Seni cok iyi anliyorum sebepsiz infertilite 18 ay bekledim hergun agladim abartmiyorum gorenler yahu dunyanin sonu mu yapma yazik sana dediler ama oyle olmuyor tam asilamaya esimi ikna ettim hamile kaldim simdi cok sukur 2.bebegime hamileyim neyse beni gecelim
Kuzenim erkek bunlar 10 yillik evli son gunlerde sorulara dayanamayip anlatti esi sperm sayisi cok dusuk operasyonla sperm aranicak cunki hic yok cikarsa bir mucize tup bebej yapilicak oda bir mucize ve maddi imkanlari hic yoktu yapilamadi
Sonra abisinin cocugu oldugu gun bende ilk cocuguma hamileyim onun o bebege bakisi varya kalbime kursun atsalar o kadar acirdi cok agladim o gun ve cok dua ettim Allahim onada babaligi esine anneligi yasatsin diye ve dedim ki butun aile para vericek ve bu islemler olucak o gun onlardan gizli herkes kabul etti
Sonra ne oldu biliyor musun sperm sayisi sifir denen ameliyatla bulunmasi mucize denilen adamin esi kendiliginden hamile kaldi
Senin icin cok dua edicem cok zor istedigin kadar agla ama bi gun olucagina inancini kaybetme hersey Allahtan