Umutsuzum:(

seydahancer

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2009
547
1
0
48
İstanbul
cuma günü transferim yapıldı şubat 18 de test günüm ve sadece 1 yumurtam döllenmişti ama ben çok umutsuzum tutmadı çok kötüyüm hiç bir belirti yok eşim zorla yatırıyor beni ona bişey diyemiyorum üzülmesin diye of of çok fenayım olmayacak işteklava:klava:klava:klava:klava::bbo::bbo:

canım saçmala niye böyle düşünüyorsun eger böyle düşünürsen baltan kaybedersin yazık degilmi sana eşine emeklerine tek bi yumurta ile hamile kalan arkadaşlarımız var eminim onlarda sana yazacaklardır unutma herşey Allah tan umudunu kaybetme Rabbim yardımcın olsun

canım karamsar olman için çok erken nerden biliyosun tutmadığını herkeste belirti olcak diye birşey yok tek yumurtayla hamile kalan çok onun için kendini yıpratma derim bebişinide üzersin,bi sorum olcak sana ilk denemenmi ve hangi ilaçları kullandın tedavinde?inş bebişin sımsıkı tutunmuştur annesine güzel haberini alırız:CüvCüv:

cok erken pes etmıssın canım aslında sen ne ıstersen bunyen onu kabullenıyor sen kafanda bıtırmıssın olmıcak dıye olmaz tabı umutlu ol bebeklerınle konus anne olucam de pozitif ol yanııı herkeste belırtı olucak dıye sart yok bence senın gıbı konusan cok ınsan gordum burda mutlu sonuca ulastılar ınsallah sen yanılıyosundur ve hamılesındır canım

canım bak bende bugün öyleydim ama arkadaşlar bana destek oldu. benim 5. gün belirtiler bitti. herkeste olacak diye bir şey yok. bebişleri üzme sev onlarıı konuş. pes etme. canlarım benim

Olumsuz olma canım, bak burda Mehay isimli arkadaşımız hem tek bir embryo ile hemde üstelik dondurulmuşla hamile kaldı. Sana bundan daha iyi bir umut olamaz diye düşünüyorum.

Doktorum aradı bugün nasılsın diye ama neden bilmiyorum umutlarım tükeniyor gibi inşallah tutunur bebişimde bana süpriz yapar

haydaaa nie umutsuzluğa kapılıyorsun kardeş yaa iyi düşün iyi olsun morelin ne kadar yüksek olursa başarın o kadar artacaktır bence tamamdır hakkında hayırlısı olsun başarılar arkadaşım.

Canım bişey söylicem bir yumurtayla hamile kalan çok kişi var birde normal hamile kalanlar hep tek yumurtayla hamile kalıyor sen sadece dua et allah istedikten sonra olur

Yapma güzel arkadasım.. bence hayırlısı ne ise oyle olsun diye dua et.. moralin yüksek olsun.. tutsa da tutmasa da daha önünde coook aşamalar var.. bunlara hazırlıklı ol..

benim gibi umutsuz biri daha :)

canım ben de senin gibi çok ama çok umutsuzdum ama rabbime şükürler olsun ki bana bu duyguyu yaşattı şimdi keseyi ve keseleri görmek için dua ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…