- 25 Temmuz 2013
- 5.023
- 174
- 163
- 46
- Konu Sahibi mehmetelif
-
inşallah gelmezsin :)topigin hayırlı olsun canım belkı bende buraya gelebılırım ekim ayında
kızlar hayırlı olsun ekim ayında inşallah hamile kalırız
inşallah sadece ziyaretçi olarak gelirsin tatlım.. :)topigin hayırlı olsun canım belkı bende buraya gelebılırım ekim ayında
saol cnm hoşgeldin :) hadi bakalım rast gele :))Topiğiniz hayırlı olsun şekerlerrr :))
Bizde yarın başlıoruz çalışmalara kırmızılar nihayet gitti :))
mrb cnm hoşgeldin. inşallah topiğimizin ilk hamilesi olursun :)Kızlar merhaba.hayırlı uğurlu olsun topik.umudum 2 ekimde. Bakalım göreceğiz
batları yazmıyormuyuz
batları yazmıyormuyuz
doktora gittim bugün rezervlerde iyi şükür.hsg istedi ama hsg ye gün yok. sonraki adetinin ilk günü ara dedi
Hoşbuldumm canımm :))
Bnmde bugun gitti kırmızılar,23ekim bat :))
ne zamandır istiyordun sen?
Zeynep ucuz ovulasyon testi aldım 20 ovulasyon 9 gebelik 30 tl. vereyim mi sana da link
Biz yeni karar verdik canımm gecen ay yumurtlama zamanını yakalayamadık :)) bakalım bu ay kısmet olursa :)) ama tam yumurtlama zamanlarımda eşim şehir dışında olcak sanırımm(
hsg en çok korktuğum şey.aslında benimde çektirmem gerekiyo ama cesaret edemiyorum.bide özelde çektiririm oradada fiyatı biraz fazla geldi açıkcası.sen nereede çektireceksin ?doktora gittim bugün rezervlerde iyi şükür.hsg istedi ama hsg ye gün yok. sonraki adetinin ilk günü ara dedi
hsg en çok korktuğum şey.aslında benimde çektirmem gerekiyo ama cesaret edemiyorum.bide özelde çektiririm oradada fiyatı biraz fazla geldi açıkcası.sen nereede çektireceksin ?
dokuz eylülde.korkunun ecele faydası yok.vakit kaybedemem ne yapayım
Biz yeni karar verdik canımm gecen ay yumurtlama zamanını yakalayamadık :)) bakalım bu ay kısmet olursa :)) ama tam yumurtlama zamanlarımda eşim şehir dışında olcak sanırımm(
aa lütfen çok iyiymiş alayım hemen..
dokuz eylülde.korkunun ecele faydası yok.vakit kaybedemem ne yapayım
ay haklısın.fiyatı ne kadar?
ay haklısın.fiyatı ne kadar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?