Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aşılama için önce yumurta geliştirici ilaç mı kullanılıyorMerhaba bugün doktor kontrolüne gittim yumurta takibi , yumurta büyümemiş salı gününe kadar kullan.yine gel dedi , bide size sorucam umuttepede aşılama yaparken istenilen bir evrak var mı
Evet şuan kullanıyorum sonrasinda çatlatır büyük ihtimalAşılama için önce yumurta geliştirici ilaç mı kullanılıyor
Bende yaptırcam da bu ay doktorumun randevusu yok normalde yarın gitmem gerekiyor ama salı gübüne aldım randevuyu salı 4. Günü oluyor reglimin siz kaçıncı günü gittinizEvet şuan kullanıyorum sonrasinda çatlatır büyük ihtimal
Bende salı günü gidicem yumurta kontrolüne sabah , adetimin 3 günü gittim ilaç verdi letu yumurta büyütme cuma gittim büyümemiş salı çağırdı yineBende yaptırcam da bu ay doktorumun randevusu yok normalde yarın gitmem gerekiyor ama salı gübüne aldım randevuyu salı 4. Günü oluyor reglimin siz kaçıncı günü gittiniz
Raporlu yapıyorsanız baya bi evrak istiyorlar demiş olmaları lazım size kimlik fotokopisi evlilik cüzdanı fotokopisi nüfus kayıt örneği eşinin SGK dökümü hepsinden iki tane hem eşinin hem seninMerhaba bugün doktor kontrolüne gittim yumurta takibi , yumurta büyümemiş salı gününe kadar kullan.yine gel dedi , bide size sorucam umuttepede aşılama yaparken istenilen bir evrak var mı
Benim raporlu değil raporsuz yapicam aşılamayiRaporlu yapıyorsanız baya bi evrak istiyorlar demiş olmaları lazım size kimlik fotokopisi evlilik cüzdanı fotokopisi nüfus kayıt örneği eşinin SGK dökümü hepsinden iki tane hem eşinin hem senin
Hım raporsuz nasıl oluyor bilmiyorum ben raporlu yaptırdım aşılama ondan bu evrakları istedilerBenim raporlu değil raporsuz yapicam aşılamayi
Sekretere sordum aşılama için yapilacak evraklar listesi verdi raporsiz aşılamaz 420 tl , letrol ilaç kullanıyorum yumurtalarım için cuma günü çağırdı ilacı da kesmemi söyledi acaba cuma günü catlatma iğnesi mi verirHım raporsuz nasıl oluyor bilmiyorum ben raporlu yaptırdım aşılama ondan bu evrakları istediler
Verebilir canım hangi doktora gidiyorsun ben emek hocaya yaptırdım dün sonucu aldık ama tekrar tekrarlayacağım testi 1.84 çıktı sonuç çatlatma verirse sana 2 güne yapar aşılamayı sen yine hazırlıklı git ben kontrole gittiğimde yumurta var diye öğün hemen yaptı aşılamayı çatlatma iğnesini de hemşireler vurduSekretere sordum aşılama için yapilacak evraklar listesi verdi raporsiz aşılamaz 420 tl , letrol ilaç kullanıyorum yumurtalarım için cuma günü çağırdı ilacı da kesmemi söyledi acaba cuma günü catlatma iğnesi mi verir
Emek hocaya gidiyorum bende ay inşallah vardır seninde bense çok heyecanliyimVerebilir canım hangi doktora gidiyorsun ben emek hocaya yaptırdım dün sonucu aldık ama tekrar tekrarlayacağım testi 1.84 çıktı sonuç çatlatma verirse sana 2 güne yapar aşılamayı sen yine hazırlıklı git ben kontrole gittiğimde yumurta var diye öğün hemen yaptı aşılamayı çatlatma iğnesini de hemşireler vurdu
Emek hocaya gidiyorum bende ay inşallah vardır seninde bense çok heyecanliyim
