• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

umutsuz,yorgun..ya yine olmaz ise...

umudumsun canımm bak en azından senın tarnsferın olmuşş ben onu bıle yasayamadım ilaçların yan etkısını yasadım ama yumurtalarımerken catladı tedavı ıptal obur aya tekrar gelın dedıler dusun kendı topiğimden bılıyorsun ben tutarmı tutmazmıyı bıle yasayamadım dusunsene
herseyın yolunda gıtmış olması bıle gusel bence
ben sımdı dondurulmuslarım olmazsa yenıden denesem yıne aynı korku var yıne erken çatlarlarsa dıye en azından transfer olursa tutma ıhtımalıde var suan benım elımde hiçbişey yok
drun da cok sacma konusmus cnm embyo ya tutunmaz değer 0 olur yada tutunur zaten değer yuksek olur yada 3. secenek tutunur ama devam etmez bhcg değerı katlanamz ve kımyasal gebelık olur yasnı drun demkkı kımyasal gebelık olsaydı bari demk ıstemıs sanırım cok sacma..
cesaretını topla hersey gusel olacak cnm

canım Allah razı olsun..varya hep onu düşünüyorum değer sıfır çıktıya..ya yine aynısı olursa diyorum..ya acaba bendemisorun var diyorum..rahim tutamadımı bebişimi...insan bi kere böyle yaşayınca ikincide aynı şeyleri yaşamaktan korkuyo..canım benimm ..canım...dilerim Allah bi daha olumsuz hiç birşeylerle karşılaştırmaz bizi...buraya güzel haberler yazalım inşallah canım hep birlikte...

Back
X