Kiz ise basladim gecen sali suan isteyim niye yalan soyleyim sana.hafta sonu evdeyim
Artik cumartesi gunleri calismiyorum.kiz ben nete cepten giriyorum isyerinde engellediler cevaplarim bazen gecikiyo o yuzden.kurs iyi olmus senin icin evde otur otur vakit gecmez.ne biliyim kız sen cumartesi günüde çalışırdınya öğlene kadar ben öle zannettim tamam canım
valla bende napıyım kursa gidicem çini işlemeciliği 6 ocakta kayıtlar evde otur otur sıkıldım bari bi işe yarayım
bide evde saksılarım var onları nasıl güzel şekle getirebilirim dedim bi baktım nete ne güzel şeyler yapmışlar bak sende saksılarınızı güzelleştirin
aaa neden engellediler kıs cebe ücret veriyorsan konuşmayalım canım boşuna
Benim evde cicegim kalmadi bakmaya firsat bulamayinca verdim hepsini
Isyerinin killigi iste:d yok canim bisey olmaz kotayi aşmam bu konusmayla.
Tamsm canim isim olunca yazamiyorum zaten musait olunca burdayim problem yok:))bak çalışmana engel oluyorsam bana geç atabilirsin mesaj bak gerçek diyorum benim her zaman açık
Tamsm canim isim olunca yazamiyorum zaten musait olunca burdayim problem yok:))
ay bana gönderseydin ben bayılırım evde 3 menekşe 1 kılıç 2 barış çiçeği 2 kaktüs bir yaprağı güzel 3 farklıda adını bilmediklerim toplam 15 e yakın çiçeğim var ev botanik gibi
tamam canım e antal bakalım nasıldı doğum :18: korkunçmu yoksa sezaryenmı oldun
Dogum sezeryandi cokta kolay degil yani sonrasi daha zor agri cok oluyo
aşkolsun neden normal yapmadın ilk kucağına aldığında nasıldı canım çok güzeldir eminim gözünün önünden bi film şeridi gibi geçtimi 7 yıl
Zeynom kusura bakma cevap yazamadim cok yogunluk var.normal dogum olmadi bende istedim olmasini ama olmadi.cok guzel tabiki rabbim sanada tum isteyenlerde nasip etsin ins.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?