Aşılama UMUTLAR tükenmez........ haydi kızlar zafer bizim olacak:))

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
asi hoşgeldin canım senide listeye ekleyelimmi tedavi falan oluyomusun.

asi hoşgeldin canım senide listeye ekleyelimmi tedavi falan oluyomusun.

hoşbulduk geziyodum topikleri burayı gördüm rabbim hakkımızda hayırlı olanını versin inş....bende 2 sefer tüp bebek yaptırdım ama malesef olmadı bende 3.yi hiç düşünmüyorum ama eşim şimdi bi macunlara başlıycak bakalım doğal yoldan inşallah olur eğer listenizze benide eklerseniz bende çok sevinirim...

bizde konuşuyoruzda arada asiyle o yüzden dedim asi kız hele gel şu içini bi dök bize rahatlarsın aşılama yaptırdın mı daha önce.

cnm bana hiç aşılama olmadı biz direk tüp bebek yaptırdık 2 sefer malesef olmadı hakkımızda hayırlısı buymuş napalım rabbim hakkımızda hayırlı olanı versin cnm içimi dökecek olursam ohoooo oh 20 yaşındayım ama sanki 40 yaşında gibiyim maşşallah

canım ben daha başlayamadım tedavıye doktorun adetın 2. gunu gel dedi adet olmayı bekliyom

ay canım ya 20 yaşındaymışın kaç yıllık evlisin.

.................UMUDUMUZ ALLAH BıSMıLLAHıRRAHMANıRRAHıM................

Emine........aşılama.........haziran :Saruboceq:

Aleyna.......doğal yoldan............... :Saruboceq:

Esinte........tüp bebek.................. :Saruboceq:

Özlemay.....doğal yoldan.............. :Saruboceq:

Bugullll.....doğal yoldan................ :Saruboceq:

Beyzanur....tüp bebek................... :Saruboceq:

Asi demet...doğal yoldan............... :Saruboceq:

Son düzenleme:
evet cnm ...
temmuzda 2 sene olucak

canım yaşın çok genç yeni evlisin daha niye bu kadar yıprattın kendini yazık değilmi canına bak bana temmuz 6 yıl olacak evleneli yaklaşık 4 yıldırda olmuyo bebişim belki başlarda senin gibi kendimi yıpratmasaydı hamile kalacaktım ama harap ettim kendimi ama şu an duruma alıştım herhalde eskisi gibi değilim.sorun varmı peki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…