Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Arkadaşlar uzun süredir bebe şampuanı kullanmak istiyordum. Uni baby almaya karar verdim ve aldım hem içinde sls de yok saç dökülmesini de durdurduğu konusunda söylentilerde çok çok. O yüzden kullanmaya karar verdim. Dökülmem aşırıydıda. Aranızda kullanan var mı?
Bu aslında kişiden kişiye değişiyor ya.. benim bi tanıdığım evli çocuklu hatta 20 senedir bebek şampuanı kullanıyor tabi ekstra kremler serumlarda kullanıyor yanı sıra ve çok memnun.. ama ben ona heveslenip denedim memnun kalamadım ilk başlarda dökülmem durdu süper harika diye baya sevindim ama bi 6 ay sonra saçlarımda acayip dökülme oldu kremdendir dedim bıraktım saçlarımı tarayamaz oldum tarıcam diye de iyice kırıldı yıprandı saçlarım duş sonrası saç bakım yağları durulanmayan ürünlerle kullandım ama dökülmem hiç durmadı bende normal şampuana geri döndüm krem kullanmama gerek bile kalmadı böylece.. benim için saçı arındırma görevinden başka bir işe yaramıyor bebek şampuanları saça bakım yapmıyor bitkisel şampuanların hiç biri saça bakım yapmıyor bana göre.. ben bi süre normal şampuan kullanıyorsam ara verip 1 ay kadar bebek şampuanıyla saçımı arındırıyorum sonrasında tekrar normal şampuana geri dönüyorum bu şekilde sonuçtan baya memnunum.. ama tabi herdaim yüzümü vücudumu yıkıyorum evden eksik etmem
Ben de hamileyken kullandım üstteki arkadaşın da dediği gibi baya bi sertleşme zor tarama vb oluyordu ve tabi fazla kimyasal olmadığı için zor köpürüyordu normal şampuanlara göre daha çok sıkmak gerekiyor saça.
Kurutma konusunda da duş sonrası nemli saça aktardan aldığım sevdiğim kokulu bi yağdan birkaç damla sürünce bide nemli saça uygulandığı için çok güzel yumuşuyordu. Sadece boylarına uyguluyordum dibe değil tabi.