senacım selam... biz daha rutin değil de işte öyle nelerden hoşalanır mutlu olur diye düşünerek yaptığım şeyler bunlar... pilates gibi hareketler yapıyor da kızım. aynılarını karnımda da yapıyordu...
ay sabah gülücükleri herşeye değer... opuyorumnanaktan
ama sizin program baya bir yoğunmuş ya...uyku az gibi geldi bana. bir de bahçede üşür diye düşündüm sanki. biz odadan çıkartmamıyoruz üşüyecek diye...
doruk artık sabahları gülücükler saçıyordur. peki 12'de uyuyunca kaçta kalkıyor?
perşembe 1 aylık aşısı var ve doktor kontrolümüz olacak. bakalım ne kadar büyümüş kızım?
respicim, toprakcığım nasılsınız?
muallimin kızlar geldi o artık uğrayamaz buralara. asuman da tedavide. nayi ve sinem nerelerdesiniz? umarım herkes iyidir...
hepinizi öpüyorum.opuyorumnanaktan
Arkadaşlar merhaba,Doğum için dr araştırmak üzere memleketime gittim.Ne güzel yeni anneler bebekleri büyüttünüz bile:)Artık ele avuca geliyorlardır.darısı bize.Zaman yaklaştıkça ne yapacağız diye düşünüyorum aslında.Asuman sanada hayırlı olsun.Sonucunda güzel olacak inşallah.
selam kızlar nasılsınız? ben cok ıyım dün transferım oldu 3btane trabsfer edıldı bıtanesı 1. kalıtede 8 hücrelı, dıger 2si 2. kalıtede ve tekı 8 dıgeri 6 hücrelıydı ama cok güzel gectı doktorumda hemısırelerımde cok olumlu baktı ınsallah sonucumda güzel olur....
Özel olarak Toprak ı merak ediyorum yoksa doğum yaptı mı ?????
Respi cim senin dersler nasıl gidiyor ? :)))
....
sabah 10.00 -12 arası uyku , sonra 10 dakika bahçede temiz hava molası , öğlen her gün oyun, müzk, dönenece ile kendi kendine eğlenme sonrasında akşam saat 17.00 gibi banyo, öğleden sonra uykusu 1-2 saat , akşam baba gelsin 1-2 saat de o oyalasın, 20.00-24.00 arası salonda anne ile takılmaca ( en çok bu saatte yoruluyorum ) 24.00 gibi gece emmesi ve uyku..
respicim, toprakcığım nasılsınız?...
selam kızlar nasılsınız? ben cok ıyım dün transferım oldu 3btane trabsfer edıldı bıtanesı 1. kalıtede 8 hücrelı, dıger 2si 2. kalıtede ve tekı 8 dıgeri 6 hücrelıydı ama cok güzel gectı doktorumda hemısırelerımde cok olumlu baktı ınsallah sonucumda güzel olur....
Canım beni merak etmişsin , buralardayım daha doğum yapmadım ama artık şafak sayıyorum.Allah nasip ederse p.tesi epidural sezeryanla doğum yapacağım.Normal doğumdan bebeğe bir şey olur diye korktum, inşallah doğru karar vermişimdir.Doruk beyin maceralarını okuyorum , artık büyüyoruz sıkıntısı bitiyor maşallah yakışıklı oğluna...
Arkadaşlar merhaba,Doğum için dr araştırmak üzere memleketime gittim.Ne güzel yeni anneler bebekleri büyüttünüz bile:)Artık ele avuca geliyorlardır.darısı bize.Zaman yaklaştıkça ne yapacağız diye düşünüyorum aslında.Asuman sanada hayırlı olsun.Sonucunda güzel olacak inşallah.
Respi cim senin dersler nasıl gidiyor ? :)))
Çok geçmiş olsun Respicim , pekmez felen yesen nasıl olur?Aman dikkat et...Valla az kaldı ben çok heyecanlıyım inşallah sorunsuz bir şekilde atlatırız sıramızı size veririz...
nesrinbar kac embryo vardi sanirim cogul gebelik:)
hayirli olsun canim[/Q
çok sağol darısı da tüm isteyenlere...3 embriyo transfer edildi...galiba 3 de tuttu...sonuca göre ama Sena teyze ikiz dedi:))))))))))))güveniyorum ona
Çok geçmiş olsun Respicim , pekmez felen yesen nasıl olur?Aman dikkat et...Valla az kaldı ben çok heyecanlıyım inşallah sorunsuz bir şekilde atlatırız sıramızı size veririz...
merhaba arkadaşlar.inşallah herkes iyidir.asuman transferin hayırlı olsun.inşallah bebek haberini de buradan paylaşırız.bizim haftaya kontrolümüz var.ben o zaman yazarım neler olduğunu.şimdilik zevkle sizin yazılarınızı takip ediyorum.hoşçakalın
...
respi kardeş seni taip ediyorum. çok çalışkansın. bende de kansızlık vardı canım. ferro sanol içtim günde 2 tane gebelik boyunca aman aksatma bebekiçin önemli.
nesrinbar kac embryo vardi sanirim cogul gebelik:)
hayirli olsun canim[/Q
çok sağol darısı da tüm isteyenlere...3 embriyo transfer edildi...galiba 3 de tuttu...sonuca göre ama Sena teyze ikiz dedi:))))))))))))güveniyorum ona
böyle güzel haberleri duydukça mutlu oluyorum,çok sevindim canım hayırlı olsun opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?