umutlarım herşeyim tükendi ..

Allah razı olsun yazdıklarınız için..
evet bende onu anlamıyorum ya sanki o kaybetmiş...
çok kötü bir durum .. yüreğin diye biliyorsun onu bakıyorsun ki paramparça olmuşş..
Allah yanına bırakmaz öyle düşünüyorum

bak şimdi aklıma geldi
seni çok iyi anlıyorum dedim ya
o sıkıntılı anlar için sana bazı tavsiyelerde bulunmuştum
aklıma bir şey daha geldi
halit ertuğrulun son umut diye bir kitabı var
senin yaşadıklarını yaşadığım dönemde okumuştum
deli gibi sevdiği erkeğe kavuşamayan bir kızı anlatıyor
ve maalesef kız da ortada hiçbir sebep olmamasına rağmen sevdiğine kavuşamıyor
ama bu ona öyle bir şey kazandırıyor ki
aklından bile geçmez
ben bu kitabı okuduğumda terk edilmenin, sevdiğine kavuşamamanın hikmetinin ne olduğunu anladım
dikkat çekici olansa kitap kurgu değil
gerçek hayat hikayesi
oku istersen
bana iyi gelmişti

canımmmmm çok tatlısın okumazmıyım hemen not alıyorum ve finallerden sonra alacağım bu kitabı bitanesin

ne mektubu ya bosver kendini kucultursun.
ugrasma canim dondurmek icin. donmek isterse eger kendi pisman oldugundan dolayi gelsin. sirf vicdan azabini dindirmek icin gelmesin sana cunku seni toparlanmis gorur yine gider emin ol.
gidene acacaksin kapiyi defol git diyeceksin hele ki bu adama.
bosuna cabalama kendini, olursa zaten olur. ayni sebeplerle terkedildim ve 3.5 ay oldu donmedi ve su an o kadar mutlu ki.
sanki kalbi kirilan ben degilmisim gibi..
ama ben ona daha da don demem, olsem de belli etmem mutlu gibi gorunurum. bi taraflarini kaldirmaya gerek yok. hele ki erkeklerin hicbiri bir damla gozyasina degmez.
sabret ve gor bundaki hayir neymis.
Allah yardimcin olsun ve sinavlarina zor olsa da calismaya calis sonra bi de onun pismanligini yasarsin cunku.
o mezun da olur olan sana olur.
elbette ki cekecektir.Allah herseyi goruyor.

Son düzenleme:

canım kendime bakıyorum .. 2 3 gün birşey yememiştim.. şimdi yiyorum içiyorum Allaha şükür..

makyajımı da yapıyorum güzel de giyiniyorum.. bana dediği laf süslenmekten de geri kalmıyorsun oldu..

takmıyorum haa trip de atmıyorum slm slm ya da kafa sallar geçerm görürsem çünkü aynı sınıftayız oturduğum yerde ilçe ..

illa ki görüyorsunn ama artık duygusallığın yerini mantığa bıraktıı yüreğim

aynı yerde okuyo olmanız da hiç iyi olmamış, üzüldüm canım (

ben ??
ben onun olduğu şehrin terkediyorum artık..
sırf o yaşıyor diye en sevdiğim şehri terkediyorum
umarım hakkımda hayırlı olan budur çünkü çok büyük bi karar aldım farkındaysan

umarım senin sorunların da çözülür, eğer biraraya gelmezseniz umarım bi an önce yaşadığınız şehirler de ayrılır..

canım teşekkür ederm yorumun için.. aynı üniversitede okuyorum ama memleketlerimiz türkiyenin bir ucundan diğer ucuna diyebilirim....

bugün sigaraya tekrar başladığını gördümmm.. ki zamanında eindeki paketi aldığım için çok azarlamıştı beni..

ne güzel de bıraktırmak için bir yerlerimi yırtmıştım bugün gördüm durum ortada...

kendi hayatı kendi canı ....

ona değil verdiğim emeğe acıyorum .. ama geçecek bu günler... kıymet bilene gönlümü kalbimi yüreğimi vereceğim ...

başın sağolsun canım... bi anda iki ölünün cenazesiyle uğraşmak çok zordur allah sabır versin. neden olmuyor diye isyan ediyo olabilirsin şu an ama inan ki bunda var bi sebep. senin acınla kıyaslanamaz ama ben de 1 yıllık erkek arkadaşım tarafından terk edildim 1 hafta önce. ve tam final zamanı. öldüm öldüm hala ölüyorum dirilmeye çabalıyorum ama şu an daha iyiceyim. sana tavsiyem çok kötü ayrılmadıysanız nefret etme ondan, nefret insanı tüketir. yavaş yavaş azalt içindekileri.

