Umutsuzluk

• Konu Sahibi Konu Sahibi GCos
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
biliyor musun ben de bir zamanlar çok büyük bir aşk acısı çekmiştim.her sabah uyanınca nefesim kesilir gibi hissediyordum.akşamları da sürekli ağlıyordum.hiç geçmez diyordum,ilk aşkımdı.sonra geçti,yeniden sevdim ,evlendim,mutluyum.üstelik ben nişanlı iken çıktı geldi nolur onu bırak bana dön diye.ben bunu mu sevdim dedim ya :)) geçiyor ,zaman sarıyor yaraları.sen şu an ne hissediyorsan onu yaşa.ağla ,depresyona gir,acını yaşa.sonra geçecek zaten bunlar normal duygular.hepsi geçecek güzelim sabret.

Bu dünyaya bir kere geldin kimse için yaşamana gerek yok kendin için yaşaman yeterli. Önüne bak olmuyorsa vardır bir sebebi

Ne zaman geçer acaba takribi ? Düşünüyorum adam hayatına bişey olmamış gibi devam ediyor yaşıyor birde bana bak.içimden beddua etmek geliyor ona sürekli geri sana döner yapma diyorlar da ben hakkımı helal etmek istemiyorum bana ne istediğini bilmeden bunları yaşattığı İçin ondan nefret ediyorum

Ben de cok acılar çektim bu konularda...
Çok iyi anlıyorum yani...
Ancak geriye dönüp bakınca gidenin ardından aylarca üzülmenin bana sadece zaman kaybettirdiğini gördüm...
Kolay değil şimdi sana ne desek okurken belki biraz teselli bulup gece yine o modda olacaksın..
Ayrılık acısını yaşayıp bitirmen gerek...Ağla, üzül ama bisüre...Bitmeli sonra...Biraz da Allah'a bırak. Ben hangi işimi Allah'a bıraksam en güzel en iyi şekilde çözüldü...Olmaz deninenler oldu...
Bu süreçte onu kesinlikle hiçbi şekilde takip etmemelisin, yoksa o sürec bitmez

Sosyal medyası yok zaten kendisi zaten sosyal gerek duymuyo yakında birini bulur devam eder olan bana oldu sadece onun gibi gamsız ve vicdansızlar tükensin hayattan inşallah

Ben de cok acılar çektim bu konularda...
Çok iyi anlıyorum yani...
Ancak geriye dönüp bakınca gidenin ardından aylarca üzülmenin bana sadece zaman kaybettirdiğini gördüm...
Kolay değil şimdi sana ne desek okurken belki biraz teselli bulup gece yine o modda olacaksın..
Ayrılık acısını yaşayıp bitirmen gerek...Ağla, üzül ama bisüre...Bitmeli sonra...Biraz da Allah'a bırak. Ben hangi işimi Allah'a bıraksam en güzel en iyi şekilde çözüldü...Olmaz deninenler oldu...
Bu süreçte onu kesinlikle hiçbi şekilde takip etmemelisin, yoksa o sürec bitmez
Bende işimi Allah’a bırakıyorum ama umutsuzluk hala hakim :(

Sakin umutsuzluga kapilma
Allah razı olsun bende her gece dua ediyorum Allah’a ama içimde intikam da var Allah’ın bildiğini saklayacak değilim umarım pişman olur her baktığı yerde görür içi yanar diyorum içimden biliyorum olayın sıcağıyla ama Allah’a yalvarıyorum diyorum bi bildiğin vardır senin bana daha güzel bir plan çizdiğin için böyledir diyorum.Bende üstüste yaşadım herşeyi bi senedir zaten sürekli kötü davranan biriydi benimde çok gururum kırıldı ama yalnızlıktan ve bağımlılığımdan sustum sürer belki dedim en son gitti .Şimdi de çok yalnızım işim de düzen tutmadı hepsi üstüste geldi Allah biliyor ya son bi senedir hiç ağız dolusu güldüğümü hatırlamam ama umudum var bazen bitiyor ama diyorum Allah’ımın bir bildiği vardır mucizeni göster sabahım olsun benim de artık.Hep böyle terkedilmek aldatılmak vs beni çok yıprattı artık bende mutlu olmak istiyorum 32 yaşındayım bende evimi barkımı kurmak istiyorum diyorum ben ne yaptım da bedelini ödüyorum affet diyorum hep :KK43:

Sakin umutsuzluga kapilma
Bitti herşey duygusu geliyor, ben artık asla bir ilişki yaşayamayacak mışım , güvenemeyecekmişim gibi geliyor.Burda da insanları hep okuyoruz herkes bin pişman evlendiğine ilişkiler hep sıkıntılı.Ben umutsuzluğa nasıl düşmeyim ? kimseyi hayatıma alamayacakmışım hiç insan kalmamış gibi sanki dünyada...Bu fikri kabul etmem gerekiyor gibi ama üzülüyorum

Bitti herşey duygusu geliyor, ben artık asla bir ilişki yaşayamayacak mışım , güvenemeyecekmişim gibi geliyor.Burda da insanları hep okuyoruz herkes bin pişman evlendiğine ilişkiler hep sıkıntılı.Ben umutsuzluğa nasıl düşmeyim ? kimseyi hayatıma alamayacakmışım hiç insan kalmamış gibi sanki dünyada...Bu fikri kabul etmem gerekiyor gibi ama üzülüyorum
Bak beni iyi dinle tecrübeyle sabit
Hiç ummadığın bir yerden bir kısmet çıkar
Olmayan şey için sakin diretme ama sakın
Şu an hayatın bitmiş herşey boş gibi geliyor
Bütün hayatın bitmiş gibi
Asla öyle değil asla
Bu dönemde biraz destek al ilaç tedavi al yeter.hic kimse vazgeçilmez degil
Benimde kız evladım var ona her daim anlatıyorum hayatta en önemli şey ne biliyormusun.kendin sağlığın ,meslegin ,ve ailen.inan bana herşey ama herşey boş.meslek para kazanmak için önemli herşeye herkese karşı sağlam durmak için ve kafanı dağıtmak için.
Ayrıca şunu merak ettim kaç yaşındasın
Mesleğin eğitimin ne
Ailen nasıl

