umutlari ekime kalan anne adayları

bugün hastanede biri vardı.onun da eşi şehir dışında kıbrısta olacakmış dedim git bugün havada karada yapmamız lazım yumurtladım de dedim çok güldük :)
vallahi yaaa:) adamın yakasına yapışıp bırakmamalı:))töbe töbeee:)
Hahahh :)) ayy maalesef canımm yaa (
hay allah yaa inşallah geç yumurtlarsın eşin yanında olmuş olabilir.
başka nasıl dua etsem bilemedim :))))

kızlarr bel desem değil böbrek desem değil şöyle kalçaya doğru bıçak saplantılarım oluyor bi anda giriyor...hamilelik belirtisindeki bel ağrısı dedikleri bu mudur ki, nasıl olur bileniniz var mı :44:

vallahi yaaa:) adamın yakasına yapışıp bırakmamalı:))töbe töbeee:)

hay allah yaa inşallah geç yumurtlarsın eşin yanında olmuş olabilir.
başka nasıl dua etsem bilemedim :))))

Öbür ayda ben burda yokum ( oyüzden bu ay olması lazımmm :))

kızlarr bel desem değil böbrek desem değil şöyle kalçaya doğru bıçak saplantılarım oluyor bi anda giriyor...hamilelik belirtisindeki bel ağrısı dedikleri bu mudur ki, nasıl olur bileniniz var mı :44:

hiç hamile kalmadım ki hayatım fikrim yok

eşime öbür hafta avantadan izin vermişler. sen git ben sonra geleyim bari dedim tabi denemek için(benim iznim yokta bu arada) tamam dedi oda. sonra bir baktım izinli olduğu tarihler yumurtlama haftam.dedim sen nereye gidiyorsun hiçbir yere gitmek yok :))

Ayy olabilir cnm senin bat 6ekim dimi :

bu işler mesajlaşarak olmuyor güzelim. sen nereye bu arada? kır dizini otur kocanın dizinin dibinde yumurtlamanı bekle

Eet tatlımda yapcak bişi yok benim mecburi okulda bi projede görevliyim amannn nasip yaww takmıcamm :))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…