- 30 Ocak 2021
- 3.013
- 5.342
- 108
Yok ya o ağrıyı acı eşiğine bağlı değildir adam akıllı ağrıyor benim kim olsa hissederdi yani. Ama şanslısın o zaman canım benimHani hamile de kaldım ama sağlıklı devam etmedi ama ya benim ağrı eşiğim kuvvetli ya da hiç agirmiyor bende . Birtek ağrıyı tüp bebek tedavisi zaman opu da 16 tane yumurta çıkardılar anestezi ile o zaman yumurtalıklarim agiriyodu ki ölüyordum

şimdi eve gelince hemen ısıttım çok şükür daha iyiyim ama kasık ağrım kesilmedi benim ya
 şimdi eve gelince hemen ısıttım çok şükür daha iyiyim ama kasık ağrım kesilmedi benim ya  Canım da tatlı değildir aslında ama yine de hissediyorum ağrıyı. İnşallah canım sağolasın
 Canım da tatlı değildir aslında ama yine de hissediyorum ağrıyı. İnşallah canım sağolasın  yok yok kesin olmadı benimki
yok yok kesin olmadı benimki

sabır az daha sabır
 sabır az daha sabır

♀
♀ inşallah bu akıntılar belirtidir
 inşallah bu akıntılar belirtidir 
 o bekletti zaten yaşın çok değil sorun yok bekle dedi. Şimdi de başladık ya tedaviye 2 ay klomen dedi oldu oldu olmadı hsg çekeriz aşılama yaparız dedi.
 o bekletti zaten yaşın çok değil sorun yok bekle dedi. Şimdi de başladık ya tedaviye 2 ay klomen dedi oldu oldu olmadı hsg çekeriz aşılama yaparız dedi.