Umutsuz bı evlılık yardm edınnn

safanne

EVLİ&MUTLU&OĞLUŞUNU BEKLİYOR :) <3
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2014
408
77
118
arkadaslar ben aranıza yenı katıldım evımde netım de yok suan ısyerınden yazıyorum ıkı arada bı derede ama yazmazsam cıldırcam kımseyle paylasamıyorum kımseye derdımı anlatamıyorum kendm de ustesınden gelemıyorum esımle problemlerım var bana eskısı gbı en azndan sevglı oldgmz donemdekı gbı degıl kotu davrNIYO COK BASIT SEYLERDEN TARTISIYORUZ GERCI BUNU ESKIDENDE YAPARDIK AMA O ZAMAN UZATMAZ VE ALTTAN ALABLIR GEREKTIGINDE OZUR DILERDI SIMDIYSE TAM TERSI HAKARET DAYAK NE ARARSANZ VAR YARSM EDIN LTFEN BOSANMAK ISTEIYORUM DAHA KOTUSUYLE KARSILASABLME IHTMALIM VAR DUZELME IHTIMALI NEDIR NE DEGLDR O BENI SEVEN ADAM GTTI SANKI ESKDEN ETRAFMDA PERVANEYDI SMDIYSE KIRMAKTAN ZEVK ALR GBI HATASNI DA GORMUYO HEP KENDNI HAKLI GORUYO VURDYSA SUNU YAPTIN KI VURDM DIO NAPCAM BENNNN

Son düzenleme:
Daha kötüsü ile karşılaşma ihtimali nedir? Dayak olan bir ilişkide hatasını bile kabul etmeyen bir adama ne denilir ki? Neden boşanmayı düşünmüyorsun?

Daha yıl olmadı agstosta evlendm ama 1bucuk yıl nısanlı kaldm ve yedı yırmıdort yanyanaydk sanrm herseyı o donem bıtırdık fazla muhabbet bokunu cıkarttı ılıskının

daha kötüsü ile karşılaşma ihtimali nedir? Dayak olan bir ilişkide hatasını bile kabul etmeyen bir adama ne denilir ki? Neden boşanmayı düşünmüyorsun?

belki bi sans daha dıe daha btrmek ıcın erken gbı gelıo ne blım daha 8aylık evlıyım 22 yasındaym akıl almak ıcın yazdm zaten bılmıyorum

Size vurmasına nasıl izin veriyorsunuz. Belliki bu defalarca vurmuş...
Darp raporu alın, şikayet edin.. Evlenene kadar canım cicim.. sizin günahınız neydi.

yani gerçkten üzüldm sizin adınıza,bi evlilikte üstelkte 1 yıl bile olmamşken bu kdar değişim,tahammülszlk,şiddet..belki eşinz kabul ederse brlikte bir aile danışmanı yada psikolğa gtmenz faydalı olablr..

Canım sen eşine ne kadar izin verirsen o kadar üzerine gelir asla hakarete, şiddete izin verme
kendine bunu yapma konuş bu şekilde davranarak seni kaybedebileceğini bilsin güçlü ol

Cnm yazdıklarına çok uzuldum inan benımde evliliğimin baslarında bu tur sorunlarla karsılastım senın yasadıgın seylere benzıyordu.dayak ta vardı.ama biz bu sorunları astık Allah a sukur şimdi her ıstedıgımı yapıyor.bende sevıyordum bosanmak ıstemıyordum ama o benı buna ıtıyordu.benım soledıgımın bı onemı yoktu her kavgayı baslatan oydu. haklı olsamda dayak yıyen ben olurdum. şimdi ise el kaldırmaya korkuyor. kendısıyle cok mucadele ettı. hesseyı kendısını yaptını kabullendi.sana tavsıyem zamna bırak cnm.şimdi bebek ıstıyoruz bu yuzden dahada uzerıme dustu.üstüne hamile kalamam gıbı bırde sorunum var 1,5 yıldır ugrasıyoz .Allah en hayırlı zamnda hayırlısnı versın hakkımızda...

