Umutları kasım ayına kalan arkadaşlar gelin dertleşelim 💕

Kızlar adete iki gün kala yapılan kaset test negatif 3 gün kala da erken gebelik yapmıştım o da negatif pozitife dönme ihtimali nedir

eşim yine 2. Çocuktan emin değilim diyor , bunalırız ederiz va . Yani bunalıp yorulacağımız garanti ama bende istiyorum bir yandan . tam zamanı geldi yine başladık

Günaydın kızlar
Bugün sabah awox test yaptım. Dah önce hiç yalancı pozitif veya kuruma çıkarttığını görmedim. O yüzden biraz umutlandım. Filtresiz gözle çok çok zor görülüyor. Filtre ile de bu kadar oluyor. Siz de görebiliyor musnuz? Yoksa ben mi görmek istiyorum sadece.

Eklentiler

• IMG_7918.webp
    78,4 KB · Görüntüleme: 18
Görünüyor aşkım bat öncesi mi

kızlar selam umarım hepimizin kalbindekini nasip eder allah
bende Haziran ayından beri bebiş istiyorum eşimle ilk aylarda yumurtlama vs takip etmeden denedik ve temmuzda stres vs derken regli olmadım ağustosta ovülasyon testleri ile denedim eylülde hamile kaldım ama maalesef sağlıksız dedi ve hiç gelişmeden kendi kendine regl ile ekimin 13 ünde düşürdüm şimdi bu ay bekle dinlen dedi doktor ama 2 kere korunmasız ilişki oldu olursa nasıl olur bilmiyorum kimisi diyor hemen arkasına hamile kalırsın korunma kimi diyor 2-3 ay bekle 1 sene oldu evlenelimiz

Awox hic yanilltini gormedim canim laboquikte oyle sanki var gibi adete yakin bidaha yap insallah vardir

Selam canim sagliksiz gebeligin ardindan cogu kisi hemen hamile kalirsin diyor insallah rabbim gonlume gore verir nasipte varsa olur saten

yas gectikce hem bakmasi zor oluyor hem bebisin olmasi zorlasiyor canim eger istiyosan yap bence saten ha diyince de cocuk olmuyormus ben hemen isteyince hamile kalirim sanmistim yanlislikla hamile kalanlari falan gorunce meger oyle olmuyormus

İlişkiden sonra 9. Gündü bugün canım.

Evet hiç yanıltmadı ama insan yine de emin olamıyor. Kan vermeyi düşünüyorum. Acilden bakarlar mı acaba. Sağlık ocağı çok geç çıkıyor
Ay benimde 8.gün kör oldum hayalet çizgi görücem diye çok erken yapıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…