benimkinde de sebepler benzer, artık bir şey hissetmiyormuş, başka sorunlar da var gerçi biz biraraya gelemeyeceğiz, gelsek de iyi olmayacak, geleceğimiz yoktu. en başta kabul etmek istemedim ama emin ol birisiyle geleceğin yoksa onunla boş yere kıymetli zamanını geçirmek istemezsin. ayrılacağını bile bile devam eder mi insan? ben dönmesini isteyince, en ufak bi bahanede yine ayrılırım seni üzerim kötü adam olmak istemiyorum dedi. bazı şeyleri daha da kötü olmadan bitirmek en iyisi. sevgi kalmamışsa tolerans da olmuyor, zorlamayla hiç güzel olmuyor sen de görceksin sonunda.

canın sıkılmayacaksa benim konuma bakabilirsin:

http://www.kadinlarkulubu.com/ask-h...as-kalmak-istedi-bitti-kadar-kolay-miydi.html

Son düzenleme:

başın sağolsun canım bende babamı üç hafta oldu kaybedeli kalp krizinden gencecik babamı yitirdim 50 yaşındaydı daha son yaşı oldu babacığımın içim öle sızlıyoki bazen burnumun direği acı acı yanıyo seni çok iyi anlıyorum o kadar zor ki yaşamayan bilemez allah'ım düşmanıma bile böyle bir acı vermesin

basın sagolsun canım bi vesile gerck yuzunu gormussun bence boyle zamanda yanında olmayan daha hiç olmaz zaten bosversene sen ona ayrıldıgına hiç üzülme bence olurmu kuzumm bırak sen daha büyük bir üzüntün var simdi senın kyamam sana :26:

canımm buradaki konuları sürekli takip ederim ... senin konu başlığında zaten beni anlatıyordu hemen girip bakmıştım...

aynı şeyleri yaşıyoruz sayılır ...

zaten artık söylenecek söz yok.. bahane bulmak isteyene çoktur.. ama bu zor zamanımda ki ayrılığı ben istemiş olsam dahi bunları haketmedm..

tamam bitti dedi .. neden niçin nasıl .. aşkımıza sahip çıkalım falan yok ...

benim şuan ki psikolojimi normal görüyor sanırım... hayatın en acı şeyini yaşamışken psikolojm nasıl olur da normal olabilir.

Ama rabbme diyorum .. beddua etmem .. elbet yararı olmuştur.. ama Allahm bensizliğin acısını yüreğinin her zerresnde hissettirsn..

zannediyor ki bütün kızlar benm ona davrandığım gibi davranacak ben ona yüreğimi açtım varmı ötesi !!!!

şuann dediği aynı şeyler.. ben zaten kimseyi istemiyorum böyle tek olcam falan fistan...

iyi halt yiyeceksin .. yarın annen babanda olmayınca sıcacık el arayacksın .. çıkarsızca bir dokunuş , sevgi arayacaksın huzur arayacaksın ..

bulursunn başka ellerde başka şehirlerde ....

kendin ettn kendin buldun .. ben birşey kaybettmedm .. annesi bile der sensz_asla senden iyisini mi bulacak diye..

düşün ailesi bile sarıp sarmalardı bni .. annesiyle ağladım güldüm .. her yemeğe oturuşunda beni arar ahhh burda olsaydında beraber yeseydk der..

kendi evlatlarımdan bile çok terbiyelisin ... diyordu bana annesi..

ee ben daha ne diyeyim daha ne yapayım ...

yazıklar olsunn

ahh bitanem kıyamam sana..

Allah sabrımdann versnn sana başın saolsun ..

üzme kendini üzme canım hayatın gerçekleri bunlar ...

Rabbim baban gibi birini karşına çıkarsın inşallah ..

ne güzel teselliler bunlar... sizin yüzünüzde hep gülsün .. hep gülsün

ilk zamanlarda ayrıldığımda yemek yiyemedm 1 2 hafta önce ...

dedim nolur hastaneye psikologa falan gidelm..

senden beklentm yok tamam dediğin gibi ama bi hastaneye götür beni dedim...

oralı bile olmadı...

