umutsuz ask hikayem:(

cilekliturtam11

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2013
166
4
16
35
Ankara
Merhaba. Ben lisede bir kizim. Derslerim okulum.falan.gayet iyi. Bu konu hakkinda daha once de konular acmistim. Sene baslarinda iki arkadasimla beraber dalgasina okuldaki belirledigimiz bikac cocuk hakknda konusur onlari takip falan ederdik.anlayacaginiz dalgasina bir konu. Sonra ben iclerinden birinden hoslanmaya basladim. Ama lise sonda oldugu icin ne yapicagimi bilmiyordum acikcasi. Yakinlarda oturuyor. Ama lys ye hazirlandigi icin eevden cikmiyo sanirim.okula da gelmiyo artik. Ben ona duygularimi anlatan mektup-gunluk tarzi bi defter tutmustum.onu vercektim sonra vazgectim.gidip konusuyum diyorum. Onu hic goremiyorum artik.hem ne konusucam.oyle uzun uzun anlatamam cunku daha once hic boyle duygular hissetmedm. Cok guzel degilim. Asiri sosyal de degilim( asosyal de degilim tabii.orta derece)
Simdiye kadar kimsenin bnden hoslandigini sanmiyorum.benm sevdigim cocuk da okulda cogu kisiyi tanir ama oyle yasitlarimin " populer cool " diye nitelendirdigi tip de degil. Facesinde de pek aktif degil.malum sinav donemi
. Onu bulunca defteri mi versem yiksa konussam mi.ama ne soylemeliyim. Bi kagit mi versem. Yada aglamakli bi tonla sinavinda basarilar mi dilesem. Zaten onu ne zaman gorsem ya havalara ucuyorum yada aglayasim geliyor. Direk sevdigimi mi soylesem.nolur fikir verin. O bu sene universiteye gidiyor ve bn onu kazanmaan kaybediyorum. Boylece hicbir sey yapmadan onun gitmesini izlemek istemiyorum

Hiç bir zaman sevgili olmamışsın ki kaybedesin.
Bırak yav adamı takip etmeyi.
Onun da gönlü olsaydı zaten kendi açılırdı.
Ne diye kendini küçük duruma düşürmeye çalışıyorsun ki?

Neden hemen karalar bağladın ki? Çocuğa başarılar dilemeyi bile ağlamaklı ses tonuyla yapmayı düşünüyorsun. Bir silkelen kendine gel. Defter falan verme ama çok istiyorsan ondan hoşlandığını tanımak istediğini söylersin mesajla ya da yüzyüze nasıl rahat ediyorsan. Sonrasını da ona bırak o da isterse olur zaten. Sen kaçıncı sınıftasın?

Gidip açıkca sıcak bir ''Merhaba '' demeni tavsiye ederim .
Ama dediğin gibi sınav zamanı olduığu için buu tip gönül işlerine kapalı olabilir .
Reddedilirsen , karşılık göremezsen üzülmek yok :)

canımsın yaaaaaa.... Bence hoşlandıgını söyle...cünkü sınavında başarılar dersen sağol dicek ve gidecek.tabi seni reddetmesini göze alman lazım hoşlandıgını itiraf ederken..itiraf etmezsende göremezsin zaten bir daha. Hem ondan bir işaret gördünmü hiç___?? Belliki dersleri ne yogunlaşmış.seni incitebilir reddedilmek göze alabileceksen açıl derim..

Sevdigini soylersen belki istemez seni kaybedersin onu ama soylemesen de kaybedeceksin.sonucta gormuyo mussunuz birbirinizi anladigm kadariyla yani seni farketme ihtimali dusuk

Ona sevdiğini açıkca belirtebilirsin ama o defteri verme bence, eğer onun gönlü yoksa keşke vermeseydim diye kırılıp pişman olmanı istemem, ben de bu yıl son sınıfım gerçekten çok yoğun oluyor belki zaman bulamaz diye düşünüyor olabilir bu tarz şeylere bu çok normal ama icinde tutmayip da söylemen içinde kalmasından iyidir ama kırılmayacaksan tabi, gönlünce olur umarım olmazsa da senin canım sağolsun kimler çıkar daha karşına...

