umutlari ekime kalan anne adayları

evet eminim okuduğum topiklerde öyle yapılacağı yazıyo.

Ovulasyon testi pozitif sonuç verdiğinde:
Markaya göre değişmekle birlikte genellikle iki pembe çizgi çıkması testin pozitif olduğunu yani yumurtlama olacağını gösterir, tek çizgi olması o gün yumurtlama olmayacağını gösterir. Eğer test pozitif (olumlu) çıkarsa yani LH artışı saptanırsa bu ortalama 24-36 saat sonra yumurtlama olacağı anlamına gelir. Bu durumda testi uyguladıktan 24 saat sonra ilişkiye girmeniz uygun olacaktır. Çünkü yumurtlama LH artışından 24-36 saat sonra gerçekleşir ve yumurta hücresi 24 saat canlı kalabilir.
Sperm ortalama 3 gün canlı kalabilir, kadının yumurtası ise ortalama 1 gün canlı kalablir. Bu nedenle insanlar tam yumurtlama gününde ilişkide bulunmasalar bile hamilelik oluşabilir. Örneğin ayın 10'unda yumurtlama olacak bir kadında ilişki ayın 7-8'inde olsa bile sperm 3 gün yaşayabileceği için gebelik oluşabilir. Aynı şekilde ilşki ayın 11'inde olsa bile yumurta hücresi 24 saat canlı kalabileceği için gebelik oluşabilir. Bu nedenle kadının her adet döngüsünde hamile kalabileceği yumurtlama öncesi ve sorasını kapsayan yaklaşık 5 günlük süre vardır. Diğer günlerde ilişki olsa da hamilelik olması imkansızdır.

hmm 1 kerede yeterli olabiliyo demek.ama ben şansımı zorlamayı planlıyorum.

canım zaten sperm sayısı az ya senin. en azından 1 gün ara ver ki spermler oluşsun derim ben

hayatım bugüne kadar hep bi gün arayla devam ettik olmadı.bu defada böyle deniycem.zaten yılbaşından sonra aşılama yazında tüp bebek yaptırmayı düşünüyoruz.o zamana kadar herşeyi denemek istiyorum.

ben hatta 2 güne bir mi düşürsem diye düşünüyorum.mantık şu. spermiogram için 2-3 gün önce cinsel ilişki olmasını istemiyorlar. demekki spermler anca o zaman kendini topluyor. spermler 2-3 gün yaşadığına göre en azından daha kaliteli olur diye düşündüm. sen ne dersin?

evet bunu eşimde söyledi dün gece.aslında sağlıklı olanı gün aşırı.2 güne düşürme bence gün aşırı devam et.

evet bunu eşimde söyledi dün gece.aslında sağlıklı olanı gün aşırı.2 güne düşürme bence gün aşırı devam et.

bu ay bol bol dua ettim 4444 duasını okudum birde başka bir dua var onu da okudum.eşime keçiboynuzu pekmezine zencefil karıştırıp yediriyorum ovulasyon testi kullanacağım. bu ay olsun artık inşallah

bu ay bol bol dua ettim 4444 duasını okudum birde başka bir dua var onu da okudum.eşime keçiboynuzu pekmezine zencefil karıştırıp yediriyorum ovulasyon testi kullanacağım. bu ay olsun artık inşallah

inşallah cnm Allah gönlüne göre versin.rabbim jkimseyi evlat hasretiyle sınamasın çok zor gerçekten.

amin canım amin. senin de hamile kalmanı kendim kadar istiyorum inan

allah razı olsun cnm aynı şekilde bende senin hamile kalmanı çok istiyorum. bi gün bebeklerimiz şımarıklık yaparken,bu günleri hatırlayıp,ayy ne acele etmişiz dicez inşallah :))))

allah razı olsun cnm aynı şekilde bende senin hamile kalmanı çok istiyorum. bi gün bebeklerimiz şımarıklık yaparken,bu günleri hatırlayıp,ayy ne acele etmişiz dicez inşallah :))))

inşallah okuyup okuyup güleceğiz bunları

buraya gel kız. orda alakasız alakasız konuşuyoruz

dua filan okudun mu? neler yaptın zeynepcim sen
valla canım tam niyetleniyorum bişeyler yapayım diye sonra şeytana uyup vazgeçiyorum.41 gün meryem suresini okuyan var bebek olması için.adet dönemindede senin adına başkası okuyo.ona başlamayı çok istiyorum.beraber başlayalım mı?birbirimize destek olmuş oluruz ne dersin?

olur tatlim.ben telefonuma indirmeyi düşünüyorum Meryem suresini.her gün her dakika dinlemek için. ben 4444 duası denilen duayı okudum. birde hz zekeriyanın duasını okudum.o 1-2 gün içinde 7000 tane okunması lazım.istersen yazarım sana

hz zekeriyya duası yazsam googleden bulabilirim sanırım???2 gün içinde 7000 tane öyle mi canım

rabbi hebli min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semiuddua kısa birşey

rabbi hebli min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semiuddua kısa birşey

aa evet duymuştum o duayı ben de başlıyım inşallah.meryem suresini okumaya başlıyım diyorum ama 41 gün aralıksız okunacak ya, haftaya memlekete gidicez bayram için yarım kalır okuyamam

aa evet duymuştum o duayı ben de başlıyım inşallah.meryem suresini okumaya başlıyım diyorum ama 41 gün aralıksız okunacak ya, haftaya memlekete gidicez bayram için yarım kalır okuyamam

kuran-ı kerim okumayı biliyormusun sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…