- 16 Mart 2008
- 4.612
- 5.539
- 723
kesinlikle haklısın, kendimizi dinlemeyi bırakalım herkesin bedeni farklı tepki veriyor bunu kabullenelim. Neticeye bakalım haticeye değilKızlar ben şunu merak ediyorum hepimiz hamilelik hormonu aldık ve miktar olarak düşük de değil. Ovülasyon oldu bütün hormonlar çıktı yani hamile gibi olduk gibi değil hormon olarak kan testinde bile hamile çıkıyoruz. Ben böyle bi ara erken gebelik belirtileri konularına çok takılıyodum hamile olan herkes göğüste damarlanma ya da aşırı hassasiyet olmayana hamile olabilirsin bile demiyolardı. Erken gebelikte başlayan belirtiler kadar hormon yok mu bizde benim göğüslerimde o şekilde değişiklikler olmadı. İki üç gün ağrıdı ama sonra geçti yani ben daha önce hamile kalmş olsam da o erken belirtiler bana uymucakmış boşuna üzülcekmişim gibi(erken belirti dediğim daha çocuk yerleşmeden belirti oldu göğüslerimde şu oldu diyenler hani beta çok düşükken yoksa ilerde tabi her belirti başlıyodur hamilelikte) Bu ay olmazsa akışına bırakırsam artık belirti arayıp durmucam kendimi yıpratmışım çok

iğne olduğum günü saymazsam bugun 4.günüm çarşamba olmuştum. Hiç ağrım olmamıştı ama bugun yarım saattir kasıklarımda iğne batması oluyor ayakta daha çok hissettim anlamadığım şey, solda yumurta yoktu orda da sancı oluyor. Enerjim hiç yok hafif dengem bozuluyor başım dönüyor gibi oluyor. Siz de nasıl durumlar?
 iğne olduğum günü saymazsam bugun 4.günüm çarşamba olmuştum. Hiç ağrım olmamıştı ama bugun yarım saattir kasıklarımda iğne batması oluyor ayakta daha çok hissettim anlamadığım şey, solda yumurta yoktu orda da sancı oluyor. Enerjim hiç yok hafif dengem bozuluyor başım dönüyor gibi oluyor. Siz de nasıl durumlar? 

Bir hafta oldu daha iğne olalı çıkmaz maalesef yanlış anladınız herhalde
 Bir hafta oldu daha iğne olalı çıkmaz maalesef yanlış anladınız herhalde
		 evet olabilir belki umut ediyo boşuna insanlar ama acımasızca konuşmamak lazım kişiye göre değişir ama adet dönemini beklersen daha net anlarsın sonucu demek zor mu arkadaşlar
 evet olabilir belki umut ediyo boşuna insanlar ama acımasızca konuşmamak lazım kişiye göre değişir ama adet dönemini beklersen daha net anlarsın sonucu demek zor mu arkadaşlar 

işte sözüm onlara yani hepinize. O zaman da hamile kalamayan arkadaşlara desteğe devam edin. Bu günleri unutmayın,unutmayalım kızlar. Dua etmeyi bırakmayalım arkadaşlarımız için
 işte sözüm onlara yani hepinize. O zaman da hamile kalamayan arkadaşlara desteğe devam edin. Bu günleri unutmayın,unutmayalım kızlar. Dua etmeyi bırakmayalım arkadaşlarımız için  inşallah hepimiz hamile kalalım bu ay
 inşallah hepimiz hamile kalalım bu ay 

((
((