Aşılama UMUTLAR tükenmez........ haydi kızlar zafer bizim olacak:))

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

emineu

Allahım sana sığındım
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2009
6.377
4
156
43
Diğer
ekim ayının güzelleri hoşgeldinizopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canlarım ekim ayından bu yana beraberiz herşeyimizi paylaştık bazen ağladık bazen güldük biribirimize umut olduk biçok arkadaşımız hamile kaldı çok şükür geriye kalan sayı çok az bizlerinde zaferi yakındır istedimki bu yeni topik bizim umudumuz şansımız olsun herşey sil baştan gelin bütün yaşadıklarımızı unutalım kendimize yeni bir sayfa açıp buradan devam edelim Rabbim umut ışığımızı hiç söndürmesin:hooray:

hayırlı olsun eminemmm inşallah bebeklerimizle devam ederiz bu topiğehihoyyyt

teşekkür ederim canım bu topik hepimize uğur getirir inş. burada bebeklerimiz hakkında konuşuruz en kısa zamanda:ecrin_bebek::dance:

inanırmısın bu yeni topik bana şimdiden iyi geldi zeynom içimde bir ışık yandı sanki:teytey:

.................UMUDUMUZ ALLAH BıSMıLLAHıRRAHMANıRRAHıM................

Emine........aşılama.........haziran :Saruboceq:

Aleyna.......doğal yoldan............... :Saruboceq:

Esinte........tüp bebek.................. :Saruboceq:

Özlemay.....doğal yoldan.............. :Saruboceq:

Bugullll.....doğal yoldan................ :Saruboceq:

Beyzanur....tüp bebek................... :Saruboceq:

Son düzenleme:

kıııjjjjjjjj bu ne güzel bir liste olmuş böyle ayyyyy çok begendim canım ya ellirine sağlık:sm_cool::sm_cool:

ay kurban olurum ben sizze canlarım benım hayırlı olsun topiğimiz bize ugur getırsun inşallah

emne hasta oldunmu kız sen ben olmadım bugun olmam lazım

beyzanurum yeni topiğimiz ilk hamişi sen mi olacaksın yoksa kız hadi bakalım inş. benim hastalığım hikaye oldu bu ay benimde bugün adet günümdü biliyosun bu ay allak bullak oldu lekelenmelerimde kesildi adet falanda yok pazartesi kontrolüm var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…