- 18 Eylül 2015
- 2.047
- 2.540
- 63
adetimiz bitse de çalışmalar başlasa :)
Al benden de o kadar

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
adetimiz bitse de çalışmalar başlasa :)
Günaydın canım hakkında hayırlısı olsun inşallahGünaydın kızlar inşallah bu ay bebeklerimiz gelir...
Ben incir kürüne başlıyorum bakalım biraz geç kaldım ama olsun deneyeceğim yine de..
Günaydın canım hakkında hayırlısı olsun inşallah
ben 2 aydır istiyorum canımSağol canım inşallah hepimizin hakkında hayırlısı sen ne zamandır bebek istiyorsun ?
Aynen canım inşallah fazla beklemeden Allah verir hepimize...Gunaydın inş bu sefer müjdeli haberler veririz birbirimize ben başkasının haberini duyunca bile aşırı seviniyorum umut oluyo
ben 2 aydır istiyorum canım
Amin canım inşallah hepimizin istediği olsunEn kısa zamanda kucağına alman dileğiyle canım çok beklemeden ...
haziranın 5 inde evlendim evlendiğimiz günden beri bebiş istioruz...her ay düzenli yumurtlamamı takip ediyorum.bir problemmi var acaba diye doktorada gittim cok şükür hiçbir problem yok.neden olmuyo diye düşünmekten kafayı yicem.en son int gezerken preseed jeli kullanmaya karar verdim çünki çoğu kişi bu jeli kullanarak gebe kalmış sonuçu bildiririm arkadaşlar![]()
aslında bugün adet günüm ultra erken gebelik testinen tut normal gebelik testi yumurtlama testine kadar yaptım hepsi negatif tabikiEvet mutlaka bildir canım merak ediyorum bende?
aslında bugün adet günüm ultra erken gebelik testinen tut normal gebelik testi yumurtlama testine kadar yaptım hepsi negatif tabikiama hiç bir adet belirtiside yok
Hayırlısı olsun canım hakkınızda..İnşallah kötü bir şey yoktur..biz bazı durumlardan dolayı 5-6 ay ertelemeye karar verdik.![]()