Umutları kasım ayına kalan arkadaşlar gelin dertleşelim 💕

kesinlikle aynı fikirdeyim :) ya bu eskıler 40 42 de nasıl hamıle kalıyormuş:):) valla rabbim verene veriyor annemin komşusu 49 yaşında hamile kalmıştı:)

Haklısnız. Hayıt otu/tohumu sanırım uygun değil. Çoğu kişide böyle problemler okudum. Ben doktorum ile konuşup multuvitamin, omega3 kullanmaya başladım. Reglimin ilk gününden yumurtlama dönemime kadar adaçayı+civan perçemi demleyip sabah akşam içtim. Yumurtlama döneminden bir sonraki regl dönemime kadar da testere dişli Aslan pençesi demleyip içiyorum sadece akşamları. Tüm bu akışı doktorumla paylaştım onayı ile başladım. Normalde bana yumurta kalitise artırıcı ilaç yazmıştı ama alma istemediğimi önce doğal yöntem istediğimi belirttim.

inşallah olumlu sonuclar alırsınız

Gercekten ya yanlislikla tek iliskiyke yada afedersin zevk suyuyla nasil kaliyolar helal olsun

Bende sizdenim kızlarkaç aydır deniyoruz klomen femara çatlatma iğnesi kullandım olmadı sonraki aşama aşılama dedi doktorum bakalım hayırlısı Allah herkesin gönlüne göre versin

Hosgeldin ugurlu gel Amin canim rabbim isteyene nasip etsin insallah
Hoşbuldum canımbu ayı boş geçtik ilaç kullanmadım ocak ayında başlayacak hsg aşılama vs. düşündükçe stres oluyorum ama elimizden de bi şey gelmiyor dua etmekten başka rabbim kolaylaştırsın zorlaştırmasın inşallah

merhaba kızlar bende spiral vardı 2 ay oldu çıkartalı 2 aydır denedik olmadı bu ay da ovülasyonla takip edicem ve değerlendirecem inşallah olur bu ay olursa 2.benepşm olucak bide şey sormak istiyorum tam bilmiyorum ovülasyon pik oluyor ya olduğu gün ve sonra kaç gün ilişki olmalı

İlk üç gün canım. Benim mesela 2 gün pik oldu 3. Gün silikleşmeye başlamıştı. Bı da çatlamış anlamına geliyor.

Kızlar sizce var mı? Normal bakınca çok silik gölge var gibi geldi. Foto üzerinde oynayınca sanki belli oldu gibi. Yarın erken gebelik alacağım bakalım. Umudum yok pek ama insan işte…

Eklentiler

• IMG_7909.webp
    2,9 KB · Görüntüleme: 28
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…