respicim canim pazar günü yollcuyum insallah,pazatesi saat 10 merkezime gidecem bakalim osman hocam ne diycek,nete fazla giremiycem ama arada sirada firsatini yaratir girmeye caba göstercem sizleri habersiz birakmamak icin...benide dualarinizdan eksik etmeyin
Respi cim ben tetenozu 22 de oldum, ne ağrı ne ateş yaptı kendini sıkma git vurdur acı bile hissetmiyosun ki..
Ahh dünürüm Ah Nurgül üm
işte bööle seyrek gelir olusoun buralara başlangıçta..kızçe seni çok yormuyordur diye umuyorum...
Ben artık elimiz ayağımız toparlandı düzenimiz azucuk da olsa oturdu diye seviniyorum darısı hepinizin başına..Oğlumun güncesini doğum sonrası bölümünde yazmaya devam ediyorum, doğum yapan sizler de evlatlarınızın hikayelerini anlatırssanız belki ben de sizlerden neler öğrenirim neler..
Hepinizi öperim
Respi cim ben tetenozu 22 de oldum, ne ağrı ne ateş yaptı kendini sıkma git vurdur acı bile hissetmiyosun ki..
kızlar selam... sütümüz yetmiyor malesef... bazen 4-5 saat emzirdiğim oluyor ama kızım hala doymuyor... özellikle son günlerde daha sık emmek istiyor. ama sütüm bir türlü bollaşmadı malesef.
Yahu Babytwin ne ara doğurdu ? 20 gün filan diyor 20 gün önce telefonlaştık daha izne ayrılacağım filan diyordu : )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?