- 18 Haziran 2016
- 1.218
- 1.155
- 48
- Konu Sahibi Perimasali3737
Bide teste bakip sonuc negatif olsa bu kadar uzulmezdim belkide ne biliyim ya 7.gunu adet olunca cok uzuldum hic gebelik testi yapmak nasip olmadi bana

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Her şeyin bir zamanı var öyle düşün. Ben normalde tedaviye mart-nisanda başlıyacaktım babam vefat etti psikolojik olarak kendimi hazır hissedemedim bu aya kaldı. Hatta bu ay bile tereddütteydim ilaçların vereceği psikolojik etkiden dolayı. Sonuç olarak bu ay başlayabildim. Nisan ayında tedaviye başlayan başka bir arkadaşım var onun da transferi ertelendi 2 sefer. Şuan ikimizin de işlemi aynı dönemlere denk gelecek. Demek istediğim şu ki sen ne kadar üzülsen de zaman geçiyor diye hayıflansan da Allah sana ne zaman bunu nasip ettiyse o zaman olur. O yüzden kendine bu kadar eziyet etmemeye çalış.C
Canim iste bazi sartlar elvermiyor ben burda en cok aylarca bekliycem ona uzuluyorum malesefbunun icin 3 sene bekledim Insaallah hayirli sonuclar alirsiniz inanin ben hic takmadim aklima bile getirmedim ama sonunda cok uzuldum
![]()
Insaallah hersey yolunda gider canim..basin sagolsunHer şeyin bir zamanı var öyle düşün. Ben normalde tedaviye mart-nisanda başlıyacaktım babam vefat etti psikolojik olarak kendimi hazır hissedemedim bu aya kaldı. Hatta bu ay bile tereddütteydim ilaçların vereceği psikolojik etkiden dolayı. Sonuç olarak bu ay başlayabildim. Nisan ayında tedaviye başlayan başka bir arkadaşım var onun da transferi ertelendi 2 sefer. Şuan ikimizin de işlemi aynı dönemlere denk gelecek. Demek istediğim şu ki sen ne kadar üzülsen de zaman geçiyor diye hayıflansan da Allah sana ne zaman bunu nasip ettiyse o zaman olur. O yüzden kendine bu kadar eziyet etmemeye çalış.
İlla ki üzülür insan ben negatif sonuç alsam ben de üzülürüm. Kendi açımdan şunu söyleyim tüpe geçmeden önce toplamda 5 sefer klomenle ve iğneyle aşılama denendi 4 seferinde yumurta gelişmedi 5. de gelişti ama o da olumsuz sonuçlandı. Tedirgin oluyordum acaba gelişmez mi uğraşıp uğraşıp embriyo bile oluşturamazsak diye. Şimdi en azından yumurtanın gelişebileceğini ve embriyo oluşabileceğini gördüm ona şükrediyorum.
