Ne yaptın canım?son durum nedir?umarım herşey gönlünce olur..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ne yaptın canım?son durum nedir?umarım herşey gönlünce olur..
nasıl yanı evi terkedersem ben mı suclu oluyorum e ama kovuyo aksam geldıgınde bana sıddet uygulamayacagı ne malum ki .s
tesekkur ederım bundan sonra beni nasıl bı hayat beklıyo bılmıyorum tek benı tedırgın eden sey bu..içim daralıyo ve butun bnlara ramen hala salak gbı acaba evı bn terketmesem mı ondan mı bı adım bklesem benı ıstemeyen haksızlık ypan o.o mu cıkıp gıtse dıe dusunuyorum salak gbı kendmı suan okdar kotu hıssedıyorum kı..işyerınde olmasam suan coktan aglamıstım..yemek bıle yıyemedım elim ayagm ttryo allahım yardım etsn bn cok kotuyum..haketmedım ya
Herşey güzel olacak tabiii...unutma her karanlığın sonunda bir aydınlık vardır,hayat her zaman inişlerle dolu değil ki,bazen düşüp,bazen kalkacaksın.bazen koşup,bazen dinleneceksin..sen çok koştun,yoruldun.şimdi dinlenme ve güzel günleri bekleme vakti..rabbim yar ve yardımcın olsun..
Önce hemen bir avukatla görüş bence. Ne yapman gerektiğini o söyler. Avukat telefonu verecek birileri olmalı burada veya çevrende. Evi terkedenin o olması senin adına avantaj olur.
Bu evlilik gerçekten bitmiş. Böyle biriyle kaç gün iyi olabilirsin ki? Tedavi de paklamaz onu. Haketmediğimiz şeyler yaşayabiliyoruz. Seçiminin yanlış olduğunu sonradan anladın tabi ki.
Çocuğun olmadığı için şanslısın aslında bunun için dua et. Bu açıdan bak teselli olsun sana. Ailen yanındaysa kolay atlatırsın.
amin inşallah dedğin gbi güzel günler gelir bu berbat 8 ayımın sonunda..hayatımda belki de ilk defa keşke dedm ve pişman oldum.kaldı ki bu kişiyle evlenme kararımı almamdakı tek etken de beni seviyo sayıyo deger veriyo beni asla incitmez mantgydı ole alelade ask sevgı yoktu bnde benı mutlu eder uzmez basında tasır dedm bnde hoslanıyorum zamanlada bu ılgısıyle daha da severım dedm.keske o zaman bu dusuncem olmasaydı da noktayı ta o zaman koysaydm..cok işaret vardı onmde ama gormedm daha kına gunu snnem bana mecbr deglsn mutsuzsun smdi de smdı vazgec dedı ama ben her kadının da olan o sabıt fıkrıyle belkı duzelır dedm..
Ah biz kadınlar...aslında rabbimizin sadece bize daha çok vermiş olduğu sabır,hoşgörü ve merhamet duygularını yalnış yerlerde kullanıyoruz.haketmeyenler etrafımızda dolu ama...off...bununla geçmiş olsun...geçecek inşallah..
inşallah geçecek inşallah yine eskisi gbi hayat dolu olcam gecen üniversiteden bi arkadasımı gordum bana gozundekı yasama sevncne noldu dedı cok degsmıssın benm tendgm kubra bu degl kotu seyler mı yasadn noldu sana dedı..okadar utandm kı kendmden o an yer yarılsa da ıcıne gırsem dedım..
Tan vaktindesin,güneş doğmak üZere:)her ne olursa olsun,geçmiş gelecek...hepsi bize bişeyler öğretebilmek için..ders alabildiysen eyvallah deyip yola devam edeceksin..bakma kimsenin söylemlerine
[sıze=3]yanına gidebileceğin bir ailen var mı? O sana vurduğunda evi terketmeyi denedin mi hiç?
Susup oturursan kabullenmiş sayılırsın değiştirmek istiyorsan icraata geçmelisin ama düzelmiyorsa da fazla çabalama gençliğine yazık[/sıze]
garip bi aileyle evlenmişim evden ben gidersem eger haklıyken haksız duruma dusuyorum kadın kısmı dısarıya cıkmazmıs evı terkedemezms gıderse gerı donemezmıs vs vs vs işde ama suan durum farklı kovdu benı
[sıze=3]kocan da bunu biliyor ve kullanıyor
hem ailesi hem de kocan tarafından kıskaca alınmışsın
kimin ne dediğini umursama eğer sana böyle dayatmalar yapıyorlarsa benim de bildiğim erkek karısını el üstünde tutar incitmez şiddet uygulamaz biz de böyle biliyoruz sizin oğlunuz bunları yerine getirdi mi ki benim dört dörtlük olmamı bekliyosunuz dersin
haklıysan herşeye verilecek bir cevabın olmalı[/sıze]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?