirdimde geldim yeşil çayımı yudumluyorım

Reactions: Jou
Baede Jou işleri bitirdinizmi kızlar ben bitirdimde geldim yeşil çayımı yudumluyorım
kızzz yok bende diyorum bu mimoşş niye yok ortalardaa hahahaha keşke sen beraber ortalarda kaybolsaydım anamm yaaa yemek yapıcam kociş 4 buçukta geliyo başımın belasııı

kızzz yok bende diyorum bu mimoşş niye yok ortalardaa hahahaha keşke sen beraber ortalarda kaybolsaydım anamm yaaa yemek yapıcam kociş 4 buçukta geliyo başımın belasııı
Ben gittim bir süpürdüm sildim toz aldım. Nevresimi çıkardımmyıkattım astım. Banyo temizledim telefonu bırakınca oluyor herşey
Bidaha ben kaçarken senide çağırırım
Bende 4 gibi yapıcam yemeği benimde 5te geliyor geldiği gibi masaya oturuyor

abooovvvvvvvvv baya etmişssin iş beni niye çağırmadın gıııııı çıkamadım burdan
ahahahahah aynen de benim kocişş geldiği gibi oturuyo masaya napsın yav açlarr

busefer benide çağırrr
yoksa çıkamıyorum burdaaannnnn

Valla o konuşmalarınızı görmedim görseydim önce sizi kovar sonra kendimi kovardım burdan
Birdaha gözün üstünde

İşleri

Cookiie m ne güzel günü yarıladınız bende yeni uyandım bugunden itibaren umut doluyum stres sıkıntı no panik
Sizde sabah yenimi oldu tiniminiminnoşum şuan saat kaç
Sana umut verecek ne oldu bebeğim bana da söyle bende kendimden umutlanayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…