Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
umudumsun bende yeni gördüm yazını:)))
geçmiş olsun canım...2.denemede inş evladına kavuşursun..bende 2.denemde hamile kalmıştım..inş sende ve tüm isteyenlerde evladına kavuşsun..
bu arada bende karadenizliyim...
canını sıkma![]()
larem allah bebeğine sağlıklı uzun ömür versin bende dondurulmuş bebişlerimi transfer ettirecem senin gibi donmuş bebiş annelerini gördükçe çok mutlu ve umutlu oluyorum darısı bizlerin başına inşallah aminnnn
canım sağoll...ya ilk denemde direk sıfır çıkınca şok oluyo insan..hani sonuç 2-3 çıksa yine biraz tutunama vardı diyecem ama direk sfır..Rabbim aynı şeyi tekrar yaşatmasın inşallah...Allah evladını sana bağışlasın vegüzel yazılar yazsın hepimize canım...karadenizin neresindensin canım?[/QUOTE
amin inş yaşatmasın canım...rabbim tez zamanda evladına kavuştursun seni...
bebeğim için yazdığın yazı içinde çok teşekkür ederim.amin inşş....
ben rizeliyim canım...
umudumsun geldi benim meleğim darısı başına inşallahhhhhhhhhhhhh....... dualrım seninle canım....
umudumsun geldi benim meleğim darısı başına inşallahhhhhhhhhhhhh....... dualrım seninle canım....
tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rabbim tamamına erdirsin inş....
darısı umudumsuna ve esracım sana...
ayy bebişin ne tatlı olmuş öyle inşallah rabbim sana da öyle cici bir evlat nasip etsin canım:)))
2011 bizim olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnn:)))
hilalcim sağol canım darısı başınıza inşallah, dualarım sizinle emin olun....