Bende merak ediyordum tatlım seni ne yaptın diye.hiççç üzülüp isyan edip kendini suçlama vardır bi saati vakti Biz ne desek boş vakti gelmeden olmaz bu işler rahat ol önüne bak biraz Zaman verin kendinize herşey çok güzel olucak merak etmeNerden basliycagimi bilmiyorum dert ustune dert ekliyor hayat ..herseyimi yavas yavas kaybediyorum sankitup bebek tedavisi goruyordum iki tane embryo transfer edilmisti ve tutunamadilar surekli agliyorum esim nobette kimsem yok derdimi anlatacak emeklerimiz heycanimiz umutlarimiz herseyimiz bitti o kadar hasretimki anne kelimesine inanin bu kadar icim yanmamisti elimden geldigince dikkat ettim vicdan azabi cekiyorum benim yuzumden mi oldu diye yasadigimiz yerde dagin basinda bi lojman inanin cok bunaldim suan kimsem yok yanimda ne yapcam nasil dayancam icim kan agliyor ne olur yardimci olur tek duam Allah herkese evlat nasip etsin kimseyi evlat hasretiyle sinamasin
![]()
Insaallah canim Allah razi olsun ..Bende merak ediyordum tatlım seni ne yaptın diye.hiççç üzülüp isyan edip kendini suçlama vardır bi saati vakti Biz ne desek boş vakti gelmeden olmaz bu işler rahat ol önüne bak biraz Zaman verin kendinize herşey çok güzel olucak merak etme![]()
Cooookkkkk haklısın cnm 6 yıl iyi yatıp gezmisim şimdi bir yemek yemek bile iskenceee kkizim hiç durmuyor kukuli dinlemekten midem bulanıyor hep ilgi hep gozet kolla c oookkk yorucu kocalar çalışıyorum diyor deviriyor kendini anne ye bir saniye oturmak yok.gezin tozun bugünleri coookk ararsınız sonra....24 yaş hayata çocuk olmuyor diye küsmek için çok erken bir yaş değil mi? biz de eşimin işi nedeniyle şarktayız 3 senedir, 3 senedir de evliyiz. çok küçük bir ilin küçük bir ilçesindeyim, evlenmeden önce asla 2-3 sene çocuk istemiyorum diyen ben artık sıkıntıdan mı bilmem evlendikten sonra 2. ayda korunmayı bıraktım. deli gibi çocuk istiyorum moduna girdim burda, çünkü yapacak hiçbişey yok. sosyal alanı sıfır, arkadaş desen toplandığımızda 10 çocukla gelmiş oluyorlar, sohbet muhabbet devamlı gebelik, bebek, çatlaklar, emzirme, ek gıda ,doğum nasıldı... elalemin sürekli var mı çocuk? yok mu? soruları... yani aslında benim aklımda hiç mi hiç çocuk yokken bilinçaltıma öyle bir işlendi kii ,muhakkak çocuk doğurmalıyım böyle eksiğim gibi hissetmeye başladım..
bir hafta önce kaynım eltim ve yeğenimle gittiğimiz tatilde kendime geldim. yok çocuk işi bana göre değil dedim. her çocuk farklıdır aldatmacasına da gelmiyorum, her çocuk yaramazlık yapar hakkı, ilgi bekler hakkı, bunları mazur göremeyeceksem boşuna çocuğa işkence etmeye gerek yok. boşa üzülmüşüm 3 senedir.. şimdi keyfime bakıyorum. tatilden öyle yorgun dönmüşüm ki 1 haftadır evde elimi tek bişeye süremedim işten gidip direk yatıyorum
varlığı güzel olsa da yokluğu da çok güzel, olana kadar olmayan zamanın kıymetini bilmeliyiz
daha çok gencsin ben 36 olucam 35 de anne oldum 28 de evlendim kader kismet napalim.Allah in takdiri hep olacak diye dusun çekti zamanı bu bekliyor dur de bende a yniydim c oookkk dua ettim.meryem süresini coook oku Allah sabredenkerke beraberdir.Insaallah cok tesekkur ederim Allah razi olsun ..birakmiycam tedaviyi hic bi zaman.
Allah razi olsun bu saatten sonra ilgili bir doktor aryrm Istanbulu dusnuyorum ama baska yerde olsa farketmez yeterki olsun..en cok esime uzuluyrm kendini odasina kapatyo soyleyince cok uzuldu sucu hep kendine buluyodaha çok gencsin ben 36 olucam 35 de anne oldum 28 de evlendim kader kismet napalim.Allah in takdiri hep olacak diye dusun çekti zamanı bu bekliyor dur de bende a yniydim c oookkk dua ettim.meryem süresini coook oku Allah sabredenkerke beraberdir.
