Umutsuzluk bi hastalık olmalı...

ZayseB

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2014
88
8
1
İstanbul
Kızlar daha önce yazmıştım hikayemi yeni nişan attım diye..çok zor günler geçirdim atlatmaya çalışıyorum ama bi yandan bakıyorum herkes işinde gücünde hayat devam ediyor.ben 30 yaşındayım yaşımıda gösteren biri değilim ama bazı insanlar bu yaş için geç kalındığını ima ediyor yani inançlı bi insanım ama bazen umudum yok oluyor sadece evlenip çocuk sahibi olmak mutlu bi yuva kurmak istemiştim olmadı bundan sonra olurmu umutsuzum sanki hiç evlenemicekmişim gibi geliyo sizede öyle olupta evlenen oldumu?

30:30

boşuna canını sıkıyorsun hayat neler getirir hiç bilemezsşn ve hiçbir zaman hiçbir şey için geç kalmazsın. geç olması istediğin gibi olması olasılığını yükseltir hatta. 40 yaşına kadar bekar yaşayan çok sevdiğim bir ablam vardı. çok iyi bir işi ve hayatı olmasına rağmen herkesin mutlu bir aile kurabilmesi için yeterli olmadığının farkındaydı ve doğru zamanı bekledi. 40 yaşında bir yabancı ile evendi 2 yıl sonra çocuk yaptılar ve şu an Los Angelas'da mutlu olduğunu söylediği koca bir ömür yaşıyor. çok takma o yüzden. hatta bittiği için biraz daha şanslı hissedebilirsin. artık daha iyisini bulabilme fırsatın var. ya evlenmiş olsaydın? yürümeyeceği belli bir ilişkiyi mutlu olacağını sanarak kabul etseydin de sonra mutsuz bir evliliğin içinde mulsaydın kendini daha kötü... O yüzden çok düşünme her şey olacağına varır. hayatına keyfine bak kendi değerini kendin bil

Son düzenleme:
cnm allah buyuktur bolbol dua et . hayırlısı böleymıs demekki allahtan umit kesılmez. eminim kalbıne gore birini bulacaksn.

Sağol cnm haklısın inşallah iyi gelişmeler olur hayatımda

Canim bende ayni moddayim..sanki kimseyi bulamiycam gibi geliyor.ve artik bulamiyorumda kimse kalmadi cevremde herkes bekar.hersey vaktinde guzelmis sanirim.sanki ben kacirdim o treni gibi geliyor bana..bu yastan sonra cikanlarda zaten hep bi sorun bulunuyo secicilikten..hakkimizda hayirlisi tabii..ama insanin en guzel gunleri boyle gidincede umut yok ditorm bende ;(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim benim daha öncede yazmistim sana ben aynı şeyi yaşıyoruz die hiç bole dusunmeyelim bi bakmisin o insanlar coluk çocuğa karışmış rabbimize siginalim bizim rabbimiz var aynı şeyleri yaşadık aynı şeyleri tattik Rabbim hayırlı insanlarla karşılaştırsin bizi amin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Amin inşallah canım 🙌

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…