Umutlarim bitti..

Uzağa gitmiyorum benim eşim iki sene önce kanser yüzünden kemoterapi tedavisi gördü. 1 yumurtası alındı benim için de tiroit bezi sorunu vardı doktor hamile kalamazsın dedi tedavi olmadan. Adetlerim dahi düzensizdi. Tedavi oldum o da 50 gün boyunca 1 ilaç içtim. Ne mi oldu. 3 ay sonrasında hamile kaldım. Hem de benim için imkansız iken. Kısacası ne olursa olsun mutlaka bir nedeni var her şeyin. Kafanızı buna yormayın bırakın kendi haline. Elbet bebişin gelecek. Ama stresten uzak dur. Ne yap et kendini düşün ilk. Sağlıklı beslen psikolojini yüksek tut. Bak bir gün biri demişti dersin. Umutla kal.
Ne guzel yasmissiniz Allah bin kere razi olsun insaallah Rabbima bana ve benim gibi bekleyen herkese nasip etsin cok tesekkur ederim..

Ben de cok ugrastim bebek icin tup bebekle hamile kaldim ama oncesinde asilamalar ilaclar vs. Ama su var ki hicbiri garanti yöntem diye bakmadim. Tup bebek yaptırırken bile olmayabilir olursa allahtan dedim. Hatta ikinci tup Bebegi nerde yaptiririm falan diye dusunmustum o surecte. Yasiniz cok genc allah nasip eder hic caninizi sikmayin. Benim de akrabalar ikiser ucer doğurdu ben 32 yaşında hamile kaldım. Allah sagliklisini nasip etsin. Sadece hamile kalmakla bitmiyor

Bu mesaj fazlasıyla içimi acıttı
Öyle ama ne yapalım
Bir de insanların denSiz sorularına maruz kalıyoruz

Bir cocuk yapmayı beceremedin diyenler oluyor

Dün birisi bir kız çocugu yap sana benzesin diyor

Sanki ha deyince oluyor
İnsanlar ne kadar sığ beyinliler

A
Ben de cok ugrastim bebek icin tup bebekle hamile kaldim ama oncesinde asilamalar ilaclar vs. Ama su var ki hicbiri garanti yöntem diye bakmadim. Tup bebek yaptırırken bile olmayabilir olursa allahtan dedim. Hatta ikinci tup Bebegi nerde yaptiririm falan diye dusunmustum o surecte. Yasiniz cok genc allah nasip eder hic caninizi sikmayin. Benim de akrabalar ikiser ucer doğurdu ben 32 yaşında hamile kaldım. Allah sagliklisini nasip etsin. Sadece hamile kalmakla bitmiyor
Acaba diyorum yanlis bi harekettemi bulundumda tutmadi diyorum daha 7.gunumdu bugun ve adet oldum malesef

A
Öyle ama ne yapalım
Bir de insanların denSiz sorularına maruz kalıyoruz

Bir cocuk yapmayı beceremedin diyenler oluyor

Dün birisi bir kız çocugu yap sana benzesin diyor

Sanki ha deyince oluyor
İnsanlar ne kadar sığ beyinliler
anlamiyorlarki iste sanki bizim elimizde olan bisey..

Evet millet o kadar cok kaza ve tecavüz ile hamile kalıyor ki valla bazen ben de anlamıyorum
Üzülme:KK43:(( herkesin bi sıkıntısı var öle düşün
Bende senin gibi dusunuyorum..bakiyorum soyle etrafimda bir cok cocuk anasiz babasiz uzuluyorum.bize nasip etmiyor Rabbimiz bide onlara bakiyorum kiymet bilmiyorlar:(

Bende senin gibi dusunuyorum..bakiyorum soyle etrafimda bir cok cocuk anasiz babasiz uzuluyorum.bize nasip etmiyor Rabbimiz bide onlara bakiyorum kiymet bilmiyorlar:KK43:
Baştan da dedim ya Allahın takdiri olarak bakmayı öğrenebilirsen daha az üzülürsün belki :(

canim ben de bebek icin bekleyenlerdenim.. tup bebek tedavisiyle hamile kaldim.. 30 yasindayim.benim de esimden dolayiydi sikintim. ve evet bi hormonum benim de yukseliyormus.. fsh mi ne.. benim.icin de menopoz canlari calmaya baslamis.. bikmiyorum artik tedavi yapilsin diye doktorlar boyle mi soyluyor ama yasin daha cok genc.. sifir spermle bile oluyor tup bebek.. biraz kendinizi toplayonca yine denersiniz. sana tavsiyem birbirinizi yipratmayin.nerede yaptirmistin tup bebegi?

