Bende kucuk gunluk olusturmusum burada guzel yurekli bi kac arkadasta ortak olup okumuslar cok tesekkur ederim hem deger verip okuyup hemde dualarinizda yer ayirdiniz bana gelelim bugunki isleme kisaca anlatmak yerine bazi arkadaslar okurda bilgi edinmek ister diye uzattigim icin kusurumabakmayin lutfen oncelikle sabah gittik sekiz bucukta hastanedeydik ilk esimi aldilar sperm vermesi icin sonra ameliyata hazirlanmam icin ameliyathanenin yaninda dinlenme odasina aldilar beni hic bir esya kalmamali ustte metalde olmasin dediler tokayi bile cikardim bi onluk birde sac icin bone verildi giyindim okadar soguktu ki cok usudum ameliyathane daha soguk aldilar oraya hem usudugum hemde heyecandan titredim ardindan damar yolu acildi serum takildi bi kac dakika icinde doktorum geldi sonrasi uyandigim zamani hayal meyal hatirliyorum biseyler soylendi ama ruyamiydi bilemedim sonra doktorum geldi 8 yumurta toplandi dedi bana az geldi cunku bu forumda daha fazla olanlari duymustum sordum doktora normal bu sayi dedi ardindan kullanacagim ilaclarla ilgili bilgi verdi ama kafam cok karisikti anlayamadigimi dusundu sanirim hemsirelerin bikgilendirecegini soyleyip gecmis olsun diip cikti biraz daha bekledim yani toplam iki saat olmustur girip cikmam . Ilk su icmemi sonra kraker yememi soylediler yedim kalktim giyindjm baya soguktu hemen eve gitmek istedim ama basim cok donuyordu izinde vermediler neyse toparlaninca hemsireler bana ilaclarla ilgili bilgi verdi bir kagida yazdi ciktik ilaclar progestan sabah oglen aksam fitil gibi kullanilacak sonra bir antibiyotige benzer ilac var bugunluk yani yarin bi iki tane daha eklenecek ama igne vurunmak yok buda guzel bi haber bence bu saatlerde biraz agri gibi batma gibi hisler var ama cok az adet agrim bile daha fazlaydi elhamdulillah cok guZel gecti insallah devamida guzel olur ...