- Konu Sahibi cilekliturtam11
-
merhaba. Ben lisede bir kizim. Derslerim okulum.falan.gayet iyi. Bu konu hakkinda daha once de konular acmistim. Sene baslarinda iki arkadasimla beraber dalgasina okuldaki belirledigimiz bikac cocuk hakknda konusur onlari takip falan ederdik.anlayacaginiz dalgasina bir konu. Sonra ben iclerinden birinden hoslanmaya basladim. Ama lise sonda oldugu icin ne yapicagimi bilmiyordum acikcasi. Yakinlarda oturuyor. Ama lys ye hazirlandigi icin eevden cikmiyo sanirim.okula da gelmiyo artik. Ben ona duygularimi anlatan mektup-gunluk tarzi bi defter tutmustum.onu vercektim sonra vazgectim.gidip konusuyum diyorum. Onu hic goremiyorum artik.hem ne konusucam.oyle uzun uzun anlatamam cunku daha once hic boyle duygular hissetmedm. Cok guzel degilim. Asiri sosyal de degilim( asosyal de degilim tabii.orta derece)
simdiye kadar kimsenin bnden hoslandigini sanmiyorum.benm sevdigim cocuk da okulda cogu kisiyi tanir ama oyle yasitlarimin " populer cool " diye nitelendirdigi tip de degil. Facesinde de pek aktif degil.malum sinav donemi
. Onu bulunca defteri mi versem yiksa konussam mi.ama ne soylemeliyim. Bi kagit mi versem. Yada aglamakli bi tonla sinavinda basarilar mi dilesem. Zaten onu ne zaman gorsem ya havalara ucuyorum yada aglayasim geliyor. Direk sevdigimi mi soylesem.nolur fikir verin. O bu sene universiteye gidiyor ve bn onu kazanmaan kaybediyorum. Boylece hicbir sey yapmadan onun gitmesini izlemek istemiyorum
Hiç bir zaman sevgili olmamışsın ki kaybedesin.
Bırak yav adamı takip etmeyi.
Onun da gönlü olsaydı zaten kendi açılırdı.
Ne diye kendini küçük duruma düşürmeye çalışıyorsun ki?
Neden hemen karalar bağladın ki? Çocuğa başarılar dilemeyi bile ağlamaklı ses tonuyla yapmayı düşünüyorsun. Bir silkelen kendine gel. Defter falan verme ama çok istiyorsan ondan hoşlandığını tanımak istediğini söylersin mesajla ya da yüzyüze nasıl rahat ediyorsan. Sonrasını da ona bırak o da isterse olur zaten. Sen kaçıncı sınıftasın?
Gidip açıkca sıcak bir ''Merhaba '' demeni tavsiye ederim .
Ama dediğin gibi sınav zamanı olduığu için buu tip gönül işlerine kapalı olabilir .
Reddedilirsen , karşılık göremezsen üzülmek yok :)
canımsın yaaaaaa.... Bence hoşlandıgını söyle...cünkü sınavında başarılar dersen sağol dicek ve gidecek.tabi seni reddetmesini göze alman lazım hoşlandıgını itiraf ederken..itiraf etmezsende göremezsin zaten bir daha. Hem ondan bir işaret gördünmü hiç___?? Belliki dersleri ne yogunlaşmış.seni incitebilir reddedilmek göze alabileceksen açıl derim..
Sevdigini soylersen belki istemez seni kaybedersin onu ama soylemesen de kaybedeceksin.sonucta gormuyo mussunuz birbirinizi anladigm kadariyla yani seni farketme ihtimali dusuk
Ona sevdiğini açıkca belirtebilirsin ama o defteri verme bence, eğer onun gönlü yoksa keşke vermeseydim diye kırılıp pişman olmanı istemem, ben de bu yıl son sınıfım gerçekten çok yoğun oluyor belki zaman bulamaz diye düşünüyor olabilir bu tarz şeylere bu çok normal ama icinde tutmayip da söylemen içinde kalmasından iyidir ama kırılmayacaksan tabi, gönlünce olur umarım olmazsa da senin canım sağolsun kimler çıkar daha karşına...
