Umutsuzluk

• Konu Sahibi Konu Sahibi GCos
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
2 yıl, sonra adam beni terketti.Beni artık arkadaşı gibi görüyormuş sevgilisi gibi sevemiyormus.Ama hareketleri ve sözleri paralel olmadığı çok zaman oldu rol yaptı.Gururumu kırdı kendime güvenimi zedeledi , ne istediğini bilmez davrandı.
Bir kere bittiğinde bir daha asla eskisi gibi olamıyor zaten. Bak hiç üzülme tamam mı? Ben 4 yıllık bir ilişkinin enkazından sapa sağlam çıktım ve mantık evliliği yaptım bence en güzeli mantık evliliği..

Sorun ama o adam değil sadece sorun kronik güvensizlik ve umutsuzluk bırakması bende.Asla kimseyle o denli bir ilişkiyi bir daha oluşturamam düşüncesi
Yaa güvende kazanırsın güvende duyarsın.niye umutsuz olucam yaa mimarm ben mimar okumuşum elim ayağım düzgün.altina bir araba çek geZ toz eğlen yahu yasananalri birka unut artık.gelecege bak.bak ki yeni kapılar açılsın kismetler çıksın.isnle ilgilen güzel giyin ye iç ge ya.senin yerinde olucam varya adamı orta yerinden catlatirum gücüne güven kendine gel sılkın yaaa

Beni kim umutsuzluğa guvensizlige sokabilir.kim?
Onlar kim yaaa
O seni terk eden ne gücü var buna ne hakkı var
Sen neden böyle hissediyorsun
Bırak ne hali varsa görsün
Seni hiç bişey umutsuzluğa dusurmemeli
Benim kızıma ilk öğreteceğim şey,
Asla kimseye baglanmasin saplantı yapmasın hickimse vazgeçilmez değil.bu haytta kız arkadaşlarına da erkek arkadasinada oz l yaşantısında sana yamuk yapanı bırak gitsin hiç hayatımda yeri olmaz
Elini sallasam ellisi
Yahu gücüne inan senin kariyerin yerindeyse kişiliğin duVunse ailen iyiyse
Mesleğin varsa elin ayağın duzgunse her kapı sana açılır.

Sen çok değerlisin.
Sen sevilmeyi hak ediyorsun.
Sen mutluluğu hak ediyorsun.
Sen çok güçlüsün.
Senin kocaman bir kalbin var.
:KK200: :KK200::KK200:

Üzülmende gerekiyor bence
Üzülmesen anormal zTen

Beni kim umutsuzluğa guvensizlige sokabilir.kim?
Onlar kim yaaa
O seni terk eden ne gücü var buna ne hakkı var
Sen neden böyle hissediyorsun
Bırak ne hali varsa görsün
Seni hiç bişey umutsuzluğa dusurmemeli
Benim kızıma ilk öğreteceğim şey,
Asla kimseye baglanmasin saplantı yapmasın hickimse vazgeçilmez değil.bu haytta kız arkadaşlarına da erkek arkadasinada oz l yaşantısında sana yamuk yapanı bırak gitsin hiç hayatımda yeri olmaz
Elini sallasam ellisi
Yahu gücüne inan senin kariyerin yerindeyse kişiliğin duVunse ailen iyiyse
Mesleğin varsa elin ayağın duzgunse her kapı sana açılır.
Kızınız kaç yaşında bilmiyorum ama annem beni demek ki beni sevgisiz yetiştirdi.Siz kızınıza kesinlikle yardımcı olun

Back
X