Ben bı tartsmada sussam da daha cok uzerıme gelıo hanı ben ona bı cevap vereyım kı yapacaklarında haklı olsun ben ınadına susuyorum susdukca daha da kırıcı konusuyo vurma ole evıre cevıre dovme degl ama ofke kontrolsuzlugu var ve bunda sole bı dsunce var bıkez ozr dlerse bndan snra hep o dıler

canım, sen onu pişman edeceksin. senin ne kadar asil ne kadar olgun, ne kadar anlayışlı bir insan olduğunu göre göre, kendini görmeye hatalarını kabul etmeye başlayacak. hemen mi tabiki hayır! zaman alacak pişmanlıklarını sana belli etmeyecek, ve bir gün gelecekki aslında sana yaptıklarından dolayı yaşadığı buhranı sana anlatacak..sadece sabır, hani bana taş atana ben gül atarım diye bir cümle vardır ya, bunu uygula..ilgisizliğini kabalığını duyma görme, zaten şiddette senin buna katlanamanan sonucunda çıkan tartışmalardan dolayı meydana gelmiş gibi

ıkı gun ıyıysek 3. Gun mtlaka kavga tartsma ve yatak ayryo aynı evde ıkı yabancı hatta dusman gbı yasıyoruz hıc ozr dleme kendnı affettrme yok hastalk sahbı oldm dsnmekten beynm agryo ama ıyılıgı de cok ıı oluyo bn anlamıyormmm

belki bi sans daha dıe daha btrmek ıcın erken gbı gelıo ne blım daha 8aylık evlıyım 22 yasındaym akıl almak ıcın yazdm zaten bılmıyorum

Bakın dayak ve aldatma zaten çok kati konular, sizde sadece dayak var ama hadi bunu affedip bir şans vermek istedin diyelim, şans o şansı isteyen adama verilir. Pişman olan ve yaptığının yanlış olduğunu anlayan. Kendine engel olamayan falan biri olsa ama pişman olsa özür dilese, yani bu durumda bile sağlıklı değil evlilik ama hadi sen de devam etmek bir şans vermek istedin verirsin. Ama senin eşin bunların hiç biri değil ki. Bu durumda denilecek hiç bir şey kalmıyor. Tek söyleyebileceğim çok sert ol. Dayağın asla ama asla kabul edilemez olduğu konusunda kati ol. Asla alttan alma. Özür dilemezse barışma. Boşanma sinyalleri ver. Yine bir dayak sonrasında git ve darp raporu al. Ve bunu bir koz olarak kullan. Hizaya getirmeyi dene. Ama evli misin evde hayvan mı eğitiyorsun belli olmayan bir durum olur bence. Hani ödül/ceza sistemi ile eşinin hareketlerini düzeltmek ne kadar aşk sevgi bırakır tartışılır. Hoş dayak ne kadar aşk sevgi bırakır o daha da vahim.

Daha kötüsü ile karşılaşma ihtimali ne demek ki?
Psikolojin bozuluyor farkında değilsin. Ona mecbur olduğunu düşünüyorsun.
Şiddetin olduğu evlilikte nasıl süreklilik beklenir ki? Düzelir mi sence?
İnsanlar yıllarca evli kalıp yine de saygı ve sevgiyi yitirmiyorlar. Eşinin psikolojik problemleri var. İkna edebilrsen doktora başvur.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eşine şiddet uygulayan erkekler ailesinden bol miktarda şiddet görmüştür veya babası annesini sürekli dövmüştür.
Aksi halde hele de şu zamanda hayanlar bile sevgiyle eğitiliyor artık. Diyecek bir şey bulamadım.

Öncelikle geçmiş olsun mu denir bilemiyorum bu duruma. Burada önemli olan bizim fikirlerimiz değil senin ne düşündüğün. Bu kişi değişir mi diye düşünüyorsan bana göre değişmez. Böyle sürer gider; sense yaşadıklarınla kalır, üstüne bir de sinir hastası olup çıkarsın. Yarın bir gün çocuğun da olur, ayrılmak daha da zorlaşır. Ayrılmak istiyor musun bunu düşün ve bu konuda kararını ver öncelikle. Eğer düşünmüyorsan çekeceksin, başka seçeneğin yok Yok ben dayanamam bu şekilde devam ettiremem diyorsan da yapacağın şeyleri sıralayayım. Birincisi şiddet gördüğün zaman dr a git ve rapor al. Basit tıbbi müdahaleyle iyileşir diye rapor verirler, önemli değil. Dava açıldığı zaman senin çok işine yarayacak. Artı bu durumda eşin tam kusurlu olduğu için maddi durumuna göre üst sınırdan tazminat ve nafaka alırsın. Başkaca bir sorun olursa da mesaj atarsan yardımcı olurum.

İnsan neyse odur, değişmesini beklemek ömrü tüketir
Ya bu deveyi güdeceksin, ya da bu diyardan gideceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…