umutlari ekime kalan anne adayları

mehmetelif

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2013
5.023
174
163
46
arkadaşlar. umudumuz ekime kaldı diyorsanız buyurun. Bismillahirrahmanirrahim diyerek başlayalım.benim sat bugün maalesef

canım topiğin hayırlı olsun...ama keşke hamilelik belirtileri bölümüne açsaydın gebeliğe açmışsın..

yeni topiğiniz hayırlı olsun bu ekimde göbüşleriniz bebek dolsun inşallah.. hepinizin ikizi olsun inşallah

Son düzenleme:
yeni topiğiniz hayırlı olsun bu ekimde göbüşleriniz bebek dolsun inşallah.. hepinizin ikizi olsun inşallah

amaaann allahımm ikiizz:))) aminnnn:)
sende 2 yıldır deniyomuşsun ben gibiinşallah en kısa zamanda kavuşursun bebeğine :)

slm topıgınız hayırlı olsun bende adet olmayı beklıyorum ınsallah ekımde tup bebek baslancak bır aksılık cıkmaz ıse suanda 12 gunluk bı gecıkmem var sokturuc kullandıgım halde hala olamadım beklıyorum sokturcuden sonrakı 5.gunum bugun sanırım 10 gun ıcınde gelıomus kırmızılar bır sabır beklıyorum

hoşgeldin kuzum.
hay Allah hala gelmedi mi senin kırmızılar yaa gelse de başlasan biran önce..
senin bize oranla ekim ayında şansın çookk yüksek Allah 'ın izniyle olacak hissediyorum :)

hoşgeldin kuzum.
hay Allah hala gelmedi mi senin kırmızılar yaa gelse de başlasan biran önce..
senin bize oranla ekim ayında şansın çookk yüksek Allah 'ın izniyle olacak hissediyorum :)

hosbulduk cnım valla bende artı ne hıs kaldıne duygu ne yapıcagımı sasırdım gelmıyo ınatla bende umursamıyorum belkı boyle yapınca gelır :))bayramdan sonra baslıcaz demıstı doktorum ınsallah bıray daha ertelenmezz

söktürücü kullandığına göre bugünlerde gelir sıkma sen canını.

düzenli adet görmek bile büyük nimet şükür halime :)

ben pco olmama ragmen daha bugune kadar hıc bu sekılde aksamadı adetım cnım doktorumda sureklı sorar zamanında goruosun demı adt dıye evet evet dıyorum bu ay ozellıkle dogum kontrol hapı kullanmayalım nasılsa goruyosun dedı ama nazar değdi ( gecıktı ıste gelemedı ılk defa gelıo basıma benımde pco genel etkısı zaten adet duzensızlıgı ama ben hıc yasamamıstım takır takır gununde gelıyodu nasip ne zaman ne yasıyacagımız bellı olmuor

belki hamilesindir test yaptın mı?

bebek dileğine amin de ikiz için aynı şeyi söyleyemeyeceğim :) kız çalışıyorum ben çok zor olur. geri al ikiz dileğini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…