umutlari ekime kalan anne adayları

kıııııııııııız hamile misin yoksaaaa?

Canim simdilik oyle gorunuyor ama testlerin koyulasmasini bekliyorum ondan sonra kan tahliline gidicem. Dua ediyorum rabbim insallah bu sefer saglikli bir hamilelik ve evlar nasip etsin.. sirf bana degil tum isteyenlere insallah

Ayrica bat'i bekliyorum canim daha 3 gun var. Kasiklarimda agrilar batmalar var cok umitlenmek istemiyorum ama ayni zamanda da insallah olur diye dua ediyorum. Rabbim en iyisini verir insallah hepimiz bebilerimizi kucaklarimiza alalim saglikla

benimkilerde silik hep.benim bu ay olmaz olsa da düşer herhalde.sürekli motor tepesinde geziyorum günlerdir :)

aa seninkilerde mi hep silik?hay Alah...
ben adetin 3. günü gidicem doktora tedaviye başlıycaz tam anlamıyla. senin yumurtan çatlıyo mu doktor kontrolün de baktırmışmıydın?

Canim simdilik oyle gorunuyor ama testlerin koyulasmasini bekliyorum ondan sonra kan tahliline gidicem. Dua ediyorum rabbim insallah bu sefer saglikli bir hamilelik ve evlar nasip etsin.. sirf bana degil tum isteyenlere insallah

amin inşallah hayırlısı

aa seninkilerde mi hep silik?hay Alah...
ben adetin 3. günü gidicem doktora tedaviye başlıycaz tam anlamıyla. senin yumurtan çatlıyo mu doktor kontrolün de baktırmışmıydın?

yok canim daha oraya gelemedik çatlıyordur inşallah.randevu bulabilirsem rahim filmi çekilecek.adetin ilk günü ara demişlerdi. bekliyorum inşallah. sen baktırdın mı onlara.nasıl bir tedavi olacak?

yok canim daha oraya gelemedik çatlıyordur inşallah.randevu bulabilirsem rahim filmi çekilecek.adetin ilk günü ara demişlerdi. bekliyorum inşallah. sen baktırdın mı onlara.nasıl bir tedavi olacak?

inşallah cnm.valla bilmiyorum adetimin 3. günü gidicem doktora artık ne derse uygulıycam.
bide enteresandır reglime bi hafta var ama pembe akıntım var ne ki bu acaba adet değil onu biliyorum.

Arkadaşlar ilişkiden 4 gün sonra hamilelik belirtilerim başladı sizce normal mi bence kesin hamileyim göğüslerim aşırı hassaslaştı ilk çocuğum 7 yaşında spirali çıkarttıktan sonra ilk denememizdi test yapsam mı acaba

bence erken.bat ne zaman?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…