umutsuz,yorgun..ya yine olmaz ise...

umudumsun bende yeni gördüm yazını:)))
geçmiş olsun canım...2.denemede inş evladına kavuşursun..bende 2.denemde hamile kalmıştım..inş sende ve tüm isteyenlerde evladına kavuşsun..
bu arada bende karadenizliyim...

umudumsun bende yeni gördüm yazını:)))
geçmiş olsun canım...2.denemede inş evladına kavuşursun..bende 2.denemde hamile kalmıştım..inş sende ve tüm isteyenlerde evladına kavuşsun..
bu arada bende karadenizliyim...

canım sağoll...ya ilk denemde direk sıfır çıkınca şok oluyo insan..hani sonuç 2-3 çıksa yine biraz tutunama vardı diyecem ama direk sfır..Rabbim aynı şeyi tekrar yaşatmasın inşallah...Allah evladını sana bağışlasın vegüzel yazılar yazsın hepimize canım...karadenizin neresindensin canım?

larem allah bebeğine sağlıklı uzun ömür versin bende dondurulmuş bebişlerimi transfer ettirecem senin gibi donmuş bebiş annelerini gördükçe çok mutlu ve umutlu oluyorum darısı bizlerin başına inşallah aminnnn

canım sen hangi merkezde yaptırıyosun transferini ve memnunmusun...

umudumsun geldi benim meleğim darısı başına inşallahhhhhhhhhhhhh....... dualrım seninle canım....

canım sağoll...ya ilk denemde direk sıfır çıkınca şok oluyo insan..hani sonuç 2-3 çıksa yine biraz tutunama vardı diyecem ama direk sfır..Rabbim aynı şeyi tekrar yaşatmasın inşallah...Allah evladını sana bağışlasın vegüzel yazılar yazsın hepimize canım...karadenizin neresindensin canım?[/QUOTE

amin inş yaşatmasın canım...rabbim tez zamanda evladına kavuştursun seni...
bebeğim için yazdığın yazı içinde çok teşekkür ederim.amin inşş....
ben rizeliyim canım...

umudumsun geldi benim meleğim darısı başına inşallahhhhhhhhhhhhh....... dualrım seninle canım....

canımm çok ama çok sevindim...dün sırf bu haberi almak için nete girdim..ve gördüğüm andan itibaren gözyaşlarına boğuldum..canım benimm lütfen banada dua et...senin gibi güzel yürekli bir annenin duası mutlaka kabul olur...Allhım sağsalim sanakavuştursun bebişini canım benimmm....

etmez miyim canım ya rabbim hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın... bu yolla bebiş sahibi olmak çok zahmetli ve yorucu allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın...

ayy bebişin ne tatlı olmuş öyle inşallah rabbim sana da öyle cici bir evlat nasip etsin canım:)))
2011 bizim olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnn:)))

2011 yılı hayırlı uğurlu olsun arkadaşlar:)))
şaka bir yana inş 2011 yılında evlatlarınızı kucağınıza alırsınızzz...tüm herkesin yüzü gülsün inşşşşşşşşş

umudumsun canımm bak en azından senın tarnsferın olmuşş ben onu bıle yasayamadım ilaçların yan etkısını yasadım ama yumurtalarımerken catladı tedavı ıptal obur aya tekrar gelın dedıler dusun kendı topiğimden bılıyorsun ben tutarmı tutmazmıyı bıle yasayamadım dusunsene
herseyın yolunda gıtmış olması bıle gusel bence
ben sımdı dondurulmuslarım olmazsa yenıden denesem yıne aynı korku var yıne erken çatlarlarsa dıye en azından transfer olursa tutma ıhtımalıde var suan benım elımde hiçbişey yok
drun da cok sacma konusmus cnm embyo ya tutunmaz değer 0 olur yada tutunur zaten değer yuksek olur yada 3. secenek tutunur ama devam etmez bhcg değerı katlanamz ve kımyasal gebelık olur yasnı drun demkkı kımyasal gebelık olsaydı bari demk ıstemıs sanırım cok sacma..
cesaretını topla hersey gusel olacak cnm

Back
X