Tüp Bebek Merkezleri UMUTTEPE Kocaeli tüp bebek

merhaba ben université hastanesinde Yiğit beye gitmeye başladım . İstediği tüm testleri yaptırdık. Büyük ihtimalle bu ay aşılama yapacak .

merhaba ben université hastanesinde Yiğit beye gitmeye başladım . İstediği tüm testleri yaptırdık. Büyük ihtimalle bu ay aşılama yapacak .
İnsallah güzel haberleri de paylasirsin hayırlı olsun yiğit bey cok iyi doktor

Ben gittim umuttepe de yaptım 2 tüp bebek ama negatif ile sonuçlandı nasip değilmiş, bu arada doktorun yiğit bey harika bir doktor

Merhabalar bende bugün gittim yiğit beye .ilk defa gittim esimi uroloji bolumune yonlendirdi. Ona randevu alicaz nazim beymi cüneyt beymi karar veremedik. Sizin gittiginiz memnun kaldiginiz varmi acaba

Merhaba kızlar. Bende umuttepede yaptırdım. İlk denemede başarısız oldu ikinci denemede tuttu diyemem şuan ama transferin 8. Gunundeyim beklemedeyim. Doktorum Emek bey. Yiğit bey ve Emek bey de bilgi çalışmalarında eşitler ikiside çok iyi.

Üroloji konusunda Melih Culha yi tek gecerim. Biz onun muayenesinde gidiyorduk kendisi umuttepede yönlendirdi. Ve bize çok yardımcı oldu. Eşim de azosperm olduğu için Tese ameliyatında melih bey yaptı. Kendisi çok iyi bi doktor tavsiye ederim. Psikolojik anlamda bile destek veriyor

O psikoloji yokmu hiçbirşey onsuz olmuyor. Bugün giderken çok tedirgindim ama yigit bey cok anlayisli ve saygili bir doktor oldugu icin o biraz olsun rahatlattı bizi

Dolphinde özel muayenesi var. Umuttepede de gorev yapiyor. Akşam oldumu kendi muayenesinde gidiyor.

Merhabalar bende bugün gittim yiğit beye .ilk defa gittim esimi uroloji bolumune yonlendirdi. Ona randevu alicaz nazim beymi cüneyt beymi karar veremedik. Sizin gittiginiz memnun kaldiginiz varmi acaba
Eşim Cüneyt beye özel muayene oldu.İçeri bende girdim.Kendi çapında espri yaparak sende sıkıntı herkesi hamile bırakırsın dedi .Çok ama çok sinirlendim çünkü bende de bir sıkıntı yoktu.Testi yaptırdı.Sonuçlara bakacağı zaman kapı açık bir şekilde 3 hastayı aynı anda aldı. Sanki müdür yardımcısı ve erkekler geç kalmışlar gibi tek tek sonuçlarına baktı. Eşimden önceki kişide sıkıntı varmış sözde teselli edici bir şeyler söyledi. İlaç önerdi.Eşimde sıkıntı yoktu.Tek sıkıntımız doktorun laçka hareketleri idi. Biz aşılama evraklarını vermeden hamile olduğu öğrendik .Allah'ım isteyen herkese nasip etsin kimseyi evlat ile sınamasın

Eşim Cüneyt beye özel muayene oldu.İçeri bende girdim.Kendi çapında espri yaparak sende sıkıntı herkesi hamile bırakırsın dedi .Çok ama çok sinirlendim çünkü bende de bir sıkıntı yoktu.Testi yaptırdı.Sonuçlara bakacağı zaman kapı açık bir şekilde 3 hastayı aynı anda aldı. Sanki müdür yardımcısı ve erkekler geç kalmışlar gibi tek tek sonuçlarına baktı. Eşimden önceki kişide sıkıntı varmış sözde teselli edici bir şeyler söyledi. İlaç önerdi.Eşimde sıkıntı yoktu.Tek sıkıntımız doktorun laçka hareketleri idi. Biz aşılama evraklarını vermeden hamile olduğu öğrendik .Allah'ım isteyen herkese nasip etsin kimseyi evlat ile sınamasın

Hadiyaa insanı öyle dahada geriyorlar.sonuçta hasta mahremiyeti diye bisey var labalilige gerek yok. Bende smdi aradim randevu için melih bey ayrılmış ordan

Hadiyaa insanı öyle dahada geriyorlar.sonuçta hasta mahremiyeti diye bisey var labalilige gerek yok. Bende smdi aradim randevu için melih bey ayrılmış ordan
Canim melih bey ayrılmadı ki ordan daha eşim bir kaç gün önce ameliyatlı yeri için kontrole gitmişti Allah Allah. İsterseniz önce kendi ozel muayenesine gidin dolphine

Canim melih bey ayrılmadı ki ordan daha eşim bir kaç gün önce ameliyatlı yeri için kontrole gitmişti Allah Allah. İsterseniz önce kendi ozel muayenesine gidin dolphine

Allah Allah ya aradim ayrıldı dedi ben tekrardan ariyim bi. Olmadı kendi muayenesine gidip umuttepede devam eder artik. Umuttepede özel muayeneyemi gitmişti

Bizde ilk önce dolphinde gitmistik kendisi umuttepede tüp bebege yönlendirdi. Zaten akam 5e kadar orda 5ten sonra dolpine geçiyor. Ama umuttepede ozelden girmedik biz tüp bebek yonlendirince urolojiye tekrardan melih beyin yanıma girdik direk randevu falan almamıştık. Siz bir gorusme yapın kendisi yönlendirir belki canım

Back
X