Aşılama UMUTLAR tükenmez........ haydi kızlar zafer bizim olacak:))

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kiz ise basladim gecen sali suan isteyim niye yalan soyleyim sana.hafta sonu evdeyim

ne biliyim kız sen cumartesi günüde çalışırdınya öğlene kadar ben öle zannettim tamam canım

valla bende napıyım kursa gidicem çini işlemeciliği 6 ocakta kayıtlar evde otur otur sıkıldım bari bi işe yarayım

bide evde saksılarım var onları nasıl güzel şekle getirebilirim dedim bi baktım nete ne güzel şeyler yapmışlar bak sende saksılarınızı güzelleştirin

Artik cumartesi gunleri calismiyorum.kiz ben nete cepten giriyorum isyerinde engellediler cevaplarim bazen gecikiyo o yuzden.kurs iyi olmus senin icin evde otur otur vakit gecmez.

aaa neden engellediler kıs cebe ücret veriyorsan konuşmayalım canım boşuna

Benim evde cicegim kalmadi bakmaya firsat bulamayinca verdim hepsini

ay bana gönderseydin ben bayılırım evde 3 menekşe 1 kılıç 2 barış çiçeği 2 kaktüs bir yaprağı güzel 3 farklıda adını bilmediklerim toplam 15 e yakın çiçeğim var ev botanik gibi

ay bana gönderseydin ben bayılırım evde 3 menekşe 1 kılıç 2 barış çiçeği 2 kaktüs bir yaprağı güzel 3 farklıda adını bilmediklerim toplam 15 e yakın çiçeğim var ev botanik gibi

Çicegi bende cok seviyorumda iste bakamiyordum kuruyodu o zaman daha cok uzuluyorum

Dogum sezeryandi cokta kolay degil yani sonrasi daha zor agri cok oluyo

aşkolsun neden normal yapmadın ilk kucağına aldığında nasıldı canım çok güzeldir eminim gözünün önünden bi film şeridi gibi geçtimi 7 yıl

aşkolsun neden normal yapmadın ilk kucağına aldığında nasıldı canım çok güzeldir eminim gözünün önünden bi film şeridi gibi geçtimi 7 yıl

Zeynom kusura bakma cevap yazamadim cok yogunluk var.normal dogum olmadi bende istedim olmasini ama olmadi.cok guzel tabiki rabbim sanada tum isteyenlerde nasip etsin ins.

Zeynom kusura bakma cevap yazamadim cok yogunluk var.normal dogum olmadi bende istedim olmasini ama olmadi.cok guzel tabiki rabbim sanada tum isteyenlerde nasip etsin ins.

hayırlısı olsun canım kısmet inş.

yine işlerin var gelibe bende bi çarşıya gidip gelicem boya felan alıcam şu saksılarımı bi süsleyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…