Merhaba. Ben lisede bir kizim. Derslerim okulum.falan.gayet iyi. Bu konu hakkinda daha once de konular acmistim. Sene baslarinda iki arkadasimla beraber dalgasina okuldaki belirledigimiz bikac cocuk hakknda konusur onlari takip falan ederdik.anlayacaginiz dalgasina bir konu. Sonra ben iclerinden birinden hoslanmaya basladim. Ama lise sonda oldugu icin ne yapicagimi bilmiyordum acikcasi. Yakinlarda oturuyor. Ama lys ye hazirlandigi icin eevden cikmiyo sanirim.okula da gelmiyo artik. Ben ona duygularimi anlatan mektup-gunluk tarzi bi defter tutmustum.onu vercektim sonra vazgectim.gidip konusuyum diyorum. Onu hic goremiyorum artik.hem ne konusucam.oyle uzun uzun anlatamam cunku daha once hic boyle duygular hissetmedm. Cok guzel degilim. Asiri sosyal de degilim( asosyal de degilim tabii.orta derece)
Simdiye kadar kimsenin bnden hoslandigini sanmiyorum.benm sevdigim cocuk da okulda cogu kisiyi tanir ama oyle yasitlarimin " populer cool " diye nitelendirdigi tip de degil. Facesinde de pek aktif degil.malum sinav donemi
. Onu bulunca defteri mi versem yiksa konussam mi.ama ne soylemeliyim. Bi kagit mi versem. Yada aglamakli bi tonla sinavinda basarilar mi dilesem. Zaten onu ne zaman gorsem ya havalara ucuyorum yada aglayasim geliyor. Direk sevdigimi mi soylesem.nolur fikir verin. O bu sene universiteye gidiyor ve bn onu kazanmaan kaybediyorum. Boylece hicbir sey yapmadan onun gitmesini izlemek istemiyorum
sence ne yapsan çocuğu tavlarsın ? içinden gelen sese kulak ver bence. yoksa biz buradan ne desek boş. ama defteri verme :) bir de çocuk redderse bil ki seni değil, teklifini reddediyor. asla kendine olan güvenini sarsma kardeşim. başarılar dilerim :)
Merhaba. Ben lisede bir kizim. Derslerim okulum.falan.gayet iyi. Bu konu hakkinda daha once de konular acmistim. Sene baslarinda iki arkadasimla beraber dalgasina okuldaki belirledigimiz bikac cocuk hakknda konusur onlari takip falan ederdik.anlayacaginiz dalgasina bir konu. Sonra ben iclerinden birinden hoslanmaya basladim. Ama lise sonda oldugu icin ne yapicagimi bilmiyordum acikcasi. Yakinlarda oturuyor. Ama lys ye hazirlandigi icin eevden cikmiyo sanirim.okula da gelmiyo artik. Ben ona duygularimi anlatan mektup-gunluk tarzi bi defter tutmustum.onu vercektim sonra vazgectim.gidip konusuyum diyorum. Onu hic goremiyorum artik.hem ne konusucam.oyle uzun uzun anlatamam cunku daha once hic boyle duygular hissetmedm. Cok guzel degilim. Asiri sosyal de degilim( asosyal de degilim tabii.orta derece)
Simdiye kadar kimsenin bnden hoslandigini sanmiyorum.benm sevdigim cocuk da okulda cogu kisiyi tanir ama oyle yasitlarimin " populer cool " diye nitelendirdigi tip de degil. Facesinde de pek aktif degil.malum sinav donemi
yok kiz kagit magit verme. Git yüze yüze konus illa acilmak istiyosan. Mesela söyle yapabilirsin. Yanina gidip müsait oldugunsa seninle önemli birsey konusmak istiyorum dersin. Konusmaya baslamadan öncede ne konusmak istedigimi tahmin edebiliyomusun gibi seyler sorarsin. Cevaba göre konuya girersin.
Canımm bu kadar aklında kalacaksa üzecekse seni direk konuşmalısın pat diye seni seviyorum da deme tabii de en azından sınav hakkında falan bir kaç şey konuşursan dikkatini çekebilirsin diye düşünüyorum ben ya da en tatlı gülümsemeni takınıp rastlamış gibi yapıp aa bilmem ne naber falan diye bir iki kez yoluna cık (tabii kelin ilacı olsa...)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?