biliyorummm hepimiz bilmek bilgi almak lazımInşallah canım ne tedaviler gördün canım ne zamandır istiyosun soruyorum ama tabi anlatmak istersen burdaki herkws ayni surecten geciyo
Yaa bende kendime demicem artık bak totem yapıyorum testte yapmıcam 14. Günleri görebilirsem o zamana kadarAha başladı belirtiler evet ağız kuruluğu bir belirti canım ama ben sende o bthcg yüksek görmeden bisey demiycem bu sefer hep tersi cikiyo çünkü sende belirti olunca
Ay sanki doktorlarda bekliyordu şu adamın karısı gelsinde bakalım diye töbe yarabbim bıkmış onlar artıkOlurr öyle bazı kocalaradam napsın heryerini görsün istemiyorr ben buraları hiç bilmiyorum kuzum
hahahahah kızz orasıda doğru aslında sanki erkek doktorda bekliyo bu karıı hangi adamdan nasıl bişe bakayim diyor yanii tövbe estağfirullahhh en iyisi adamlar ilgileniyo ama benimki mesela bişe demez ama ben çekiniyorumm gitmeyeAy sanki doktorlarda bekliyordu şu adamın karısı gelsinde bakalım diye töbe yarabbim bıkmış onlar artıksinir ediyor beni
Dün biraz bakındım canımda tekirdağda var prof falan. Üreme sağlığı bölümünde. Ama tabi hiçbir bilgim yok. Bir doktorumla konuşayımda ben bu adet olunca
Ama o doğru gerçekten erkek doktorlar sanki daha başarılı gibi geliyor bana da bu alandahahahahah kızz orasıda doğru aslında sanki erkek doktorda bekliyo bu karıı hangi adamdan nasıl bişe bakayim diyor yanii tövbe estağfirullahhh en iyisi adamlar ilgileniyo ama benimki mesela bişe demez ama ben çekiniyorumm gitmeye
bende çekiniyorum yaniii sonuçta karnımı bile göstermeye çekinirim yanii gerisini hiç düşünemiyorumAma o doğru gerçekten erkek doktorlar sanki daha başarılı gibi geliyor bana da bu alandaneyse napayım bende idare ediyorum sanırım bende çekinirim gitsem
Ay aynen canım inşallahbiliyorummm hepimiz bilmek bilgi almak lazım
2 senedir tedavi görüyorum açıklanamayan infertiliteymiş
klomendi ovitrelleydi 2 kez aşılamaydı hiç biri olmadı olumsuz oldu
5 6 ay dinlendim çok yorulmuştum belki kendiliğinden olur dedim baktım gene olacak değill
tüplüye geçiyorum temmuz da :) allah isteyen herkese uğraştırmadan tez zamanda nasip etsin
bu işler çok zor
Yaa kesinlikle bikere ben doktor karından bakıcak sanıyordum azcık hazırlıksız gitmiş bulundum. Dedim ya pandemi yüzünden kuaförede gidemiyoruz diye. Erkek doktor olsa nerde dicem öyle bişeybende çekiniyorum yaniii sonuçta karnımı bile göstermeye çekinirim yanii gerisini hiç düşünemiyorum
Umudun bittiği yerde başlıyo herşey canım belli olmazYaa bende kendime demicem artık bak totem yapıyorum testte yapmıcam 14. Günleri görebilirsem o zamana kadarvünkü gerçekten bu ay inanılmaz umutsuzum
İnşallah bitanemm ya. Sen nasılsın nabıyorsunUmudun bittiği yerde başlıyo herşey canım belli olmaz
evettt bu hepimizin başına gelen bişee bende çok karın ağrısıyla gitmiştim önceden gittiğim kadın doktor doluydu erkeğe gittim ama nasıl çekine çekine gittim halimi bi görsenYaa kesinlikle bikere ben doktor karından bakıcak sanıyordum azcık hazırlıksız gitmiş bulundum. Dedim ya pandemi yüzünden kuaförede gidemiyoruz diye. Erkek doktor olsa nerde dicem öyle bişey
Öff neler yaşıyoruz şu çektiklerimize bak yaaevettt bu hepimizin başına gelen bişee bende çok karın ağrısıyla gitmiştim önceden gittiğim kadın doktor doluydu erkeğe gittim ama nasıl çekine çekine gittim halimi bi görsen
Napiyim canım aynı oğlanı okula yolladim evi toparlamak istiyorum ama o bana bakıyo ven onaİnşallah bitanemm ya. Sen nasılsın nabıyorsun
Buneydi başıma gelenÖff neler yaşıyoruz şu çektiklerimize bak yaa
bende topliycam halaNapiyim canım aynı oğlanı okula yolladim evi toparlamak istiyorum ama o bana bakıyo ven ona
yapalım canım sabah işi yapmak daha iyi oluyo öğleden sonra havadan bile yapılmıyor işAyy valla canım bisey yapasım yok ama mecbur yavas yavaş yapıcaz artık
Kuzu sen adet mi olmuştunn bu ay çok belirti vardı sende hamile misin kaçırdım mı ben orayııUmudun bittiği yerde başlıyo herşey canım belli olmaz
Oldum kuzum 28. Günde bitti bile çalışmalara başladım evet vardı ama her nedense adetten bir gün önce bütün belirtiler gitti sabah bi kalktım olmuşum zaten sen nasılsın yerleşe bildin miKuzu sen adet mi olmuştunn bu ay çok belirti vardı sende hamile misin kaçırdım mı ben orayıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?