Ah şu belirtiler yaOldum kuzum 28. Günde bitti bile çalışmalara başladım evet vardı ama her nedense adetten bir gün önce bütün belirtiler gitti sabah bi kalktım olmuşum zaten sen nasılsın yerleşe bildin mi
Hımm tabi onarın beğenmesi önemli onlar oturcaklaryaAh şu belirtiler yaYerleştim kuzucum cumartesi kayınvalidem misafir olarak teşrif edecek görümcemle birlikte. Temizlik ve hazırlık yapıcam artık bugün ve yarın
Bitti kuzum iki gün oldu biteli bu ay çok zorladı beni çok kanamam oldu haraket ettikçe geldi de geldiHımm tabi onarın beğenmesi önemli onlar oturcaklaryasenin bitti mi adet canım
Ay kıyamam canım benim stres ten olabilir canım birde çok hareketliydin ya ondandır bu ay güzelce dinlen canım yorma kendiniBitti kuzum iki gün oldu biteli bu ay çok zorladı beni çok kanamam oldu haraket ettikçe geldi de geldi
Geldi hayatım 4. Günümdeyim . Çörekotu kürü ne başladım . Eşimde çakır suyumu çaşır suyumu nedir ondan kullanıyor . Bakalım bularadan uzaklaştım baya . Kardeşimin düğün telaşı var onunla ilgileniyorum. Birde sanki buraya geldikçe daha çok mu kafamı takıyorum nedir . Bilmiyorum.Drdr17 naptın tatlım geldimi kırmızılar
Bazen bende de o his oluyo ama ne kadar uzaklaşsam da yine bi şekilde bi yerde konusu denk geliyo banaGeldi hayatım 4. Günümdeyim . Çörekotu kürü ne başladım . Eşimde çakır suyumu çaşır suyumu nedir ondan kullanıyor . Bakalım bularadan uzaklaştım baya . Kardeşimin düğün telaşı var onunla ilgileniyorum. Birde sanki buraya geldikçe daha çok mu kafamı takıyorum nedir . Bilmiyorum.
Aynen kuzum da ne mümkün yormamak yardıma gelmeyenler gezmeye geliyo daha onlar ağırlayacakAy kıyamam canım benim stres ten olabilir canım birde çok hareketliydin ya ondandır bu ay güzelce dinlen canım yorma kendini
Hayırlı olsun canım inşallah iyi gelir evet burda her şeyi anlatınca falan daha çok kafamıza takıyoruz galibaGeldi hayatım 4. Günümdeyim . Çörekotu kürü ne başladım . Eşimde çakır suyumu çaşır suyumu nedir ondan kullanıyor . Bakalım bularadan uzaklaştım baya . Kardeşimin düğün telaşı var onunla ilgileniyorum. Birde sanki buraya geldikçe daha çok mu kafamı takıyorum nedir . Bilmiyorum.
Malesef kuzum ahh işte oğullarını seviyorum napayımAy hiç çekilmez şimdi onlar ama yapcak bisey yok
Gülünü seviyorsak dikenine katlancaz napalimMalesef kuzum ahh işte oğullarını seviyorum napayım
Gele gele misafirliğemi geliyorlarmışAh şu belirtiler yaYerleştim kuzucum cumartesi kayınvalidem misafir olarak teşrif edecek görümcemle birlikte. Temizlik ve hazırlık yapıcam artık bugün ve yarın
kızzz yok bende diyorum bu mimoşş niye yok ortalardaa hahahaha keşke sen beraber ortalarda kaybolsaydım anamm yaaa yemek yapıcam kociş 4 buçukta geliyo başımın belasııı
Ben gittim bir süpürdüm sildim toz aldım. Nevresimi çıkardımmyıkattım astım. Banyo temizledimkızzz yok bende diyorum bu mimoşş niye yok ortalardaa hahahaha keşke sen beraber ortalarda kaybolsaydım anamm yaaa yemek yapıcam kociş 4 buçukta geliyo başımın belasııı
abooovvvvvvvvv baya etmişssin iş beni niye çağırmadın gıııııı çıkamadım burdanBen gittim bir süpürdüm sildim toz aldım. Nevresimi çıkardımmyıkattım astım. Banyo temizledimtelefonu bırakınca oluyor herşey
Bidaha ben kaçarken senide çağırırım
Bende 4 gibi yapıcam yemeği benimde 5te geliyor geldiği gibi masaya oturuyor
Valla o konuşmalarınızı görmedim görseydim önce sizi kovar sonra kendimi kovardım burdanabooovvvvvvvvv baya etmişssin iş beni niye çağırmadın gıııııı çıkamadım burdan
ahahahahah aynen de benim kocişş geldiği gibi oturuyo masaya napsın yav açlarr
busefer benide çağırrr
yoksa çıkamıyorum burdaaannnnn
Sizde sabah yenimi oldu tiniminiminnoşumİşleri
Cookiie m ne güzel günü yarıladınız bende yeni uyandım bugunden itibaren umut doluyum stres sıkıntı no panik
tamamm aşkoooValla o konuşmalarınızı görmedim görseydim önce sizi kovar sonra kendimi kovardım burdan
Birdaha gözün üstünde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?