Hayatı zehir etme kendine eşine cevreye kulak asma.kimseye derdini anlatma düşünmüyorum de sen derdini Allaha anlat dua ni et tedavini ol gerisi Allahin izniyle olur inşallah.ayette nediyor: biz insanların çabasını kaderine bağlı kıldık.sonuna kadar git ve güçlü ol sen güçlü olki esinde güçlü olsun.bu yolda tek yurunmez ikiniz tek yürek olup ilerleyim ve ASLA VAZGECMEYIN
Ozelden yazabilirsin bana okadar dr gezip okadar araştırma yaptimki yarı dr sayılırım.senin durumunda olup binlerce insan çocuk sahibi oldu oluyor doğru dr doğru tedavi sart.ağlamak yok dua var....
Sakin onu uzme cnm yazik erkekler disa y ansitmaz napsin elindemi Allahin imtihanı.güçlü olki oda senden guc bulsun.ıstanbul a gelmeni ve burda tedavi olmani öneririm ıstanbul daki hastanelrr çok başarılı bu konuda.seval tasdemir bir numara mesela ...seni takipte kalicsm hayırlısı olsun hakkında inşallah..Allah razi olsun bu saatten sonra ilgili bir doktor aryrm Istanbulu dusnuyorum ama baska yerde olsa farketmez yeterki olsun..en cok esime uzuluyrm kendini odasina kapatyo soyleyince cok uzuldu sucu hep kendine buluyo![]()
Cok tesekkur ederim aynen dediginiz gibi erkekler hic biseyi yansitmaz hele benim esim hic biseyi ama iste en sonunda dayanamadi benim yuzumden olmuyo diye biseyler dedi cok uzuldum elimden kendini unuttum onu dusunuyorum artik yeterki olsun bunun icin her yere giderim..Sakin onu uzme cnm yazik erkekler disa y ansitmaz napsin elindemi Allahin imtihanı.güçlü olki oda senden guc bulsun.ıstanbul a gelmeni ve burda tedavi olmani öneririm ıstanbul daki hastanelrr çok başarılı bu konuda.seval tasdemir bir numara mesela ...seni takipte kalicsm hayırlısı olsun hakkında inşallah..
Doktor daha bekliyo neyi bekliysa yok canim yaptrmadm ama icim bos yani hic hissetmiyorumCanim sen hic test yaptırdın mı adet olsan bile yaptirmalisin tup bebekte ustune gormus olabilirsin yaptirmadiysan yaptir bence drunla gorustunmu tekrardan?
Doktor daha bekliyo neyi bekliysa yok canim yaptrmadm ama icim bos yani hic hissetmiyorum
Canim suan yaptrsam bile anca yarina cikiyo sonuc idrarda cikmazmi kiZaten bisey hissetmezSin ki cnm ben daha yeni yeni hamileliğimi hissediyorum ilk baslarda hic bisey hissedilmiyor. Bence yaptir derim kacinci gun bugun transferden sonra beta hcg hormonuna bakilsin git bi kan testi yaptir. Kanamasi olupta hamile olan cok tanıdığım var en azindan hamileysen progestan falan verir dr düşük yapmayasin diye
Idrardada çıkabilir ama cok yeniyse cikmayabilirde sen bence hem idrar testi yap hemde git kan ver sonucu yarin ciksada yaptir mutlaka cnmCanim suan yaptrsam bile anca yarina cikiyo sonuc idrarda cikmazmi ki
Canim bi kere gittim o bozuk bu bozuk onu yapmyz bunu yapmyz demeye basladilar ha bide olsada hemn cikmaz merkeze gonderyrz dedi geri geldik olmazsa idrar yapym bugun bari..Idrardada çıkabilir ama cok yeniyse cikmayabilirde sen bence hem idrar testi yap hemde git kan ver sonucu yarin ciksada yaptir mutlaka cnm
Canim bi kere gittim o bozuk bu bozuk onu yapmyz bunu yapmyz demeye basladilar ha bide olsada hemn cikmaz merkeze gonderyrz dedi geri geldik olmazsa idrar yapym bugun bari..