- 25 Temmuz 2013
- 5.023
- 174
- 163
- 46
- Konu Sahibi mehmetelif
-
eşinle birlikte gitme şansın yok muu :))
eşinle birlikte gitme şansın yok muu :))
vallahi yaaa:) adamın yakasına yapışıp bırakmamalı:))töbe töbeee:)bugün hastanede biri vardı.onun da eşi şehir dışında kıbrısta olacakmış dedim git bugün havada karada yapmamız lazım yumurtladım de dedim çok güldük :)
hay allah yaa inşallah geç yumurtlarsın eşin yanında olmuş olabilir.Hahahh :)) ayy maalesef canımm yaa(
bugün hastanede biri vardı.onun da eşi şehir dışında kıbrısta olacakmış dedim git bugün havada karada yapmamız lazım yumurtladım de dedim çok güldük :)
vallahi yaaa:) adamın yakasına yapışıp bırakmamalı:))töbe töbeee:)
hay allah yaa inşallah geç yumurtlarsın eşin yanında olmuş olabilir.
başka nasıl dua etsem bilemedim :))))
Hahahhh :)) hiç gülceğim yoktu kızlarr :))
sende istersen ovulasyon testi sana da vereyim link
kızlarr bel desem değil böbrek desem değil şöyle kalçaya doğru bıçak saplantılarım oluyor bi anda giriyor...hamilelik belirtisindeki bel ağrısı dedikleri bu mudur ki, nasıl olur bileniniz var mı :44:
biz o kızla çok güldük bugün.kendimizi sohbete bir kaptırmışız nerdeyse nasıl yaptığımıza varana kadar anlatıyorduk
bu arada hayırlı akşamlar kızlarr sohbetinizi de böldüm
Öbür ayda ben burda yokum( oyüzden bu ay olması lazımmm :))
Alemsin valla :)) kız hgs ne?? :)) ben cahilim daha öğrencemm :)
bu arada hayırlı akşamlar kızlarr sohbetinizi de böldüm
Öbür ayda ben burda yokum( oyüzden bu ay olması lazımmm :))
kızlarr bel desem değil böbrek desem değil şöyle kalçaya doğru bıçak saplantılarım oluyor bi anda giriyor...hamilelik belirtisindeki bel ağrısı dedikleri bu mudur ki, nasıl olur bileniniz var mı :44:
bu işler mesajlaşarak olmuyor güzelim. sen nereye bu arada? kır dizini otur kocanın dizinin dibinde yumurtlamanı bekle
Eet tatlımda yapcak bişi yokbenim mecburi okulda bi projede görevliyim amannn nasip yaww takmıcamm (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?