Umutsuzluk

Açıkçası bu dediklerinizi neredeyse her ay yapıyorum ama evet şekerli gıda çok yiyiyorum

Çok haklısınız inşallah kafamı toparliycam

Açıkçası bu dediklerinizi neredeyse her ay yapıyorum ama evet şekerli gıda çok yiyiyorum
Bir de rafine şekeri neredeyse hiç tüketmeyip, meyve vs doğal şekeri de ve karbonhidratı da kontrollü tüketip deneyin. Bence etkisi olacaktır.

Çevredekilerin ne dedikleri uuummrumda bile değil
Ben de 2 yıldır evliyim, henüz çocuk yapalım diye düşünmedik bile hiç.Psikolojik olarak hazır hissetmiyorum. Hissetsem bile şu dönemde hamileliği göze almazdım. Benim de etrafımda çok söyleyen vardı ama lafı ağızlarına tıkıyorum.
En çok da "hazır evdeyken aradan çıkar" Yahu aradan çıkar dedikleri de bir insan yavrusu.
Ayda yılda bir sevmeye gelecekler diye bunda diretmeye hakları var mı hayır yok

Cok kafanizda buyutmeyin, herhangi bir sorununuz yoksa eger zamani degil demekki.
Allah herseyin hayirlisini nasib etsin, dunyaya cocuk getirmek ve buyutmekte ayri zor gercekten.
2 cocuk annesi olarak diyorum bunu, hamd olsun iyi ki varlar o ayri.
Ama cocuksuz gunlerinizin bence keyfini cikartin ve cok kafaniza takmayin.
Rabbim hayirlisi ile gonlunuzdekini nasib etsin insallah.

Kürlere hiç girmek istemiyorum açıkçası hormonlara etki edebilir diye
Karmasik kurlere ben de karsiyim ama mide probleminiz ve bir rahatsizliginjz yoksa sogan kurunu deneyebilirsiniz, rahmi temizliyor sonucta ve sadece gebe kalmak icin degil her kadinin en azindan sene de bir kez yapmasi cok faydaliymis, ben sogan kurunu yaptigim ay hamile kaldim ...dedigim gibi saglik sorununuz yoksa deneyebilirsinz

Bağışıklık içinde çok etkilidir soğan kürü. Ben covid dönemi özellikle yapıp içiyorum...

Milletin ne düşündüğüne ve dediğine hiç takmayan biri olarak anlayamıcam

Daha 21 yaşındasın sen çocuksun birkaç yıl bekle
26 yaşındayım yeni evlendim 2-3 sene çocuk istemiyoruz sen daha çok küçüksün acele etme
Çocuk işi çok zor uykusuzluk gaz hastalığı filan derken 21 yaşında bunları yaşama
Okumadıysan git oku meslek sahibi ol çalış

Okulumu okudum mesleğimde var Allaha şükür evden çalışıyorum inşallah hayırlısı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…