Umutlar kasım ayına...

Bende 26 yaşındayım iki yıldır deniyoruz malum bir de dış gebelik geçirdim. Yani iş testin pozitifoldugunu görmekle bitmiyor stres devam ediyo acaba iki katına çıkacakmı kese görünecekmi kalp atışı duyulacak mı o yüzden rabbim saglıklı bir hamilelik nasip etsin hepimize tek isteğim bu geç olsun ama güç olmasın...

Cevremde iki arkadaş im. Beklemediği anda gebe kaldı. Hiç kafa yormadilar . Bu kadar takipte olmadılar . Ben de öyle yapıcam. Sadece akışına bırakmak

Günaydın kızlar inşallah bu ay bebeklerimiz gelir... :KK46:
Ben incir kürüne başlıyorum bakalım biraz geç kaldım ama olsun deneyeceğim yine de..

Günaydın kızlar inşallah bu ay bebeklerimiz gelir... :KK46:
Ben incir kürüne başlıyorum bakalım biraz geç kaldım ama olsun deneyeceğim yine de..
Günaydın canım hakkında hayırlısı olsun inşallah

Gunaydın inş bu sefer müjdeli haberler veririz birbirimize ben başkasının haberini duyunca bile aşırı seviniyorum umut oluyo

haziranın 5 inde evlendim evlendiğimiz günden beri bebiş istioruz...her ay düzenli yumurtlamamı takip ediyorum.bir problemmi var acaba diye doktorada gittim cok şükür hiçbir problem yok.neden olmuyo diye düşünmekten kafayı yicem.en son int gezerken preseed jeli kullanmaya karar verdim çünki çoğu kişi bu jeli kullanarak gebe kalmış sonuçu bildiririm arkadaşlar :KK31:

haziranın 5 inde evlendim evlendiğimiz günden beri bebiş istioruz...her ay düzenli yumurtlamamı takip ediyorum.bir problemmi var acaba diye doktorada gittim cok şükür hiçbir problem yok.neden olmuyo diye düşünmekten kafayı yicem.en son int gezerken preseed jeli kullanmaya karar verdim çünki çoğu kişi bu jeli kullanarak gebe kalmış sonuçu bildiririm arkadaşlar :KK31:

Evet mutlaka bildir canım merak ediyorum bende?

Evet mutlaka bildir canım merak ediyorum bende?
aslında bugün adet günüm ultra erken gebelik testinen tut normal gebelik testi yumurtlama testine kadar yaptım hepsi negatif tabiki :110: ama hiç bir adet belirtiside yok.adet olsamda şu jeli biran önce kullansam diye düşünüyorum.ilk paylasacagım yer burası olacak merak etmeyin ;)

aslında bugün adet günüm ultra erken gebelik testinen tut normal gebelik testi yumurtlama testine kadar yaptım hepsi negatif tabiki :110: ama hiç bir adet belirtiside yok

Belki hamilesindir canım. Adetin gecikirse bir kaç gün sonra tekrar bak.. Daha çok yeni evlisiniz hemen olmuyor zaten bebiş bir kaç ay sürüyor bence kafayı takma.. Yine olmazsa bende bir problem yok diyorsun eşinde bir doktora gider sonrasında..

Back
X