Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Inşallah canım ne tedaviler gördün canım ne zamandır istiyosun soruyorum ama tabi anlatmak istersen burdaki herkws ayni surecten geciyo
biliyorummm hepimiz bilmek bilgi almak lazım
2 senedir tedavi görüyorum açıklanamayan infertiliteymiş
klomendi ovitrelleydi 2 kez aşılamaydı hiç biri olmadı olumsuz oldu
5 6 ay dinlendim çok yorulmuştum belki kendiliğinden olur dedim baktım gene olacak değill
tüplüye geçiyorum temmuz da :) allah isteyen herkese uğraştırmadan tez zamanda nasip etsin
bu işler çok zor

Aha başladı belirtiler evet ağız kuruluğu bir belirti canım ama ben sende o bthcg yüksek görmeden bisey demiycem bu sefer hep tersi cikiyo çünkü sende belirti olunca
Yaa bende kendime demicem artık bak totem yapıyorum testte yapmıcam 14. Günleri görebilirsem o zamana kadar vünkü gerçekten bu ay inanılmaz umutsuzum

Olurr öyle bazı kocalar adam napsın heryerini görsün istemiyorr ben buraları hiç bilmiyorum kuzum
Ay sanki doktorlarda bekliyordu şu adamın karısı gelsinde bakalım diye töbe yarabbim bıkmış onlar artık sinir ediyor beni
Dün biraz bakındım canımda tekirdağda var prof falan. Üreme sağlığı bölümünde. Ama tabi hiçbir bilgim yok. Bir doktorumla konuşayımda ben bu adet olunca

Reactions: Jou
hahahahah kızz orasıda doğru aslında sanki erkek doktorda bekliyo bu karıı hangi adamdan nasıl bişe bakayim diyor yanii tövbe estağfirullahhh en iyisi adamlar ilgileniyo ama benimki mesela bişe demez ama ben çekiniyorumm gitmeye

Ama o doğru gerçekten erkek doktorlar sanki daha başarılı gibi geliyor bana da bu alanda neyse napayım bende idare ediyorum sanırım bende çekinirim gitsem

Ama o doğru gerçekten erkek doktorlar sanki daha başarılı gibi geliyor bana da bu alanda neyse napayım bende idare ediyorum sanırım bende çekinirim gitsem
bende çekiniyorum yaniii sonuçta karnımı bile göstermeye çekinirim yanii gerisini hiç düşünemiyorum

Ay aynen canım inşallah

bende çekiniyorum yaniii sonuçta karnımı bile göstermeye çekinirim yanii gerisini hiç düşünemiyorum
Yaa kesinlikle bikere ben doktor karından bakıcak sanıyordum azcık hazırlıksız gitmiş bulundum. Dedim ya pandemi yüzünden kuaförede gidemiyoruz diye. Erkek doktor olsa nerde dicem öyle bişey

Yaa kesinlikle bikere ben doktor karından bakıcak sanıyordum azcık hazırlıksız gitmiş bulundum. Dedim ya pandemi yüzünden kuaförede gidemiyoruz diye. Erkek doktor olsa nerde dicem öyle bişey
evettt bu hepimizin başına gelen bişee bende çok karın ağrısıyla gitmiştim önceden gittiğim kadın doktor doluydu erkeğe gittim ama nasıl çekine çekine gittim halimi bi görsen

evettt bu hepimizin başına gelen bişee bende çok karın ağrısıyla gitmiştim önceden gittiğim kadın doktor doluydu erkeğe gittim ama nasıl çekine çekine gittim halimi bi görsen
Öff neler yaşıyoruz şu çektiklerimize bak yaa

Kuzu sen adet mi olmuştunn bu ay çok belirti vardı sende hamile misin kaçırdım mı ben orayıı
Oldum kuzum 28. Günde bitti bile çalışmalara başladım evet vardı ama her nedense adetten bir gün önce bütün belirtiler gitti sabah bi kalktım olmuşum zaten sen nasılsın yerleşe bildin mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…