Bak beni iyi dinle tecrübeyle sabit
Hiç ummadığın bir yerden bir kısmet çıkar
Olmayan şey için sakin diretme ama sakın
Şu an hayatın bitmiş herşey boş gibi geliyor
Bütün hayatın bitmiş gibi
Asla öyle değil asla
Bu dönemde biraz destek al ilaç tedavi al yeter.hic kimse vazgeçilmez degil
Benimde kız evladım var ona her daim anlatıyorum hayatta en önemli şey ne biliyormusun.kendin sağlığın ,meslegin ,ve ailen.inan bana herşey ama herşey boş.meslek para kazanmak için önemli herşeye herkese karşı sağlam durmak için ve kafanı dağıtmak için.
Ayrıca şunu merak ettim kaç yaşındasın
Mesleğin eğitimin ne
Ailen nasıl
Ben 32 yaşındayım,mimarım. bu süreçte işe gidemedim depresyondan dolayı bakalım düzene girecek mi.Terapiye gidiyorum ama ilaç almak istemedim daha önce aldım kilo yapıyor ve kalıcı oluyor kilolar.Ondan dolayı terapide başıma sürekli neden terkedilmeler geliyor diye çözüm üretmeye, kaynağını bulmaya çalışıyorum.Ama daha çok, Asla yuva kuramayacağım gibi geliyor.Hele o adam hayatına devam ettikçe mutlu oldukça içim daha çok yanıyor .

Ben 32 yaşındayım,mimarım. bu süreçte işe gidemedim depresyondan dolayı bakalım düzene girecek mi.Terapiye gidiyorum ama ilaç almak istemedim daha önce aldım kilo yapıyor ve kalıcı oluyor kilolar.Ondan dolayı terapide başıma sürekli neden terkedilmeler geliyor diye çözüm üretmeye, kaynağını bulmaya çalışıyorum.Ama daha çok, Asla yuva kuramayacağım gibi geliyor.Hele o adam hayatına devam ettikçe mutlu oldukça içim daha çok yanıyor .
Ya işte sende aynı şeyi yapacaksın hayatına bakacaksın .
Ne güzel mimarmissin harika bu
Senin gibi kültürlü başarılı bir bayan bir erkek için neden çaresiz olsun.
Senin yaşadıklarının birçoğunun en babasını yaşadım.inan bana arkana bile bakma hayatına bak.isine dört elle saril bak bunalr tecrübe beni dinle.ailene sarıl herşey gelip geçer.sen hayatına güzelce devam et.o kişinin adını bile anma.seni istemeyeni sende isteme bu kadar basit

Ya işte sende aynı şeyi yapacaksın hayatına bakacaksın .
Ne güzel mimarmissin harika bu
Senin gibi kültürlü başarılı bir bayan bir erkek için neden çaresiz olsun.
Senin yaşadıklarının birçoğunun en babasını yaşadım.inan bana arkana bile bakma hayatına bak.isine dört elle saril bak bunalr tecrübe beni dinle.ailene sarıl herşey gelip geçer.sen hayatına güzelce devam et.o kişinin adını bile anma.seni istemeyeni sende isteme bu kadar basit
Zaten kabullendim iyice oturttum kafamda.Ben biraz Allahtan da Ümit kestim galiba sorun orda :(

Şu konu girişlerinde bilen bilir diye başlıyorlar sanki bana kim ?? bacım 600 bilmem kaç küsürlü forumda kim seni ve konularını bilecek ?

Şu konu girişlerinde bilen bilir diye başlıyorlar sanki bana kim ?? bacım 600 bilmem kaç küsürlü forumda kim seni ve konularını bilecek ?
Üstüste açtım ondan yazmıştım.Konu Burda yazdığımdan farklı değil

Üstüste açtım ondan yazmıştım.Konu Burda yazdığımdan farklı değil
Hayatta hiçbir şey ve hiç kimse senden daha değerli değil unutma! Birgün herşeyi unuttuğunda arkana dönüp bakacaksın ve şu hallerine üzüleceksin hatta pişman olacaksın.

Hayatta hiçbir şey ve hiç kimse senden daha değerli değil unutma! Birgün herşeyi unuttuğunda arkana dönüp bakacaksın ve şu hallerine üzüleceksin hatta pişman olacaksın.
Umarım o günler hemen gelir

Gelir ve bayanın dediği gibi pişman olursun şu an sen saglikli düşünemiyorsun
Emin ol adını bile unutursun
Sorun ama o adam değil sadece sorun kronik güvensizlik ve umutsuzluk bırakması bende.Asla kimseyle o denli bir ilişkiyi bir daha oluşturamam düşüncesi

Konuya hakim olamadım ne zamandır ilişkiniz vardı?
2 yıl, sonra adam beni terketti.Beni artık arkadaşı gibi görüyormuş sevgilisi gibi sevemiyormus.Ama hareketleri ve sözleri paralel olmadığı çok zaman oldu rol yaptı.Gururumu kırdı kendime güvenimi zedeledi , ne istediğini bilmez davrandı.

Back
X