Allah görüyor.. bir senedir sigarayı bıraktırmıştım ona bugün gördümm ağzı boş kalmıyor..

içsinn içsin .. ona böyle bir hayat yakışır...

canım amin ins senınde kısa zamanda yuzun gülsün bunu sen istemeden onun yapması lazım bide sen solemıssın goturmuyo aman bırak bırak ondan adam olmaz sen için kanasada dik dur olurmu cnm bnm

canım amin ins senınde kısa zamanda yuzun gülsün bunu sen istemeden onun yapması lazım bide sen solemıssın goturmuyo aman bırak bırak ondan adam olmaz sen için kanasada dik dur olurmu cnm bnm

önceden içim kanıyordu ama şimdi aynı sınıfta olsak bile.. sanki iki ayrı dünyadayız gibi... dışardaki tanımadığım sıradan insanlardan biri artk...

yazık canımm kendine yaptıı gerçektenn bedelini öder ödeyecek bir şekilde ... gönül sadakamı iki dünyadada veremez

SAOL CANIM AMİN EVLİYİM ZATEN DAHA BİR YILLIK 13 NİSANDA DOĞUM GÜNÜMDÜ AYNI ZAMANDA EVLİLİK YIL DÖNÜMÜMDÜ BABACIĞIMI KAYBETTİĞİM GÜN İSE 28 NİSAN BABAMLA KÜSMÜŞTÜK KONUŞMUYODUK BASİT BİR DARGINLAŞMAYDI ASLINDA BEN O ARASIN BENİ İSTEDİM BABAMDA BENİM ARAMAMI BEKLEDİ ÖLE BÖLE DERKEN BİRBİRMİZE SARILAMADAN GÖÇTÜ GİTTİ ÇOK ÜZÜLÜYORUM OĞLUM OLUCAK İNŞALLAH 7 AYLIK HAMİLEYİM DEDESİNİ TANIYAMADI OĞLUM BABAM GÖREMİCEK TORUNUNU OYSA HEP KONUŞURDUK GIDIIIIM DİYE SEVERDİ BENİ BAZEN SESİNİ GÜLÜŞÜNÜ DUYUYO GİBİ OLUYORUM İÇİM ÖLE Bİ SIZLIYOKİ ANLATMASI GÜÇ

SENDE KENDİNİ ÜZME CANIM BU ZOR GÜNÜNDE YANINDA OLAMAYAN BİRİ SENİ ELBET BİR GÜN BIRAKIP GİDERDİ EN AZINDAN YARINLAR İÇİN ERKEN ÖĞRENMİŞ OLDUN ÖLÜMDEN BAŞKA HERŞEYİN ÇARESİ VAR GERÇEK NASİBİN Bİ GÜN ELBET GELİP BULUCAKTIR

SAOL CANIM AMİN EVLİYİM ZATEN DAHA BİR YILLIK 13 NİSANDA DOĞUM GÜNÜMDÜ AYNI ZAMANDA EVLİLİK YIL DÖNÜMÜMDÜ BABACIĞIMI KAYBETTİĞİM GÜN İSE 28 NİSAN BABAMLA KÜSMÜŞTÜK KONUŞMUYODUK BASİT BİR DARGINLAŞMAYDI ASLINDA BEN O ARASIN BENİ İSTEDİM BABAMDA BENİM ARAMAMI BEKLEDİ ÖLE BÖLE DERKEN BİRBİRMİZE SARILAMADAN GÖÇTÜ GİTTİ ÇOK ÜZÜLÜYORUM OĞLUM OLUCAK İNŞALLAH 7 AYLIK HAMİLEYİM DEDESİNİ TANIYAMADI OĞLUM BABAM GÖREMİCEK TORUNUNU OYSA HEP KONUŞURDUK GIDIIIIM DİYE SEVERDİ BENİ BAZEN SESİNİ GÜLÜŞÜNÜ DUYUYO GİBİ OLUYORUM İÇİM ÖLE Bİ SIZLIYOKİ ANLATMASI GÜÇ

SENDE KENDİNİ ÜZME CANIM BU ZOR GÜNÜNDE YANINDA OLAMAYAN BİRİ SENİ ELBET BİR GÜN BIRAKIP GİDERDİ EN AZINDAN YARINLAR İÇİN ERKEN ÖĞRENMİŞ OLDUN ÖLÜMDEN BAŞKA HERŞEYİN ÇARESİ VAR GERÇEK NASİBİN Bİ GÜN ELBET GELİP BULUCAKTIR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…