- 9 Nisan 2013
- 7.062
- 7.279
- 398
- 34
- Konu Sahibi mehmetelif
-
kuran-ı kerim okumayı biliyormusun sen
evet biliyorum.
evet biliyorum.
Rabbim hayırlısıyla evlat versin sabırla beklememize yardımcı olsun eşimin akadaşonın karısı hamileymiş bana söyleyememiş canım benim oda istiyo biliyorum çok da üzülüyor ona destek de olmam lazım göz yaşımı gizlemem gerek ama nasılll
Zeynep bende hala çizgi yok.senin testler ne marka?
Sure Lab markası. valla bende de 10. günü kontrol çizgisine yakın ama daha silik bi çizgi çıktı.onun haricinde de hep çok silik bi çizgi çıkıyo. senin adet siklusun kaç?
28 günde olurdu ama son 2 aydır şaşırdı.bir 30 bir 26 oldu
peki şuanda kaçıncı günündesin?
11.günümdeyim.28 eylülde oldum.sen?
canım daha erken zaten 13-14 . günde filan görmen lazım. benimde bugün 12. günümdü 14-15 te görmem lazım çift çizgiyi.
hoşgeldin canım.sen de bendensin desene:) boşver gezeriz böyle topik topik n'apalım..şaka bi yana,benimde 2. senem ama olmuyoMerhaba kizlar bilmem kacinci topikten geliyorum ama benide aranize alin
Biz nerdeyse 1.5 senedir denemedeyiz ama bebisimiz olmuyor. gecen sene erken bi dusuk yaptim o zamandir herseyi test ettik ama ortada sorun yok gibi..
Benim bugun 15. gunum 13. ve 14. gunler (pazartesi ve sali) ovulasyon testimde pozitifi yakaladim ama bi tek 14. gun calisma yapabildim.. evde baska test kalmadi onun icin baska yapmiycam 15. ve 16. gunleride degerlendirirsem bu ayda calismalar bitmis olucak sanirim.
Rabbim hepimize hayirli saglikli evlatlar nasip etsin uzun suredir benim gibi beklemede olan arkadaslara sabir diliyorum ve tez zamanda evlatlarimiza kavusmayi diliyorum
Benim bat 24 ekim :)
hoşgeldin canım.sen de bendensin desene:) boşver gezeriz böyle topik topik n'apalım..şaka bi yana,benimde 2. senem ama olmuyo( inşallah bu son topik olur.benim batta 25 ekim beraber bekleyelim batı :)
Ayy sorma yaa deli olcamm her ay ayni umutla deneme yapiyoz artik nereye kadar boyle gidicez bilemiyorumBakalim bu ayda pek bi umutsuzum her gunu degerlendirmemize ragmen ama takip edelim bakalim seninle belki tuttururuz kizz Olmadi bi topik acariz olmazsa
ay inşş ya tutturalım artık tak etti canımaa( bu son topik olsun hamileyim diye açalım yeni topiği:)
bu ay benimde hiç umudum yok yumurtam çatlamamış olabilir.ovulasyon testinde henüz çift çizgi yakalayamadm( yoksa hiç yumurtam çatlamıyo muu (
Benim ovulasyon testlerim 2-3 boyunca hep pozitif oluyor bazen 4. gune bile kayiyor onun icin en basinda calismaya baslayinca 4. gune kadar yoruluyom. Bu sefer ilk pozitif gununde bisey yapmadim sonra 2. ve 3. gunde yaptim ama evde test bitti simdi negatif olup olmadigini bilemiyorum. Seffaf akinti filan gecti ama benim vucudumda bi garip. insallah tuttururuz. Hic kontrol cizgisine yaklasmadimi rengi? hemen hemen ayni renk bile olsa pozitif oluyor canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?