• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üni arkadaşımdan Gösterilmeyen misafir perverlik yanlışmı anladım

Eşi de sizin olduğunuz odaya girip rahatsız etmemek için kitabı kapıdan atmış olabilir. Hoş değil ama kötü niyetli değildir

Slm kadınlar klubü benim üniversiteden arkadasım 12 yıllık devam ediyor başka şehirlerde olsakta hep görüştük benim dügünüme geldi ben onunkine gidemedim bana hep sen bana gelmedin bende sana gelmem diyordu neyse sonunda yolumuz düştü gittik

Ama gittiğime çok pişman oldum iki çocukla ona gittim bir gece kalacaktık ve iki hafta öncesinden haber vermiştim bu arada arkadaşımın evi iki artı bir

İçeriye girdik oturduk sohbet falan ettik neyse ben tlfnumu çantamdan almak istedim sırtcatamızı ve kol Çantamı banyoya indirmiş şok oldum bişey diyemedim çocuğunun odasına indirsin başka yer yokmuş gibi

Sonra yemek falan yedik caya geldi sıra bi poşet aburcubur çıkarıp tabaklara koydu insan bi kek yapar onlara vereceğin parayla

Eşi de bi tuhaftı biz çocuk odasında oturmuştuk bi kitabı vardı onu gösterdi eşime sonra odaya gelip kitabı kapıdan masaya fırlattı

Hakkınızı helal edin kızlar uzun oldu. Ben bu yüzden arkadaşımdan çok soğudum haklımıyım bana gelecek bu arada hiç davet etmek içimden gelmiyor gelse de bende mi onun gibi davranmalıyım
Kadın sizi küçücük evinde ağırlamış, hemde yemek hazırlamış. Daha da çayın yanına kek yapmamış da hazır abur cubur koymuş. Pes. Kocasının davranışını bilemem ama bu detaya takılmış olmanız biraz dostluktan çok maddeye önem verdiğinizi gösteriyor. Size güler yüz gösterdi mi, hoş sohbet ettiniz mi... Budur önemli olan. Bu gibi düşünceleri olabilecek kişileri evimde ağırlamıyorum ben

yer yok diye cantalar banyoya konur mu ? Normal görenlere hayret ettim.
En kötü kendi yatak odasına indirir banyo en son konacak yer.
Abur cuburu çeşit olsun diye almıstırda tatlı yapmamıssa öncedende haberi varsa yapmayı bilmiyorsa bile pastaneden bi pasta alabilirdi.
Kitabı masaya atmasına bişey diyemem belki art niyet yoktu ama genel olarak sizi haklı buldum,
Bence davet edin gelsinler bi güzel agırla misafir nasıl agırlanır ögrensin.

Bu kadar beklenti içinde olmaya gerek yok bence, o kadar yıllık arkadaşı hayatından çıkarabilmek için daha büyük problemler olması gerekir. Bir kaç kere daha şans ver bence aranızdaki ilişkiye yılların hatırına

Amann ben misafirlerime döktürdüm, el üstünde tuttum ne oldu? Kim kıymet bildi. Sizde takılmayın. Bitti o misafirperlik işleri. Herkes canının derdinde. seyahatte dışarıdan gelince bende banyoya koyarım sırt çantasını. Yerlerde sürünüyor ama misafirinkide alıp koymam ayıp. Ben üçgünlük kokmuş yemeği ısıtıp koyan gördüm,pastayı bırak kadın götürdüklerimi sakladı

Düğününe gitmeyip işiniz düştüğünde kalmaya giderseniz böyle olur. Keşke otelde kalıp dışarda buluşup görüşseydiniz
Bende arkds gibi dusunuyorum muhtemelen bilerek size bu sekilde davrandilar eside soylediyse senn dugunne gelmedinsoyle boyle die ben senin yerinde olsam onlara geldiklerinde en guzel sekilde agirlardim

Bilmiyo değil biliyor emin olun canı istememiş olabilir bende onun gibi mi davransam ama bende tam tersi karekterim ikram etmeyi seviyorum kendi ısrar etti bi hafta kal dedi Allahtan bir gece kalmışım üni de öğretmen adam saygıyı o bilmiyorsa bisey diyemeyeceğim çantaları anlamadım bende
Benim babamın da iyi bir mesleği var fakat misafir istemezdi evde ve terör estirirdi evde biri gelecekse ve bu tavrı bize karşıydı gelenlere birşey demezdi, arkalarından gelmeyecekler burda yemeyecekler derdi, annem kimseyi davet edemez olmuştu artık. Sanki arkadaşınız değil de eşinde bir problem var. Misafiri masraf olarak gören erkekler var yani arkadaşınız sizi istediği gibi ağırlayamamış olabilir. Bir de düğünde gelmedi takı takmadı tarzında da istememiş olabilir eşi. Arkadaşınız sizi hiç davet etmezdi istemese diye düşünüyorum.

