daha kötüsü ile karşılaşma ihtimali nedir? Dayak olan bir ilişkide hatasını bile kabul etmeyen bir adama ne denilir ki? Neden boşanmayı düşünmüyorsun?
belki bi sans daha dıe daha btrmek ıcın erken gbı gelıo ne blım daha 8aylık evlıyım 22 yasındaym akıl almak ıcın yazdm zaten bılmıyorum
arkadaslar ben aranıza yenı katıldım evımde netım de yok suan ısyerınden yazıyorum ıkı arada bı derede ama yazmazsam cıldırcam kımseyle paylasamıyorum kımseye derdımı anlatamıyorum kendm de ustesınden gelemıyorum esımle problemlerım var bana eskısı gbı en azndan sevglı oldgmz donemdekı gbı degıl kotu davrNIYO COK BASIT SEYLERDEN TARTISIYORUZ GERCI BUNU ESKIDENDE YAPARDIK AMA O ZAMAN UZATMAZ VE ALTTAN ALABLIR GEREKTIGINDE OZUR DILERDI SIMDIYSE TAM TERSI HAKARET DAYAK NE ARARSANZ VAR YARSM EDIN LTFEN BOSANMAK ISTEIYORUM DAHA KOTUSUYLE KARSILASABLME IHTMALIM VAR DUZELME IHTIMALI NEDIR NE DEGLDR O BENI SEVEN ADAM GTTI SANKI ESKDEN ETRAFMDA PERVANEYDI SMDIYSE KIRMAKTAN ZEVK ALR GBI HATASNI DA GORMUYO HEP KENDNI HAKLI GORUYO VURDYSA SUNU YAPTIN KI VURDM DIO NAPCAM BENNNN
VAR YARSM EDIN LTFEN BOSANMAK ISTEIYORUM DAHA KOTUSUYLE KARSILASABLME IHTMALIM VAR
belki bi sans daha dıe daha btrmek ıcın erken gbı gelıo ne blım daha 8aylık evlıyım 22 yasındaym akıl almak ıcın yazdm zaten bılmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?