• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Umutsuzlar kulübü:))

Canınızı sıkmayın benim eşim 12. Seferde devlete atandı. Pes etmeyin
Heves etmiştim baya artık istemiyorum galiba diyorlar ki bana "istemiyoruz işte almıyoz seni ne diye bu başvuru" 😁
Devlet beni her atamada kaybediyor,sadık bir kalp bulursam yerleşmeyi düşünüyorum😁😁

• Beğen
Reactions: rpt
Amin amin canım benim ❤️❤️ ben de öyleyim. Keşke yakın olsak böyle kadınlar toplanıp dertleşip kahve içebilsek. Etrafımda çekinmeden derdiğimi anlatabileceğim,ileride bana koz olarak kullanmayacak kimse kalmadı. Bir burası var sizler de iyi ki varsınız❤️
Öyle bende 6 senemi verdim. Şuan dipteyim. Sürekli dilimde olan tek dua Allah'ım benim gibi darda olan kimse yardım et. Bir çıkar yol göster..

Amin amin canım benim ❤️❤️ ben de öyleyim. Keşke yakın olsak böyle kadınlar toplanıp dertleşip kahve içebilsek. Etrafımda çekinmeden derdiğimi anlatabileceğim,ileride bana koz olarak kullanmayacak kimse kalmadı. Bir burası var sizler de iyi ki varsınız❤️
Keske vallahi al benden de o kadar. Hangi sehirdesiniz

Şuan biraz daha iyiyim! Teşekkürler kızlar. Ferahladım... ister bir daha dene deyin,ister boşver. Ben kendimi iyi hissedeyim yeter ki. Bazı şeyler avucumdan kaymasın🥺

İyi aksamlar. Canım çok sıkkın bir şeyler paylaşmak istiyorum. Heves ettiğim bir başvurum vardı bir kurum için yıllardır uğraşıyorum. Bugün aciklandi,olumsuz. Eğitimdi. Yıllardır heves ediyordum. Öyle üzüldüm ki.
Öte yandan bir başka kuruma basvurmustum iş için. Markette çalışacağım artık.
Bir yandan umutsuz durum bogazimda yumru burakti. Yıllarca hep neyi elime atsam olmadı. Maddi sıkıntılar,okul,ev derken insan farklı çıkış kapıları arıyor.
Zaten bir daha başvurmam da. Bana çok iyi gelecekti. Farklı tecrübeler,insanlar,başkalarına el uzatmak bana iyi gelecekti. İçimdeki sıkıntıyı paylasmak istedim.. banyo yapıp yatacağım.
Zaten bir daha başvurmam demeyin her şey zamanını bekler kaç sene sonra atanan insanlar var onları düşünün vazgeçmeyin lütfen

Back
X