Arkadasiniz sizi seviyor onem veriyor olabilir, evinde agirlamak istemis olabilir ama belki esi sorun cikardi. o yuzden morali bozuldu. kek yapmamasi bence de hic sorun degil. hatta sizin takildiginiz su konulara hic takilmazdim. benim icin sadece tavirlari onemli. samimiyet onemli. ben arkadasima giderdim patatesli yumurta ayran yemek varsa yemek ne varsa koyardi sofraya ama o sofrayi o kadar ozluyorum ki. abur cuburlari cok almasi bile bana memnun etme cabasini gosterdi. esi tavirli bile olsa esinden sorumlu degilim, arkadasim onemli olan. esinin tavirlarini arkadasiniz bile yonetemez. bazi erkekler misafir sevmiyor hatta kiskanani bile gordum. ama ben burda icinde bulundugu olumsuzluklara ragmen arkadasini agirlamak isteyen birini gordum. hatta bence ertesi gun cikip yalniz gezmeniz de ayip. beraber gezelim diye israr etmisler, misafir olarak gitmissiniz uymaniz gerekirdi. bana boyle olsa uzulurum.

Bence haklisiniz tuaf bir durum sezmeseniz yazmazdiniz.ben yerinizde olsam yazarim eger yazamiyirsan bilki iyi arkadasin degil.diyebilmen lagzim cantalarimi neden banyoya koydun beni uzdu diye madem samimiydiniz ben yeteri kadae iyi bir doatlugunuzun olmadigi kanisindayim.buraya yazip kafayi yiyeceginize direk ona sorun neden cantqlari banyoya koydun diye

İşte bu sebepten misafir ağırlamayı hiç sevmiyorum ne demek bi kek yapsaydı filan abur cubur da olsa çayınızın yanına koymuş bişeyler düğününe dahi gitmediğiniz arkadaşınızdan çok fazla beklentiye girmişsiniz.

çantaları banyoya koyma fikri ilginç, eğer çantadan kastınız bavulsa belki temiz olmayabileceğinden şüphelenmiştir bende bavuldan tiksinirim, otobüslerde üst üste atılıyor pislik içinde kalıyor..

Güler yüz gösterdiyse sohbet ettiyse yeterlidir benim için. Yok çantamı banyoya koydu yok kek yapmadı yok abur cubur çıkardı ne gereksiz muhabbetler bunlar...
Aç mı bıraktı ki sizi, belki onun misafir ağırlama şekli öyledir belki de o iyi ağırladığını düşünüyordur. Misafir umduğunu değil bulduğunu yer.
Iste bu yüzden evime misafir gelsin istemiyorum yapılan yapılmayan her şey laf oluyor arkadan konuşuluyor.

Slm kadınlar klubü benim üniversiteden arkadasım 12 yıllık devam ediyor başka şehirlerde olsakta hep görüştük benim dügünüme geldi ben onunkine gidemedim bana hep sen bana gelmedin bende sana gelmem diyordu neyse sonunda yolumuz düştü gittik

Ama gittiğime çok pişman oldum iki çocukla ona gittim bir gece kalacaktık ve iki hafta öncesinden haber vermiştim bu arada arkadaşımın evi iki artı bir

İçeriye girdik oturduk sohbet falan ettik neyse ben tlfnumu çantamdan almak istedim sırtcatamızı ve kol Çantamı banyoya indirmiş şok oldum bişey diyemedim çocuğunun odasına indirsin başka yer yokmuş gibi

Sonra yemek falan yedik caya geldi sıra bi poşet aburcubur çıkarıp tabaklara koydu insan bi kek yapar onlara vereceğin parayla

Eşi de bi tuhaftı biz çocuk odasında oturmuştuk bi kitabı vardı onu gösterdi eşime sonra odaya gelip kitabı kapıdan masaya fırlattı

Hakkınızı helal edin kızlar uzun oldu. Ben bu yüzden arkadaşımdan çok soğudum haklımıyım bana gelecek bu arada hiç davet etmek içimden gelmiyor gelse de bende mi onun gibi davranmalıyım
sırt çantanız belki yolculuk esnasında kirlenmiştir ya da üstünüzü değişirsiniz banyoda rahatla diye oraya koymuş olabilir.
ayrıca artık bizde de öyle saatlerce kek börek yapılmaz. çayın yanına,yemek üstüne krakerdi kurabiyeydi falan çıkarılır.
hee özel olarak gündüz kadın günü tarzı bir şeyse kek börek uğraşılır.
kadın zaten yemek yapmış, çayın yanına hazır çıkarsa ne olur. vakti de olmamış olabilir çalışıyorsa, çocukları varsa.
eşi kitabı fırlattıysa sizle ilgili olan durum ne burda onu çözemedim..
bence çok abartmışsınız.

Back
X