Umutlarim bitti..

Uzun süre uğraşıp, sonra olursa olur olmazsa olmaz diye kafasından atıp rahatlayınca hamile kalan o kadar çok insan var ki, inanın neredeyse tek çözümü bu...
Bu kadar bebek odaklı olunca o stres olmasını engelliyor anladığım kadarıyla, akışına bırak, hayatının merkezine koyma, bir değil beş değil onlarca böyle konu okudum.
Umarım gönlünce olur her şey:KK51:

Uzun süre uğraşıp, sonra olursa olur olmazsa olmaz diye kafasından atıp rahatlayınca hamile kalan o kadar çok insan var ki, inanın neredeyse tek çözümü bu...
Bu kadar bebek odaklı olunca o stres olmasını engelliyor anladığım kadarıyla, akışına bırak, hayatının merkezine koyma, bir değil beş değil onlarca böyle konu okudum.
Umarım gönlünce olur her şey:KK51:
Insaallah canim iste herseyi kafaya takan bi yapim var bir turlu beceremiyorum kafaya takmamayi ..

evleneli eylülde 7 yıl bitecek iki tüp bebek denememiz var olumsuz çok iyi anlıyorum seni ama herşey çocuk değil zehir etme hayatı kendine inançlısın anladığım imtihan dünyasındayız vardır bunda da bir hayır ve belki zamanı vardır diyorum ya sınanıyoruz. kimi zaman çok üzülüyorum kimi zaman alıştım eşimle böylede mutluyum şükür. eşim zaten bir tek sen ol yanımda ben başka birşey istemem diyor
geçenlerde annemin evlerinin orada öğretmen bir adam gece eve geliyor ve babasını yatakdan kaldırıyor gel baba seninle konuşalım diye balkona çıkıyorlar ve babasını balkon demirine vura vura öldürüyor sonra yan komşuyu çağırıyor ben babamı öldürdüm diye duyunca tüylerim diken diken oldu bir durdum düşündüm sonra bu kadar çok istiyorum rabbim sen herşeyin iyisinini bilirsin hayırlısını ver diye dua ettim

siz bence kafa dağıtmak için bir kaç hobi edinin. üzerine düşmeyin. herşey olacağına varın. önce bedeninizi ve zihninizi rahatlatın.

evleneli eylülde 7 yıl bitecek iki tüp bebek denememiz var olumsuz çok iyi anlıyorum seni ama herşey çocuk değil zehir etme hayatı kendine inançlısın anladığım imtihan dünyasındayız vardır bunda da bir hayır ve belki zamanı vardır diyorum ya sınanıyoruz. kimi zaman çok üzülüyorum kimi zaman alıştım eşimle böylede mutluyum şükür. eşim zaten bir tek sen ol yanımda ben başka birşey istemem diyor
geçenlerde annemin evlerinin orada öğretmen bir adam gece eve geliyor ve babasını yatakdan kaldırıyor gel baba seninle konuşalım diye balkona çıkıyorlar ve babasını balkon demirine vura vura öldürüyor sonra yan komşuyu çağırıyor ben babamı öldürdüm diye duyunca tüylerim diken diken oldu bir durdum düşündüm sonra bu kadar çok istiyorum rabbim sen herşeyin iyisinini bilirsin hayırlısını ver diye dua ettim
Ayni canim esimde oyle diyor ama iste arkadaslarinin cocuklarini gorunce cok ozeniyor cok uzuluyor bana belli etmese de hep arkalarindan baka kaliyor:(evlatinda hayirlisini versin Allah ama iste ben bu tedavimde bile cok zorlandim inancim sonsuz Allaha sukurler olsun her zaman bunada nasip der gecerim ama iste cok uzuldum

bence burada bu konu üzerine konuşup telkinler almak yerine dışarı çıkın yürüyüş yapın dondurma yiyin kişisel bakımınız için birşeyler alın (bu hep iyi gelmiştir) :)
Canim yasadigim yer oyle bi yer ki dagin basinda bi lojman ve her yer asker disari cikip oturcam bi yer yok gidebilcem bi yer yok bu durumdan da biktim artik..

mesela internetten puzzle siparişi verin bu aklınızı oyalar. spor aletleri alın evde pilates yapın bedeniniz de rahatlar. evde yapabileceğiniz de çok şey var.

Keske merkezde yasasam 3 senedir ilce merkezinden bile uzagiz hic bisey yok etrafima baktigimda bi tane ev goremiyorum ihtiyac deseniz askerye kantininden aliyoruz ayda bi kere insan yuzu goruyoruz inanin hayat sartlarimizda cok zor ..

Keske merkezde yasasam 3 senedir ilce merkezinden bile uzagiz hic bisey yok etrafima baktigimda bi tane ev goremiyorum ihtiyac deseniz askerye kantininden aliyoruz ayda bi kere insan yuzu goruyoruz inanin hayat sartlarimizda cok zor ..
Ne zaman taşınacaksınız?
Genelde taşınırken insanların akılları başka şeylerle meşgul olduğundan hemen hamile kalıyorlar. Benim de öyle oldu.

Ne zaman taşınacaksınız?
Genelde taşınırken insanların akılları başka şeylerle meşgul olduğundan hemen hamile kalıyorlar. Benim de öyle oldu.
Bi 2. 3 sene daha burdayiz burdan doguya gitcez yine boyle bir olacak gidecegimiz yerde malesef

Bi 2. 3 sene daha burdayiz burdan doguya gitcez yine boyle bir olacak gidecegimiz yerde malesef

Öncelikle umudun bitmesin. Benim hem annem hem de babamda sorun varmış. Ve bundan yaklaşık 30 sene öncesinden bahsediyoruz. 9 sene çocukları olmamış. Ne zaman ki ya nasip deyip vazgeçmişler ben gelmişim. Stres büyük etken.
Ya tatile gidin baş başa ya uzaklaşın bir şekilde. Doğal yolla olmaz denilip hamile kalan nice insan var. Yaratan Allah o ol dedikten sonra olur.

Uzağa gitmiyorum benim eşim iki sene önce kanser yüzünden kemoterapi tedavisi gördü. 1 yumurtası alındı benim için de tiroit bezi sorunu vardı doktor hamile kalamazsın dedi tedavi olmadan. Adetlerim dahi düzensizdi. Tedavi oldum o da 50 gün boyunca 1 ilaç içtim. Ne mi oldu. 3 ay sonrasında hamile kaldım. Hem de benim için imkansız iken. Kısacası ne olursa olsun mutlaka bir nedeni var her şeyin. Kafanızı buna yormayın bırakın kendi haline. Elbet bebişin gelecek. Ama stresten uzak dur. Ne yap et kendini düşün ilk. Sağlıklı beslen psikolojini yüksek tut. Bak bir gün biri demişti dersin. Umutla kal.

Öncelikle umudun bitmesin. Benim hem annem hem de babamda sorun varmış. Ve bundan yaklaşık 30 sene öncesinden bahsediyoruz. 9 sene çocukları olmamış. Ne zaman ki ya nasip deyip vazgeçmişler ben gelmişim. Stres büyük etken.
Ya tatile gidin baş başa ya uzaklaşın bir şekilde. Doğal yolla olmaz denilip hamile kalan nice insan var. Yaratan Allah o ol dedikten sonra olur.
Aynen oyle tek carem beklemek artik..cok istym uzaklara gitmeyi kafa dinlemeiyo ama isye sartlarimiz elvermiyo bi turlu:(

Back
X