- 31 Mart 2012
- 10.869
- 7.482
- 448
- Konu Sahibi Yavrularmherseym
Eşi de sizin olduğunuz odaya girip rahatsız etmemek için kitabı kapıdan atmış olabilir. Hoş değil ama kötü niyetli değildir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kadın sizi küçücük evinde ağırlamış, hemde yemek hazırlamış. Daha da çayın yanına kek yapmamış da hazır abur cubur koymuş. Pes. Kocasının davranışını bilemem ama bu detaya takılmış olmanız biraz dostluktan çok maddeye önem verdiğinizi gösteriyor. Size güler yüz gösterdi mi, hoş sohbet ettiniz mi... Budur önemli olan. Bu gibi düşünceleri olabilecek kişileri evimde ağırlamıyorum benSlm kadınlar klubü benim üniversiteden arkadasım 12 yıllık devam ediyor başka şehirlerde olsakta hep görüştük benim dügünüme geldi ben onunkine gidemedim bana hep sen bana gelmedin bende sana gelmem diyordu neyse sonunda yolumuz düştü gittik
Ama gittiğime çok pişman oldum iki çocukla ona gittim bir gece kalacaktık ve iki hafta öncesinden haber vermiştim bu arada arkadaşımın evi iki artı bir
İçeriye girdik oturduk sohbet falan ettik neyse ben tlfnumu çantamdan almak istedim sırtcatamızı ve kol Çantamı banyoya indirmiş şok oldum bişey diyemedim çocuğunun odasına indirsin başka yer yokmuş gibi
Sonra yemek falan yedik caya geldi sıra bi poşet aburcubur çıkarıp tabaklara koydu insan bi kek yapar onlara vereceğin parayla
Eşi de bi tuhaftı biz çocuk odasında oturmuştuk bi kitabı vardı onu gösterdi eşime sonra odaya gelip kitabı kapıdan masaya fırlattı
Hakkınızı helal edin kızlar uzun oldu. Ben bu yüzden arkadaşımdan çok soğudum haklımıyım bana gelecek bu arada hiç davet etmek içimden gelmiyor gelse de bende mi onun gibi davranmalıyım
Bende arkds gibi dusunuyorum muhtemelen bilerek size bu sekilde davrandilar eside soylediyse senn dugunne gelmedinsoyle boyle die ben senin yerinde olsam onlara geldiklerinde en guzel sekilde agirlardimDüğününe gitmeyip işiniz düştüğünde kalmaya giderseniz böyle olur. Keşke otelde kalıp dışarda buluşup görüşseydiniz
Benim babamın da iyi bir mesleği var fakat misafir istemezdi evde ve terör estirirdi evde biri gelecekse ve bu tavrı bize karşıydı gelenlere birşey demezdi, arkalarından gelmeyecekler burda yemeyecekler derdi, annem kimseyi davet edemez olmuştu artık. Sanki arkadaşınız değil de eşinde bir problem var. Misafiri masraf olarak gören erkekler var yani arkadaşınız sizi istediği gibi ağırlayamamış olabilir. Bir de düğünde gelmedi takı takmadı tarzında da istememiş olabilir eşi. Arkadaşınız sizi hiç davet etmezdi istemese diye düşünüyorum.Bilmiyo değil biliyor emin olun canı istememiş olabilir bende onun gibi mi davransam ama bende tam tersi karekterim ikram etmeyi seviyorum kendi ısrar etti bi hafta kal dedi Allahtan bir gece kalmışım üni de öğretmen adam saygıyı o bilmiyorsa bisey diyemeyeceğim çantaları anlamadım bende
Ben de bu kalma işini hiç sevmiyorum. Mecburiyet olmadıkça ne davet ederim ne de giderim.Banyodan odaya gectimi o cantalar sonra.
2 odali eve 4 kisi yatili misafir cok fazla keske otelde kalsaydiniz.
sırt çantanız belki yolculuk esnasında kirlenmiştir ya da üstünüzü değişirsiniz banyoda rahatla diye oraya koymuş olabilir.Slm kadınlar klubü benim üniversiteden arkadasım 12 yıllık devam ediyor başka şehirlerde olsakta hep görüştük benim dügünüme geldi ben onunkine gidemedim bana hep sen bana gelmedin bende sana gelmem diyordu neyse sonunda yolumuz düştü gittik
Ama gittiğime çok pişman oldum iki çocukla ona gittim bir gece kalacaktık ve iki hafta öncesinden haber vermiştim bu arada arkadaşımın evi iki artı bir
İçeriye girdik oturduk sohbet falan ettik neyse ben tlfnumu çantamdan almak istedim sırtcatamızı ve kol Çantamı banyoya indirmiş şok oldum bişey diyemedim çocuğunun odasına indirsin başka yer yokmuş gibi
Sonra yemek falan yedik caya geldi sıra bi poşet aburcubur çıkarıp tabaklara koydu insan bi kek yapar onlara vereceğin parayla
Eşi de bi tuhaftı biz çocuk odasında oturmuştuk bi kitabı vardı onu gösterdi eşime sonra odaya gelip kitabı kapıdan masaya fırlattı
Hakkınızı helal edin kızlar uzun oldu. Ben bu yüzden arkadaşımdan çok soğudum haklımıyım bana gelecek bu arada hiç davet etmek içimden gelmiyor gelse de bende mi onun gibi davranmalıyım