- 10 Şubat 2020
- 5.395
- 7.137
- 198
- Konu Sahibi Dikenlikaktus
-
Canım var gibi duruyor adet gecikmen varmı
Hayır canım daha 7 gün var. Öylesine yapmıştım aslında. Evde test vardı bir tane. Kullanayım dedim. Laboquick markasıMarkası ne
Yaa ozman gecikmeni bekle cnm test yaparak dga insan stre oluyorHayır canım daha 7 gün var. Öylesine yapmıştım aslında. Evde test vardı bir tane. Kullanayım dedim. Laboquick markası
Ay evet biliyorum aslında ama ne bileyim. Erken gebelik testi galan mı alsam diye düşündümYaa ozman gecikmeni bekle cnm test yaparak dga insan stre oluyor
Yok ya hic o stree girme bnce yinede sen blirsnAy evet biliyorum aslında ama ne bileyim. Erken gebelik testi galan mı alsam diye düşündüm
Kızlar adete iki gün kala yapılan kaset test negatif 3 gün kala da erken gebelik yapmıştım o da negatif pozitife dönme ihtimali nedir
Geç döllenme olabilir Kan verin derimKızlar adete iki gün kala yapılan kaset test negatif 3 gün kala da erken gebelik yapmıştım o da negatif pozitife dönme ihtimali nedir
O ihtimal hiç yok sanırım çünkü yumurtlama tarihlerim belliGeç döllenme olabilir Kan verin derim
Görünüyor aşkım bat öncesi miGünaydın kızlar
Bugün sabah awox test yaptım. Dah önce hiç yalancı pozitif veya kuruma çıkarttığını görmedim. O yüzden biraz umutlandım. Filtresiz gözle çok çok zor görülüyor. Filtre ile de bu kadar oluyor. Siz de görebiliyor musnuz? Yoksa ben mi görmek istiyorum sadece.
kızlar selam umarım hepimizin kalbindekini nasip eder allahMerhaba kizçelerkısaca kendimden bahsedeyim nisan ayindan bu yana hamile kalmak icin ugrasiyorum malesef olmadi bir turlu 8 aydir hamile kalamadim omega 3 multivitamin d3 vitamini folik asit kullanmaya basladim gecen ay sogan kuru yaptim bana dokundu 5 gunden fazla icemedim hayit otu tohumu araliklarla iciyorum. Doktora gittim sukur bir sikinti cikmadi ama hic ilgilenmediler umursamadilar da hsg cektinmek istiyordum ama kafana gore cektiremessin dedi doktor baska bir kac doktorada gittim ama tam olarak istedigim bir sonuc alamadim kimse birsey yapmak istemiyor gibiler ayni ne ilac ne baska birsey hic birsey yapmiyolar devlet doktorlari malesef kendi kendime duydum seyleri yaparak gebe kalmaya calisiyorum sizler de durumlar nasil insallah bu ay guzel haberler aliriz
Awox hic yanilltini gormedim canim laboquikte oyle sanki var gibi adete yakin bidaha yap insallah vardirGünaydın kızlar
Bugün sabah awox test yaptım. Dah önce hiç yalancı pozitif veya kuruma çıkarttığını görmedim. O yüzden biraz umutlandım. Filtresiz gözle çok çok zor görülüyor. Filtre ile de bu kadar oluyor. Siz de görebiliyor musnuz? Yoksa ben mi görmek istiyorum sadece.
Selam canim sagliksiz gebeligin ardindan cogu kisi hemen hamile kalirsin diyor insallah rabbim gonlume gore verirkızlar selam umarım hepimizin kalbindekini nasip eder allah
bende Haziran ayından beri bebiş istiyorum eşimle ilk aylarda yumurtlama vs takip etmeden denedik ve temmuzda stres vs derken regli olmadım ağustosta ovülasyon testleri ile denedim eylülde hamile kaldım ama maalesef sağlıksız dedi ve hiç gelişmeden kendi kendine regl ile ekimin 13 ünde düşürdümşimdi bu ay bekle dinlen dedi doktor ama 2 kere korunmasız ilişki oldu olursa nasıl olur bilmiyorum kimisi diyor hemen arkasına hamile kalırsın korunma kimi diyor 2-3 ay bekle 1 sene oldu evlenelimiz
Bende bugun eczaneden ovulasyon alicam regli bitti 3 gun oluyor baslamam lazim ovulasyona firsat bulup alamadim bi turlu yaKızlar bu ay birlikte deniyoruz benim regl bitiyor yarın ovülasyon testi sipariş verdim 10 lu bide elenatal kullanıcam bu ay
İlişkiden sonra 9. Gündü bugün canım.Görünüyor aşkım bat öncesi mi
Evet hiç yanıltmadı ama insan yine de emin olamıyor. Kan vermeyi düşünüyorum. Acilden bakarlar mı acaba. Sağlık ocağı çok geç çıkıyorAwox hic yanilltini gormedim canim laboquikte oyle sanki var gibi adete yakin bidaha yap insallah vardir
Ay benimde 8.gün kör oldum hayalet çizgi görücem diye çok erken yapıyoruzİlişkiden sonra 9. Gündü bugün canım.
Evet hiç yanıltmadı ama insan yine de emin olamıyor. Kan vermeyi düşünüyorum. Acilden bakarlar mı acaba. Sağlık ocağı çok geç çıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?