inşallah hepimiz iyi sonuçlar alırız çok stresli bir süreç benim yok ütüm ihtimalle ama tekrarlayacağım testi perşembe bakalım hepimiz hakkında hayırlısıEmek hocaya gidiyorum bende ay inşallah vardır seninde bense çok heyecanliyim
Çok soru soruyorum ama catlatma ignesine fiyatı ne kadar verdiniz acaba , ay inşallah güzel.haberler alırsınızİnşallah canım hiç he
inşallah hepimiz iyi sonuçlar alırız çok stresli bir süreç benim yok ütüm ihtimalle ama tekrarlayacağım testi perşembe bakalım hepimiz hakkında hayırlısı
Ya benim acil o gün yaptıkları içim hastanenin oralardan almak zorunda kaldım rapor kotaları dolduğu için parayla aldım 366 tlÇok soru soruyorum ama catlatma ignesine fiyatı ne kadar verdiniz acaba , ay inşallah güzel.haberler alırsınız
Çok soru soruyorum ama catlatma ignesine fiyatı ne kadar verdiniz acaba , ay inşallah güzel.haberler alırsınız
Evet 500 tl olan iğneler bile varmış maddi acıdan yıpranıyor insan ama.bir umut diyede gidiyoruz her tedavide rapor çıkartılıyor galiba bana neden rapor çıkar demedi acabaYa benim acil o gün yaptıkları içim hastanenin oralardan almak zorunda kaldım rapor kotaları dolduğu için parayla aldım 366 tlçok pahalı geldi
Evet 500 tl olan iğneler bile varmış maddi acıdan yıpranıyor insan ama.bir umut diyede gidiyoruz her tedavide rapor çıkartılıyor galiba bana neden rapor çıkar demedi acaba
Kaç yıllık evlisin canım benim 5 .5 yıl oldu 3 yıldan sonra galiba raporlu oluyor diğer türlü özel yaptırıyorsun bildiğim kadarıyla ben ilk özelde yaptırmıştım aşılama tüp bebek giden para nın haddi hesabı yoktu boşa harcandı hepsi denemiş olduk devlet haklarından yararlanıyorum şimdiEvet 500 tl olan iğneler bile varmış maddi acıdan yıpranıyor insan ama.bir umut diyede gidiyoruz her tedavide rapor çıkartılıyor galiba bana neden rapor çıkar demedi acaba
3 yıl oldu benim de bana ilk önce ramazana kadar marta kadar deneyelim aşılama sonra tüp bebek deneriz dedi buyuk ihtimal raporu belki o zaman verir diye düşündüm, valla bende belki öze giderdim arkadaşım hemşire orda yönlendirdi mantıklı geldi şahsen inşallah sonumuz hayır olur hepimizinKaç yıllık evlisin canım benim 5 .5 yıl oldu 3 yıldan sonra galiba raporlu oluyor diğer türlü özel yaptırıyorsun bildiğim kadarıyla ben ilk özelde yaptırmıştım aşılama tüp bebek giden para nın haddi hesabı yoktu boşa harcandı hepsi denemiş olduk devlet haklarından yararlanıyorum şimdi
Aslında ücretsiz yapmaları lazım o zaman biz sadece muayene ve ilaç için parası ödedik3 yıl oldu benim de bana ilk önce ramazana kadar marta kadar deneyelim aşılama sonra tüp bebek deneriz dedi buyuk ihtimal raporu belki o zaman verir diye düşündüm, valla bende belki öze giderdim arkadaşım hemşire orda yönlendirdi mantıklı geldi şahsen inşallah sonumuz hayır olur hepimizin![]()
Evet neden öyle yaptılar bilemedim çok anlatmıyorlar zaten kendi cabalarimizla öğrenmeye çalışıyoruzAslında ücretsiz yapmaları lazım o zaman biz sadece muayene ve ilaç için parası ödedik