A

Acaba diyorum yanlis bi harekettemi bulundumda tutmadi diyorum daha 7.gunumdu bugun ve adet oldum malesef
Yani internette transferden sonra yapilmasi gereken pek cok sey yaziyor ornegin ananas yiyin yumurta yiyin çiğ kabak cekirdegi yiyin. Hemen banyo yapmayin surekli yatin dinlenin diye. Ben de bunları yaptim 5 gun yattim ananas kabak cekirdegi 3. Gun banyo yapma gibi. Ama icim rahatlasin diye yaptim. Yani aklimda soru isareti kalmasin diye. Yoksa bilimsel gercekligi olduğunu dusunmuyorum. Grup kurmustuk o dönem birlikte transfer olduğumuz arkadaslarla hatta onlar soylemisti bana yap diye ki kendileri de yapti ama o dönem maalesef olumsuz sonuc aldi onlar. Yani kendinizi suclamayin olacagi varsa oluyor. Bir de cok yipratmayin kendinizi cunku hamilelikte lohusalikta inan ki daha guclu olmaniz gerekiyor.

Seni cok iyi anliyorum sebepsiz infertilite 18 ay bekledim hergun agladim abartmiyorum gorenler yahu dunyanin sonu mu yapma yazik sana dediler ama oyle olmuyor tam asilamaya esimi ikna ettim hamile kaldim simdi cok sukur 2.bebegime hamileyim neyse beni gecelim
Kuzenim erkek bunlar 10 yillik evli son gunlerde sorulara dayanamayip anlatti esi sperm sayisi cok dusuk operasyonla sperm aranicak cunki hic yok cikarsa bir mucize tup bebej yapilicak oda bir mucize ve maddi imkanlari hic yoktu yapilamadi
Sonra abisinin cocugu oldugu gun bende ilk cocuguma hamileyim onun o bebege bakisi varya kalbime kursun atsalar o kadar acirdi cok agladim o gun ve cok dua ettim Allahim onada babaligi esine anneligi yasatsin diye ve dedim ki butun aile para vericek ve bu islemler olucak o gun onlardan gizli herkes kabul etti
Sonra ne oldu biliyor musun sperm sayisi sifir denen ameliyatla bulunmasi mucize denilen adamin esi kendiliginden hamile kaldi
Senin icin cok dua edicem cok zor istedigin kadar agla ama bi gun olucagina inancini kaybetme hersey Allahtan

Sizi o kadar iyi anlıyorum ki..
benimde hiç kimsem yok yanımda eşimin de ailesi benimde ailem uzakta. .
o kadar çok istedikki bi yavrumuz olsun umut olsun hayatımıza neşe katsın kimsesiz kalmayalim.. olmadı. . sürekli bi problem çıkıyor eşimde Varikosel çıktı onu bekliyoruz düzelmezse bizde mecburen tüp bebek yaptiracagiz çok korkuyoruz...
Allah bilir bigün inşallah bizimde isteyen herkesin de hayırlı sağlıklı bebisleri olur. ..
Eşim hep şöyle der....
belki bu bizim için daha hayırlıdır. .
farzetki bebegimiz oldu ve 5 yaşında veya 20 yaşında onu allah elimizden aldı...
belki bu acı daha kötü dür hiç olmamasından allah herseyi daha iyi bilir kimseye dayanamayacagi yükü derdi vermez dedi hep eşim...
hep içimizde bi umut var. . sizde bizde umudumuzu kaybetmeyelim.. Allah büyüktür. . bi abla anlatmıştı 6 ci kez tüp bebek denemesinde allah ona evlat vermiş hiç umudumu kaybetmedim bigün gelecek diye hep bekledim derdi hep. ..
Allah cumlemizin yüzünü güldürsün inşallah. ..

Yani internette transferden sonra yapilmasi gereken pek cok sey yaziyor ornegin ananas yiyin yumurta yiyin çiğ kabak cekirdegi yiyin. Hemen banyo yapmayin surekli yatin dinlenin diye. Ben de bunları yaptim 5 gun yattim ananas kabak cekirdegi 3. Gun banyo yapma gibi. Ama icim rahatlasin diye yaptim. Yani aklimda soru isareti kalmasin diye. Yoksa bilimsel gercekligi olduğunu dusunmuyorum. Grup kurmustuk o dönem birlikte transfer olduğumuz arkadaslarla hatta onlar soylemisti bana yap diye ki kendileri de yapti ama o dönem maalesef olumsuz sonuc aldi onlar. Yani kendinizi suclamayin olacagi varsa oluyor. Bir de cok yipratmayin kendinizi cunku hamilelikte lohusalikta inan ki daha guclu olmaniz gerekiyor.
Elimden geldigince dikkat ettim yemedigim ne varsa yedim ama iste olmayinca olmuyormus:)

Back
X