sence ne yapsan çocuğu tavlarsın ? içinden gelen sese kulak ver bence. yoksa biz buradan ne desek boş. ama defteri verme :) bir de çocuk redderse bil ki seni değil, teklifini reddediyor. asla kendine olan güvenini sarsma kardeşim. başarılar dilerim :)

Hiç bir zaman sevgili olmamışsın ki kaybedesin.
Bırak yav adamı takip etmeyi.
Onun da gönlü olsaydı zaten kendi açılırdı.
Ne diye kendini küçük duruma düşürmeye çalışıyorsun ki?

onun gonlu olamaz cunku beni tanimiyor ki. Birak diyince olmuyor oyle birakilmiyor iste.
Ama kucuk dusme konusunda haklisiniz sanirim.ben de bu yuzden fikir almak istedim adlinda. .. Cevap icin tesekkurler

karalar bagladim cunku o gidiyor artik okuldan. Ve elimden hicbir sey gelmiyor benim .defter olayi bana da son zamanlarda cok aptalca gelmeye basladi.hem rezil olma duru da var

yok kiz kagit magit verme. Git yüze yüze konus illa acilmak istiyosan. Mesela söyle yapabilirsin. Yanina gidip müsait oldugunsa seninle önemli birsey konusmak istiyorum dersin. Konusmaya baslamadan öncede ne konusmak istedigimi tahmin edebiliyomusun gibi seyler sorarsin. Cevaba göre konuya girersin.

ayyy bilemedim ki. Reddedilmek korkusu yok aslinda. Cunku hic benim.olmadi ki zaten .. Ama nasil kpnusacagimi bilmiyorum. Ben simdi yanina giderim onun. Sonra pardon der kacarcasina eve gelirim.. Kpnusamam yanii. Niye bilmiyorum ama konusam ben direk seni seviyorum diyemem. Ondan da bir isaret yok cunku benle alakasi yok vocugun. Hic tanimiyo beni .

Sevdigini soylersen belki istemez seni kaybedersin onu ama soylemesen de kaybedeceksin.sonucta gormuyo mussunuz birbirinizi anladigm kadariyla yani seni farketme ihtimali dusuk

Evet tam da boyle bi karmasa icerisindeyim. Duygularima tercuman oldunuz :)
Ben onu gpruyorum ama o beni farketmiyor. Bakmiyo bile
Ama artik ben de onu goremeyecegim artik gelmiyor okula

tesekkurler cevap icin.defteri vermekten.kesin olarak vazgectim zaten. Peki sevdigimi nasil soyleyecegim ki. Kafam cok karisti

Canımm bu kadar aklında kalacaksa üzecekse seni direk konuşmalısın pat diye seni seviyorum da deme tabii de en azından sınav hakkında falan bir kaç şey konuşursan dikkatini çekebilirsin diye düşünüyorum ben ya da en tatlı gülümsemeni takınıp rastlamış gibi yapıp aa bilmem ne naber falan diye bir iki kez yoluna cık (tabii kelin ilacı olsa...)

Tesekkurler :) ama reddedilmek.nasil oluyor ben.onu anlamadim :) ben onaunla teklif seklinde konusmam ki zaten. En fazla sevdigimi soyler soylemez hoscakal deyip kacarcasina giderim :) :/

canım sen ona olan hislerini er yada geç söyleyeceksin bence. daha fazla içinde büyütmeden git söyle bence. aşığım seni seviyorum değilde seni yakından tanımak istiyorum de mesela. bide erkekler en normal sınav dönemlerinde olurlar. cevabı olumsuz olacaksa bile sert bi şekilde söylemez. üniversiteyi kazandığı an bi değişiyorlar nedense :) inşallah gönlünce olur herşey

aslinda guzel fikir de.ben ona sotu soramam ki . Yani eger onunla konusacaksam yuzune bakamadan hizli hizli soyler sonra hizlica uzaklasirim yanindan :/

iste sorun bu :) ben oyle havadan sudan konusamam onun yaninda. Scmalarim falan :) yani direk bi diyalog hazirlamam lazim aslinda. Ve zaman yok o gidiyor .xaten oyle sık da goremem artik. Hatta gorur muyum bilmiyorum.tek kerede anlatmam lazm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…