Ben kontrolumu oldum vajinal ultrasonla vs hep bakildi sikinti yok dedi doktor
Canım evliliğin hayırlı olsun öncelikle. Bende senin gibi evliliğin ilk anından itibaren çocuk istedim:) böyle aylarca negatif çıktı ağladım, usg kontrollerine girdim 4 defa hiç bileyin yok denemeye devam deyip gönderdiler :) ben sanki yıllardır çocuğum olmuyormuş gibi hasret içindeyim hiç öyle bi kaç aylık mevzu değildi içimdeki evlat aşkı :))
Bir şeyi çok istemek güzel bişey ama stres haline dönüştürmedikçe.
Streste bir kadının mekanizmasını bozan en en en önemli faktör.
Sadece isteyip olmadıkça Allah’a sitem edip küsmek yerine sana bir tavsiyem var nacizane.
her gün sabah ve akşam 10 ar dakika derin nefesler almanı tavsiye ediyorum. Burnundan al burnundan ver. Alırken nefes sesi çıkmasın burnundan, öyle yavaş ,sessiz ve dingin al nefesini. Alırken 4 e kadar say. Sonrada yavaşça yine burnundan ver. Verirkende 8 e kadar say.
yavaş ve dingin olsun. En az 10 dakika.
gözlerin kapalı yaparsan daha güzel olur tabi.
ben başladığım ay hamile kaldım canım.
Çünkü beynim stres ve hayatta kalmak için mücadele, savaş modundan çıktı bu nefes egzersiziyle. Beynim Sakin ve dünyaya bir çocuk getirebileceği bir düzene ve huzura kavuştu.çünkü stresli oldukça, üzgün oldukça, kaygılı oldukça beynim diyorduki üreme sistemine’ dur! ‘ şuan hamile kalmak için uygun bir zaman değil!
çok zor birşey değil. Yolda giderkende olur, tv izlerkende olur ( heyecanlı şeyler olmasın o an izlediklerin) ,uyumak için yatağa yattığında da olur veya uyandığından yataktan kalkmadan önce. Sadece 10 dakika bile yeterli.
Beyin dalgaların düşecek, nabzın düşecek, stres seviyen azalacak ve beynin diyecekki tamam şimdi olur. Vücudun gerekli aşamaları kendisi takip edecek.
Bi dene derim :)